Események betöltése

« Összes Események

Tarot Nagy Arkánum,2023. május 6-7.

május 6. szombat 10:00 - május 7. vasárnap 17:00

A színekkel való mélyebb tudás egy különleges utazást rejt magában, a Tarot szimbólumrendszerét.

Úgy nagyjából 20 évvel ezelőtt egy nagyszerű, intuitív festő elkezdte megfesteni a Tarot kártya lapjait az Aura – Soma palackok színeivel.

Létrehozott egy olyan kártyacsomagot, amely szimbólumokban gazdag, az Egyensúlyüvegekhez társul, és nagyon-nagyon pozitív energiát képvisel.

A hagyományos Tarot-hoz képest sokkal nagyobb, részletesebb rendszer jött létre: a kártyák elején Nagy Arkánum mint odaút jelenik meg, az élet nagy beavatási lépéseit elmesélve. Utána jön a Kis Arkánum, amivel a mezőhöz kapcsolódva egy mélyebb rálátást kapunk az előttünk álló feladatokra, a támogató és nehezítő energiákra. Majd van még egy Nagy Arkánum, a visszaút, amely a beavatási nehézségekre választ ad, egy megoldókulcsot, hogy miként tudjuk saját fejlődésünk szolgálatában megélni az adott helyzetet.

Örömmel tölt el, hogy egy olyan spirituális utat szolgálhatok, amely a megoldásra fókuszál, egy spirálisan felfelé haladó fejlődésre, ahol egyre erősebb bennem a bizalom, hogy a világegyetemben rend van.

Ezen a 2 napon áttekintjük a Tarot kártyákat, és elmélyülünk a Nagy Arkánum Odaút és Visszaút lapjaiban, 42 szimbólumrendszert megvizsgálva, mint az emberi tudatfejlődés lépcsőjét.

A Kis Arkánum ennél is nagyobb kártyacsomagját, és a Tarot kirakási módokat a nyári táborban lesz időnk elővenni, hogy az egyéni életfeladatokra is rálássunk.

Kinek ajánljuk ezt a kurzust?

Szeretettel várunk előképzettség nélkül Mindenkit, aki szeretne elmélyülni a Tarot szimbolikájában, vagy csak saját életútjára szeretne ránézni.

Időpont: 2023. május 6-7., mindkét napon reggel 10.00 órától 17.00 óráig.

Helyszín: személyesen Budapesten, Bécsi út 20. Lélekszínek Központ, vagy az online térben google meet kapcsolaton keresztül.

Részvételi díj: 50 000 ft/fő

 

 

Jelentkezési határidő: 2023. április 15.

jelentkezés és további információk: lelekszinek@gmail.com

 

A tanfolyami díj tartalmazza:

  • az elméleti és gyakorlati tudást
  • a tanfolyami jegyzetet
  • a tanfolyami anyagot hangfelvételen
  • igény szerint hivatalos tanusítványt az elvégzett kurzusról

 

 

 

 

Várlak szeretettel!

Bábity Viki

Részletek

Kezdés:
május 6. szombat 10:00
Vége:
május 7. vasárnap 17:00