Rólam

A nevem Baksáné Bábity Viktória, Bábity Viki

Vagyok lánygyermek, anya, feleség, szerető, legjobb barát, kreatív író, és párkapcsolati mentor.

Ha már valaminek neveznem kell azt, amit csinálok.

Nehéz címkékkel illetni azt, ami a napjaimat kitölti, hisz ez valójában maga az élet, az életem. Az élet nagy kérdéseit tizenévesként kezdtem feltenni, és az a szerencse ért, hogy nyomába eredhettem a válaszoknak, és tanulhattam szabadon, és tehettem azt, amiben a legtehetségesebb vagyok, beállhattam a segítő hivatásúak közé. Ide most egy önéletrajz kellene, diplomával meg szakmai végbizonyítványokkal, de igazság szerint tudom, hogy amit csinálok, az valami olyan, amiben egyedi vagyok. 30 év tanulását, tudását, szakmai tapasztalatát integrálva létrehoztam valamit, amiben jelen van a pszichológia, szimbólumterápia, jelen vannak a színek, jelen van az asztrológia analógiás rendszere, és az Életkör állítás, ami arra az archaikus tudásra épül, hogy miként éli meg a teljességet férfi és nő egymással összhangban. Ennek a neve: Lélekszínek

És igen, ehhez van egy partiképes diplomám, de ami számomra sokkal fontosabb, hogy velem és általam létrejöhetett valami új, ami elképesztően sok embernek segített helyrehozni az életét.

„ A tüzet az Égből kapjuk”

ismeretlen szerző

A Lélek százszirmú virág. Számtalan színe és árnyalat van, mindegyik egyedi, és mindegyikben rejlik egy ősi bölcsesség, hogy megtalálja saját egyedi útját a boldogsághoz.

Én ehhez a teret adom. A tapasztalati tudásomat adom, útjelző vagyok az út szélén, néha kapu, néha kulcs…

…de minden út önmagadhoz vezet.

Várlak szeretettel,

Bábity Viki

A Facebook közösségünket ITT találod meg (kattints)