Események betöltése

« Összes Események

Lélekszínek konzulens alapképzés – január 21-22. Színeink és választott palackjaink

2023-01-21 10:00 - 2023-01-22 17:00

 

Szeretnél egy régi bölcsességen alapuló, mégis korszerű pszichológiai ismeretekkel felépülő új évezredbeli tudást, amivel feltárulnak a lélek és a személyiség mélységei?

Szeretnéd jobban megismerni a színeket, érdekel a színek világa és hogy valójában mi rejtőzik bennünk?

 

Kíváncsi vagy az Aura – Soma palackokra, de leginkább arra, hogy a tied mit jelent?

 

Hát itt van újra az idő, és a lehetőség, hogy újra együtt legyünk, és kiválasszuk saját Aura – Soma palackunkat.

2023. január 21-22-én a színeké a főszerep, és persze a tiéd, mert saját választott üvegeden keresztül fedezheted fel ezt a különleges világot.

 

 

Kell ez a két nap, mert valójában 15-20 színnel dolgozunk az alapszínek mellett árnyalatok is megjelennek a választásainkban, és kell ez a 2 nap, mert ahogy kiválasztod a saját Aura – Soma palackodat, mélyebbre látsz lelked színeibe, és felhasználhatod a színek erejét az életed megváltoztatására.

 

Részt vehetsz személyesen vagy online, élő kapcsolaton keresztül.

 

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudást kapsz, és olyan eszközöket fogsz megtanulni, amivel alkalmazhatod a színek erejét magadon és másokon, akkor is, hogy ha nincs saját Aura – Soma készleted. 

Az új évezred kulcsszava már a LÉLEK, és hosszú idő után újra elindítom a képzést, hogy jobban megismerjük a színek és palackok világát. A színek és palackok, esszenciák is illatok segítenek abban, hogy átalakítsuk életünk azon területeit, amelyeken változtatni szeretnénk, mindezt úgy, hogy mélyebbre látunk saját lelkünkben, és saját utunkat járjuk.

Mi is történik ezen a kurzuson?

Az egész valójában akkor kezdődik, amikor megfogalmazódik Benned, hogy ezt a 2 napot az Aura – Soma palackok társaságában fogod tölteni. 122 Egyensúlyüveg energiája kezd el maga felé hívni, szépen, szelíden megérintve a lelkedet, mint egy bölcs Támogató, és kéri, hogy nyisd meg felé a szívedet. Érezni fogod a hívást, ahogy a színek sokasága, a ragyogó, fényes energia kapcsolódik hozzád, és kéri, hogy meséld el, milyen érzések és gondolatok vannak Benned, és mi a szíved igazi vágya, mire lenne szükséged?

Szavak nélküli beszélgetés ez, a színek nyelvén, ahol te kiválasztasz 4 palackot, azt a négyet, ami hív magához a sorból.

Ez a 4 üveg rólad mesél, de leginkább veled beszélget.

És közben tanulsz is persze, hiszen a saját választott üvegeiden keresztül mesélek a színek világáról, miben segít, mit gyógyít, hogyan tudod a színek energiáját felhasználni.

Mire tudod használni az itt tanultakat?

Az első és a legfontosabb: saját életed átalakítására. Az itt töltött időben saját választott üvegeiden keresztül tanulod a színek nyelvét, így mindaz a transzformáló energia, ami a 4 üvegben benne van, intenzíven hatni fog az életedre. Ezeket az energiákat tudatos gyakorlatokkal is beépítjük.

 

 • A tanfolyamon elsajátítod a színek nyelvét, a színek jelentését, energiáját, valamint hogy hogyan működnek és miért működnek, hogyan hatnak az emberi testre és tudatra
 • A színeket megismerve megtanulod értelmezni azt a titkos nyelvet, hogy mit üzen ha valaki egy konkrét színt vagy színkombinációt visel a ruháján, és mit jelentenek a színek egy lakásban, nagyobb falfelületeken, berendezési tárgyakon. Hogyan használhatod fel ezt a rejtett tudást, ha már segítőként dolgozol?
 • A színeket összekötjük a csakrákkal és a szervrendszerekkel, és megtanuljuk, hogy a színek hogyan támogatják a fizikai egyensúlyi állapotot
 • A színek társíthatóak az apai és anyai vérvonalhoz is, így megtanulható, hogy egy-egy színválasztás hogyan támogatja a transzgenerációs gyógyulást, a családállítási folyamatokat, egyszerűsítve, kivel dolgozunk: anyával vagy apával?
 • Megismerjük a férfi-és női oldalon álló színeket, a párkapcsolatok harmóniáját, és a komplementeritás megismerésével mozdíthatóak az elkadt párkapcsolati energiák
 • Tanuljuk a “földelés” valódi természetét, a színeket, amik a bőséghez és a pénzügyi biztonsághoz tartoznak, és felhasználjuk azt saját folyamataink támogatására.
 • Gyakorlati tudást, konkrét gyakorlatok tanulunk azért, hogy több életenergiánk legyen, és képesek legyünk védeni az aurát, a saját személyes terünket, ugyanakkor fel is töltjük azt.

 

Garantálom, hogy fogok tudni Neked újat mondani!

A leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekem, mielőtt jelentkeznének:

“én már tanultam a színekről, olvastam könyveket, fogok tudni én még újat tanulni?”

A válaszom erre az, hogy én az elmúlt 2 évtizedben ezzel foglalkoztam minden egyes nap, és mindazt a gyakorlati tudást, és tapasztalatot, ami csak belefér abba a 2 napba, azt szeretném átadni. Élő, valós példákkal, konkrét esetekkel, és a saját szakamai tapasztalatomból építve tanítok. Mindaz, ami nincs benne a könyvekben, mindaz, amit sok ezer emberrel dolgozva az évtizedek alatt feldolgozott gyakorlati tudás lett bennem, én azt szeretném átadni. EZ az én küldetésem.

 

Időpont: 2023. január 21-22., mindkét napon reggel 10.00 órától 17.00 óráig.

Helyszín: személyesen Budapesten, Bécsi út 20. Lélekszínek Központ, vagy az online térben google meet kapcsolaton keresztül.

Részvételi díj: 50 000 ft/fő

Jelentkezési határidő: 2023. január 10.

Early bird ár: 2022. december 20-ig 43.000 ft/fő/2 nap

 

 

maximum létszám: 10 fő

 

jelentkezés és további információk: lelekszinek@gmail.com

 

A tanfolyami díj tartalmazza:

 • az elméleti és gyakorlati tudást
 • a tanfolyami jegyzetet
 • a tanfolyami anyagot hangfelvételen
 • igény szerint hivatalos tanusítványt az elvégzett kurzusról

 

Aki messziről jönne, és szállásra van szüksége, kérem jelezze, hogy tudjuk neki biztosítani 🙂

 

 

Várlak szeretettel!

Bábity Viki

Részletek

Kezdés:
2023-01-21 10:00
Vége:
2023-01-22 17:00