Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Felnőtt tanmesék – párkapcsolati workshop 2 napban

október 29. szombat 10:00 - október 30. vasárnap 17:00

Újrakezdés lehetősége Nőknek, hogy megmutassuk, hogyan hozhatunk létre párkapcsolatot, éljük meg benne a boldogságunk, és éljünk örömteli, kiteljesedett szexuális életet.

Ez a 2 napos workshop azért született meg, mert 22 évnyi egyénekkel és csoportokkal folytatott terápiás és önismereti munkában arra jöttem rá, hogy ami minden Élet esszenciális lényege, hogy tudunk-e szeretni, és minket szeretnek-e. Sokan és sokféleképpen próbálták megragadni és leírni egy életút lényegét, költők és filozófusok keresték az élet értelmét, bejárhatunk világokat és korokat, és ebben az utazásban megérthetjük azt, hogy bármilyen irányba induljunk is el, a lényeg mégiscsak az, hogy ki van mellettünk, szeretve vagyunk-e?

Ha visszatekintünk az út végén, akkor látjuk-e a barátokat, a családot, látjuk-e a szeretteinket, aki ott voltak velünk ebben a folyamatban? Milyen mélységekig tudunk eljutni a szeretetben? Lehetséges-e olyan mértékű bizalom és összetartozás, amivel egy életet leélhetünk valakivel? Lehet-e úgy szerelmesnek lenni, hogy a kapcsolat megújuljon, hogy újra és újra egymást válasszuk?

Több mint 2 évtizedes pályám során, szó szerint több ezer emberrel beszélgetve egy dolog egészen biztosan kiderült számomra, hogy az, hogy van-e párkapcsolatunk, azt milyen minőségben tudjuk megélni, és milyen a szexuális életünk, olyan fontos, mint hogy levegőt vegyünk.

Úgy hozta a sors, hogy jöttem egy küldetéstudattal, amivel a nőiesség kutatását már a főiskola alatt elkezdtem. Ezzel együtt érkezett a felismerés, hogy jelenlegi világunkban már nem elég, hogy egy párkapcsolat praktikus szövetség legyen, az emberek boldogságra vágynak, és a Nők számára különösen fontos, hogy szeretve érezzék magukat. Több ezer egyéni konzultáció, és női csoportok sora meggyőzött arról, hogy fontos és jó dolog ezt a tapasztalati tudást átadni, és segíteni Nőknek megérteni, hogyan építsenek fel boldog párkapcsolatot.

Ahhoz, hogy ez valóban hiteles legyen, szeretném, ha egy női terapeuta nézőpontja mellett a férfioldalt is megszólalna, hogy segítsen a megértésben, együtt, együttműködve, egymásra figyelve, játszmázás nélkül is lehet jól szeretni.

Ezért a workshopot ketten vezetjük:

Bábity Viktória és Kolozár Simon

 

A küldetés:

Női csoportokat és egyéni foglalkozásokat vezetek több, mint 20 éve. És ebbe a 2 évtizedbe belecsöppent 2 gyönyörű gyermek, született fiam és lányom. Mérhetetlenül szeretem őket, és mindent megtennék azért, hogy boldogabb világban nőjenek fel. Ahhoz hogy boldog életük legyen, szükségük van 2 dologra:

Nőjenek fel olyan családban, ahol férfi és nő szövetsége adja a szeretet fészkét.

Olyan felnőtté érjenek, akik képesek boldog párkapcsolatot felépíteni.

Ki tudja? Talán egy napon az én lányom és a te fiad randiznak?

Milyen mintát adjunk nekik? Milyen lenne az az élet, ha te, mint nő, asszony, édesanya boldog vagy? És ha úgy hozza az élet, hogy ott ül a lépcsőn a szomszéd kislány, és megkérdezi, mi a boldog párkapcsolat titka, vajon mit fogsz mesélni annak a kislánynak, aki megkérdezi tőled, hogyan legyen boldog NŐ?

 

Miért a Nőknek?

Én hiszek a női bölcsességben. És tapasztalom azt, hogy ha jól vagyok, és szépen, szelíden kérek vagy kérdezek, ha alkalmazom azokat az alapelveket, amiket a tanfolyamon is tanítunk, akkor a mellettem lévő férfi hegyeket mozgat meg értem. Akkor lovagokat látok mellettem, akik kedvesek, udvariasak, figyelmesek, és tisztelnek engem, mint Nőt.

Nőknek tanítunk, mert mi úgy látjuk a nőiességet, mint egy áramló, kedves, és nevetős energiát, ami a boldogságban kiteljesedhet, és ezt a boldogságot átadhatja a környezetének.

Nőknek tanítunk, mert a férfi a fej, de a nő a nyak, és a fej arra fordul, amerre a nyak akarja.

Nőknek tanítunk, mert van olyan, hogy női bölcsesség, minden lányban és asszonyban ott rejlik a képesség, hogy Varázslónő legyen, nagy titkok tudója, testet öltött Istennő.

Szeretnénk megmutatni, hogy a boldog párkapcsolat létrehozása és működése tanulható, és amit megtanulsz, azt hazaviheted a párodnak, és együtt működtethetitek az új közös életet.

Ha még nincsen párod, mi megmutatjuk, hogyan csavard el egy férfi fejét, és megmutatjuk, mi van a férfi fejében, hogyan láss a szemével, hogyan válhatsz azzá a Nővé, akit meg akarnak hódítani.

Szeretnénk megmutatni, hogy bontsd ki önmagadban a csodás, nagybetűs Nőt, akinek a férfiak a tenyeréből esznek…

 

JELENTKEZÉS: lelekszinek@gmail.com

 

Annyi minden megtanultunk az iskolában. Megtanultuk a 2 ismeretlenes egyenlet megoldóképletét, de nem tanultuk meg, hogyan szóljunk egy férfihoz, hogy az valóban meghalljon bennünket. Megtanultuk, mikor volt a mohácsi csata, de nem tanultuk meg, hogy építsünk fel olyan párkapcsolatot, ahova tényleg jó hazamenni.

 

Mit szólnál hozzá, ha mi most itt ezt megmutatnánk?

 • olyan feladatokat adnánk, amivel kívülről látod magadat egy férfi szemével, hogy értsd, mi is történik körülötted valójában.
 • megmutatjuk a csábítás és hódítás dinamikáját, hogyan kapcsolódik egymáshoz a yin és a yang, évezredek óta, együtt egy csodálatos áramlást létrehozva
 • megmutatjuk mik egy boldog párkapcsolat alappillérei, és hogy építsd fel együtt közösen a pároddal
 • mesélünk arról, mik azok az érzelmi sérülések, amik miatt férfi és nő szövetsége megbotlik, és aztán meg válás a vége
 • megmutatjuk, hogyan kezd újra a párkapcsolatodat, hogy az valóban egy újra-kezdés legyen, új alapokra építve
 • beszélünk a szexualitásról is, eláruljuk azokat a titkokat is, amik valóban kiteljesítik a női szexualitást, mégsem beszél róluk senki
 • megmutatjuk a férfi világát, hogy miért választ maga mellé a férfi valódi társat, és fejezi be a csajozást
 • lesz idő beszélni arról, hogy mi van akkor, ha nem vállal fel, ha félrelép, ha te vagy az, akivel félrelép, vagy egyszerűen csak egy büdös disznó, és nem bánik veled jól. Ami a legfontosabb, ott lesz Simon, és megkérdezheted tőle a saját problémádat, hogy férfi szemmel, férfi aggyal elmondja, hogy miért nem úgy viselkedik a férfi, ahogy te szeretnéd
 • a tanfolyam része, hogy az egyéni-anonim kérdésekre is választ adjunk, és a saját problémádra célzott választ és tanácsot kapsz

Megmutatom, hogyan válhatsz olyan nővé, hogy egy igazi férfi a tenyerén hordozzon.

 

JELENTKEZÉS: lelekszinek@gmail.com

 

Hogy honnan tudom, hogy működik?

 • én ebben élek, így élek
 • ezt szeretném átadni a kislányomnak is
 • ezt adtam át azoknak a lányoknak, akik szingliként kerültek hozzám, és most boldog feleségek
 • volt rá 20 évem, és több ezer személyes ülésem, hogy a legjobbat hozzam ki ebből a 2 napból
 • mert amikor véletlenül összefutok valakivel, aki hozzám járt egyéniben, és a kezembe adja a kisbabáját, az a pillanat mind a 20 évet megérte.

A férfiaknak se jó, hogy egyedül vannak. A világ egymással ellentétes jeleket küld nekik arról, hogyan viszonyuljanak a nőkhöz, miközben az együtt működés és a szerelem érzése, a hormonok, az ősi atavisztikus minták és a kollektív tudattalan sokkal erősebb, mint a jelenkori média.

A férfiak is szeretnének egy nőt boldoggá tenni. Nekik is jó, ha szeretnek és szeretve vannak.

Csak valahogy eltévedtünk. Nők és férfiak is.

De mi most veled együtt kibogozhatnánk a szálakat, mi kibogozhatnánk Ariadné fonalát, hogy egymásra találjatok. Egy igazi Nő és egy igazi Férfi.

Gyere és tarts velünk.

Elmesélünk dolgokat, amiket nem meséltek el soha a párkapcsolatról. Én már régóta tanítok más területen, és ha szóba kerül a párkapcsolat, a diákjaim tágra nyílt szemmel hallgatnak, és évek óta kérdezik, ezt miért nem tanítod? Közben évek óta beszélgetünk Simonnal, így időszerűvé vált, hogy a tudásunkat átadjuk.

Így együtt, férfi és női szemmel, hiszen te is ezt szeretnéd megélni, egy együttműködést, amit a tisztelet és a szeretet hat át.

 

JELENTKEZÉS: lelekszinek@gmail.com

 

Mennyibe fog kerülni ez a tudás?

Mennyit érne Neked, ha tudnád a titkot, hogyan tudod elcsavarni egy igazi férfi fejét?

Mennyit érne Neked, ha ki tudnád szűrni, melyik az a férfi, aki készen áll az elköteleződésre, és melyik az, amivel nem érdemes bíbelődni?

Mennyit érne Neked, ha valaki végre a tenyerén hordozna, és élete küldetésének tekintené, hogy Te boldog legyél?

Mennyit érne Neked, hogy végre valódi válaszokat kapnál olyan kérdésekre, amiket egy valódi férfinak tehetsz fel, és végre TÉNYLEG igaz válaszokat kapnál?

Mennyit érne Neked, ha nem kellene párterápiára menni?

Mennyit érne Neked, ha nem kellene elválni?

Tudod hogy egy válóper átlagosan 500.000 Ft-ba kerül?

Ez a lehetőség sokkal kevesebbe kerül, viszont egy életen át használhatod az itt megtanultakat. Még a gyerekeidnek is tovább adhatod.

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valami nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Nem sikerült megoldani egyedül. Mit tennél, ha rájönnél arra, hogy ha eddig nem oldódott meg magától, akkor már nem is fog…?

Hogyan szeretnéd leélni életed hátralevő részét?

Mennyit költöttél eddig asztrológiára, családállításra, kineziológusra, SVT-re, pszichológusra, női csoportokra, társkeresőre, fodrászra, kozmetikusra, műkörmösre, pillásra…

Ami nem oldotta meg az életet.

Őszinte leszek Veled, mert ez a legkevesebb, hogy az igazat mondom.

Ha eddig nem oldódott meg magától, akkor már nem is fog.

És nagyon együtt érzek Veled, én ezért tettem erre 20 évet az életemből, mert egyszerűen csak boldog szerettem volna lenni.

Mennyibe kerül egy társkereső iroda, vagy a tuti jó telefon a „húzogatós” applikációval, ami után megint nem lett férfi az életedben?

Rászánnál-e annyi pénzt, mint amennyit a telefonodra, ami 2 év múlva kuka?

Mennyit adnál azért, hogy legyen melletted egy igazi férfi, aki mellett érdemes megöregedni?

Érne Neked ez a tudás 50.000 Ft-ot?

Amit cserébe ajánlok:

 • Mi ketten, Simon és Viki azért leszünk Veled 2 napig, hogy a lehető legtöbb tudást átadjuk, ami egy jól működő boldog párkapcsolathoz szükséges
 • Mi nem csak egy párkapcsolati kurzust ajánlunk, hanem olyan titkokat árulunk el, amiket már régen meg kellett volna tudnod, lehetőleg már kicsi gyerekként, hogy mire életed első randijára eljutsz, már tudd, hogyan lesz ebből boldog vég.
 • Megmutatjuk Neked miben különbözik a férfi agy és a női agy, miben különbözik a nők és férfiak ösztönös reakciója, és hogyan lehet leállítani az automatikus reakciókat, és tudatosan jól reagálni a necces helyzetekben
 • Megmutatjuk mit kezdj a haragoddal, ha úgy érzed, elborít egy konfliktusban
 • Megtanítjuk mire figyelj a mindennapokban, hogy ne akkor kelljen kapkodni, amikor ott áll egy jó pasi, hanem már a létezésed is maga legyen a megtestesült nőiesség
 • Gyakorlati elvű az oktatásunk, azért mert a saját tapasztalat lesz a legjobb út, hogy emlékezz mindenre, ami fontos
 • Elmondom Neked mi a titok, hogy hol csúsznak el a már meglévő párkapcsolatok, és miként lehet elindítani a javulást, hogy „megszerelhesd” a már meglévő párkapcsolatodat
 • Beszélünk a szexről is, a férfi és női szexualitásról, hogy ha már egy életet élünk le együtt, akkor az igazán örömteli legyen
 • Segítünk az újrakezdésben, hogy ha szeretnéd visszakapni az exedet, mit tudsz tenni azért, hogy az újrakezdés boldogságot adjon mindkettőtöknek

Ezért a tudásért 50.000 ft-ot kérünk. Egy élő társkereső iroda Budapesten ennek a háromszorosa, leginkább eredmény nélkül. Egy átlagos válóper ennek a tízszerese. Egy átlagos terápiás folyamat ennek a harmincszorosa, ahol nem tanulod meg, hogy hogyan legyen boldog párkapcsolatod. Baromi jó leszel önismeretben, széles mosollyal szaladhatsz a szélben, jó eséllyel egyedül. Ha nem tanulod meg, hogyan legyen harmonikus  párkapcsolatod, az olyan lesz, mint az orosz rulett.

Ezért mi a másik utat ajánljuk. Hogy gyere el, és tanuld meg, és legyél boldog. Ilyen egyszerűen.

 

 

Mi lenne, ha most elkezdenéd?

Várunk Szeretettel.

Bábity Viktória & Kolozár Simon

JELENTKEZÉS: lelekszinek@gmail.com

 

Összegzés:

A tanfolyam helyszíne:

Budapest, II.ker. bécsi út 20. fszt.7.

Időpont: 2022. Október 29-30  (10.00 – 17.00)

Részvételi díj: 50.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2022. október 15.

jelentkezés: lelekszinek@gmail.com

Részletek

Kezdés:
október 29. szombat 10:00
Vége:
október 30. vasárnap 17:00