Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Életkör csoport – skorpió Vénusz gyógyítása

2021-10-16 10:00 - 2021-10-17 17:00

Egy komplex, saját élményre épülő párkapcsolati tanfolyam

ami segít megérteni hogyan válik Férfivá a fiú, Nővé a lány

és kimozdítja a benned lévő elakadásokat

hogy létrejöjjön a boldog párkapcsolatod

 

Párkapcsolati tudás, saját élményű gyakorlatokkal, valódi megélésekkel, ami a párkapcsolati harmónia lényegéhez vezet Téged.

Sokféle tanfolyam van, ahol mesélnek Neked a párkapcsolatokról. Tanfolyamok, ahol egy szeletét megmutatják az életnek, de én szeretném, ha látnád a teljes képet. Szeretném, ha látnád a lány Nővé válását, a fiú Férfivá válását, a párkapcsolat létrejöttét, és működtetését. Mindazt valódi, élő gyakorlatokon keresztül, ahol nem csak mesélek, de Te valóban átéled a lényeget, és ezt a tapasztali tudást hazaviheted.

Nézzük meg rögtön az elején, mi mindent kapsz meg nálunk ebben a 2 napban:

 • megismered a nőiesség útját, hogy hogyan, milyen folyamatokon és tanuláson keresztül lesz a lányból igazi Nő
 • Megmutatjuk, mit lát Benned a Férfi, hogyan látja ezt a folyamatot, mi történik Benne, ami létrehozza a vágyat, és ami a legfontosabb, hogyan jön létre az udvarlás, amikor a vágyban a tisztelet is jelen van.
 • megismered a férfiasság útját, hogyan mit jelentett régen a Férfivá válás próbája, a beavatás, beavatódás, és hogy hogyan tud ez ma megtörténni.
 • megtanulod, hogyan tud túllépni a Férfi a csajozáson, és nőként hogyan tudjuk áthúzni, hogy Méltóvá váljon, Királlyá váljon
 • megérted miért fontos az az időszak, amikor egyedül vagy, még ha körül is vesz a magány, szakítás után, újrakezdés előtt, miért fontos ez az érési időszak, hogy utána boldog legyél.
 • gyakorlatban tanulod azt a nonverbális kommunikációt, ami kell a találkozás pillanatában, hogy elindulhassatok egymás felé. Így ha az életben hasonló pillanat érkezik, már ismerni fogod a szituációt.
 • megismered a különböző felnőtt életszakaszokat, hogy a különböző időszakokban hogy tudunk harmóniát együtt megélni, boldog párkapcsolatot működtetni
 • megismered az asztrológia szemszögéből is, hogy mi az, ami karmikusan akadályoz, hogy boldog párkapcsolatod legyen, kiemelten a skorpiós vénuszi energiákat, amik a leginkább borítják a boldog párkapcsolatot
 • megismered az Életkör állítást, és azon keresztül feloldhatod a vérvonaladban jelen lévő elakadásokat
 • A belső munkában segítségünkre lesznek az Aura – Soma Egyensúlyüvegek is
 • marad idő az egyéni, anonim kérdéseknek is, hogy a te egyéni élethelyzetetben is segítsünk

 

A Királyt a Királynő koronázza meg

 

És mi az, amitől nálunk egyáltalán nem kell tartanod:

 • olyan sokan lesznek, hogy Rád nem figyelünk
 • csak a felét mondjuk el annak, amit tudunk
 • nincs semmilyen rejtett költség. Tényleg segíteni szeretnénk.

Biztosan sokat olvastál és tanultál ebben a témában. Mégis elakadtál, nem tökéletes, nem az igazi. Vagy csak nincs meg az Igazi.

A jó hírem az, hogy létezik válasz a kérdéseidre, olyan gyakorlati válasz, amit hatékonyan tudsz alkalmazni a mindennapokban. Én az elmúlt 2 évtizedet azzal töltöttem, hogy megértsem férfi és nő dinamikáját, és egyszerű, ősi tanításokat és válaszokat kaptam, ami a női bölcsességet tükrözi.

Nem kell semmilyen előképzettség, vagy tanfolyam, itt és most szeretném átadni, amit ebben a 2 évtizedben megértettem. Örömmel tölt el, hogy számodra is van remény és valódi lehetőség, hogy boldog párkapcsolatod legyen.

 

jelentkezés: lelekszinek@gmail.com

 

A tanfolyam időpontja: 2021. október 16-17. szombaton 10.00-tól 18.00-ig, vasárnap 10.00-tól 17.00-ig.

A tanfolyam helyszíne: Budapest, belváros, szervezés alatt

Részvételi díj: 29.000 ft/fő

Maximum létszám: 20 fő

Jelentkezési határidő: 2021. október 10.

 

Várlak szeretettel,

Baksáné Bábity Viktória

Bábity Viki

 

Visszajelzés, hogy milyen, amikor együtt dolgozunk:

 

“Kedves Viktória,

Annyi mindent adott ez a tegnapi kör,hogy az csuda. Tegnap, mikor eljöttem rengeteg gondolat és élmény volt ezzel a fejemben, az álmom is élénk volt, ma már nehezebb összeszednem. A lényeg az, hogy kezdek megérkezni a magam női mágiájába és roppant izgalmas. Az önbizalmat, hitet még lehet erősíteni, talán emiatt is szól halkan a hangom vagy nehezen észrevehetően, bizonytalanul olykor. Talán ezért is döcög az a vénuszi út. Nincs olyan anyalét példám, amit szívesen élnék. Szeretném tudni/érezni mélyen, meghallani a hangom, hogy utam-e a anyaság?” Kinga

 

“Kedves Viki!

Szeretném neked megköszönni a közös munkát, a sok energiát, melyet belém fektettél!Már az első pillanatban, ahogy megláttalak tudtam, hogy Te egy nagyon különleges NŐ vagy, egy jó boszorka.A kisugárzásod, a hangod, ahogyan meditációkat vezetsz, workshopokat tartasz…mindig magával ragadott.
Volt szerencsém csoportos, illetve egyéni foglalkozásokon is részt venni veled, életem egyik legizgalmasabb felfedezőútja volt saját magam felé.Rengeteget tanultam magamról a segítségeddel, mindezt egy olyan biztonságos, szeretetteljes környezetben, amit Te teremtettél, hogy mindenkinek ilyen felfedezéseket, gyógyulást kívánok!Hatalmas tudásod van és nagyon bölcsnek tartalak, minden NŐ-nek, Tündérlánynak szüksége lenne egy ilyen “mentorra”, mint Te.
Köszönöm!
Julcsi”

 

Részletek

Kezdés:
2021-10-16 10:00
Vége:
2021-10-17 17:00