Férfiasság

Hiszek a Férfierőben.

Hiszek abban, hogy a világunk tele van olyan csodás és nagyszerű férfiakkal, akik tölgyfaként állnak a szélben, akik képesek az erejüket  a szeretteik védelmezésére használni, akiknek a közelsége meleget és biztonságot nyújt.

Tudom, hogy ma, a modern világban nehezebb megtalálni ezeket az Ős-erő Férfiakat, és még nehezebb megtalálni azokat, akiben megvan ez a potenciál, és a szeretett nő iránti kinyílásban és szerelemben előtörhet ez a csodálatos Férfi-energia.

Olyan könnyű lenne szidni a mai világot. A modernkort, a kütyüket, az elnőiesedett férfiakat, a tutyimutyi férfiakat, a „béna pasikat”. Olyan könnyű lenne beállni a tömegbe, hangosnak lenni, megkeseredettnek, magányosnak, harcos nőnek, bonyolult nőnek, amazonnak.

De az nem lenne IGAZ.

Nem lenne igaz, mert szeretem a férjemet, azt az emberi lényt, aki miattam, értem Férfivá, méltó Férfivá vált. Nem lenne igaz, mert fiút nevelek, és Férfivá nevelem. Olyan könnyű lenne haragosnak lenni és számon kérni a férfiakat, de ha tényleg úgy általában a férfiakkal van a baj, akkor hogyan lehetséges, hogy egy méltó férfival élek, és a fiamat is férfinak tekinti a világunk.

Egy archaikus közösségben élek, körülöttünk mindenki házasságban él, és igazi férfiak vesznek körül.

Halkan mondom, és szeretettel, nem szerencse.

Nézz körül kérlek, nagyon sokan élnek házasságban.

2019-ben csak Budapesten 11 159 házasságot kötöttek meg.

Tizenegyezer férfi. Egyiknek sincs baja az elköteleződéssel.

Tizenegyezer férfi egyetlen városban. És van még vagy 100 másik település.

Egy pillanatra, csak pillanatra engedd meg magadnak a gondolatot, hogy segítek megtalálni neked azokat az igazi férfiakat, akik ott fognak állni és igent mondanak.

Igent mondanak rád.

20 éve dolgozom azzal, hogy a lányokból igazi nőt bontsak ki, mint a lótuszvirág szirmait, a fiúkból meg férfit érleljek. Ezért nem hiszem, hanem tudom, hogy ha y kromoszómával születik valaki, akkor megvan benne a potenciál, hogy Oroszlánná, Nappá, Királlyá váljon.

Ha kell érted, ha kell a szerelmedért.

De ehhez neked is változnod és alakulnod kell, ha másnem abban, hogy kiszűrd, megtaláld életed királyát.

Hogy tudd, merre keresd, hogyan találd meg az igazit, hogyan csábíts, hogyan legyél libbenő égi csodája a létezésnek.

Ha van kedved olvasgatni a párkapcsolatokról, párkapcsolati problémákról és megoldásukról, férfiasságról, férfiútról, akkor ITT TALÁLOD az összes írást (kattints a pirosra)

A Facebook közösségünket ITT találod meg (kattints)