Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Családi karma csoport – május 8

2021-05-08 10:00 - 18:00

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, letehetünk valamit, aminek már nagyon ideje van?

Létezik bizony családi karma.

Ezek olyan energiák, amik mérgezik az életünket, és generációról generációra öröklődnek, és akadályozzák a boldogságunkat. Fontos tudatosítani magunkban, hogy a civilizációnk valójában 20 ezer éves, ma már régészeti bizonyítékaink vannak arra, hogy őseink 20 ezer évvel ezelőtt már közösségben éltek, tehát hatással voltak egymásra, szerettek, harcoltak, érzelmek sokaságát élték meg, és a megélt tapasztalatok és érzések lenyomatot hagytak utódaikban.

Az, hogy te most ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy vágyukból, szenvedélyükből, szerelmükből utód született, és a vérvonal töretlenül folytatódott évezredeken át, és te ott állsz ezen sor végén.

Az vérvonalad története sűrűsödik össze a sejtjeidben. Emlékek és tapasztalatok, karmák és néha átkok, amiket hoz magával a genetikai állományod.

Nem tehetsz róla, túl sok minden sűrűsödött össze az évezredek alatt, DE TE LEHETSZ AZ, AKI MEGTÖRI A SORT, és végre IGAZÁN boldog lesz.

Meg lehet csinálni, én is megcsináltam. Csak olyan úton vezetlek végig, amin én is végigmentem.

Szeretnél végre boldog lenni?

A fenébe is, akkor tegyük le végre a családi karmát, törjük meg a sort, hagyjuk magunk mögött, ami nem a mienk, segítek letenni a hátizsákot, ami tele van elcseszett energiákkal!

Miben segíthet ez neked?

Témák, amikkel dolgozni fogunk:

Méltatlan női sors 

Boldogtalan házasság

Bizalmatlanság

Női értékek

Férfi értékek

életöröm

Önbizalom, önértékelés

Anyagi biztonság

 

 

Hogyan segítek neked?

A folyamatban az Aura – Soma palackválasztás segít bennünket, eegy különleges sorral, az Alkímiai palackokkal fogunk dolgozni, mély meditatív ráhangolódást követően mindenki választ palackot, hogy segítse a vérvonal oldását. A nap során többször dolgozunk a palack színeivel és energiáival, hogy feloldjuk az elakadt családi mintákat.

Aztán ami még nagyon érdekes lesz, hogy a családból hozott minták egyfajta matematikai idővonalon ismétlődnek, ezt feltérképezzük az életed eseményei alapján, így már leírva ott lesz előtted egy ismétlődési minta, amivel fontos dolgoznod. Így elkészítjük a Karma – térképet, ami irányt mutat a folyamatban.

Majd összekapcsolódunk a mezővel, és együttes erővel feloldjuk az energiatérben a családi mintákat. A csoport ereje kiegyenlítő hatású, így aki erősebb tudati erővel bír, húzza magával a kevésbé gyakorlottakat, így nem kell attól tartanod, hogy pont neked nem jön össze. Ott vagyunk veled, segítünk, mindannyian ugyanazért a transzformációért leszünk ott.

 

Férfiakat is várok szeretettel, a méltatlan női sorssal nekik is dolguk van, őket is anya szülte, és egy nap a szerelmüket tartják majd a karjukban, és remélhetőleg teszik boldoggá.

 

1 napos workshop

ideje: 2021. május 8. szombat, 1 héttel anyák napja után

 

Helyszín: Pilisvörösvár, Bábity Viki terasza

szabad levegőn, fedett teraszon, csendes és nyugalmas térben

 

Maximum létszám: 15 fő

Részvételi díj: 15 000 ft/fő

Párban jelentkezőknek, barátnővel, tesóval, anyukával érkezőknek 20% kedvezmény mindkét résztvevőnek!

jelentkezési határidő: 2021. május 1., részvételi díj befizetésével.

Jelentkezés, és további információk: lelekszinek@gmail.com

 

Várlak szeretettel, Bábity Viki

Részletek

Dátum:
2021-05-08
Időpont:
10:00 - 18:00