A nevem Bábity Viktória, lelki, mentális, és a fizikai egészséghez szükséges segítő és fejlesztő munkát végzek.

2004-ban végeztem el a Juhász Gyula Főiskola egészségtan-tanár képzését, a választható irányok közül a pszichológia volt a nagy szerelmem, így mire a diplomamunkához értünk, a medikális részt felülírta a Lélek és a Személyiség iránti kíváncsiságom

Diplomamunkámban a játék és képzelet társas kapcsolatokra való hatását kutattam.

Valójában a segítői hivatásba nagyon korán belenőttem, és a már meglévő feladatokhoz kerestem iskolát, így esett a választásom egy olyan területre, ahol a testi-lelki-szellemi és szociális egészség teljes területét tanulhattam.

Egészen kicsi gyerekkorom óta érdekelt a pszichológia és a spiritualitás. Bár ezt még akkor nem tudtam megfogalmazni, de a lélek, és a test, amelyben lakik, a gondolatok zárt világa lenyűgözött és olvasásra, tanulásra késztetett. ez a folyamat nem állt meg felnőtt életem során, az önmagunkkal való kapcsolat és a másokkal való kapcsolat egészséges mivolta új és új iskolák és irányok felfedezésére hívott. Közben az eltelt 2 évtizedben kialakult egy saját rendszer, amiben egy befelé haladó spirálon megyünk önmagunk felé, és amikor megtaláltuk azt, akik vagyunk, és azzal jól vagyunk, akkor újrakapcsolódhatunk a világgal.

Ez a módszer a Lélekszínek Tanácsadás nevet kapta.

Intenzív, mélyreható változásokat adó folyamat, és ahogy belül változunk úgy tud kívül a világunk is változni.

Évek óta online dolgozom, ez két ember összekapcsolódásának folyamata, amit nagyon tud segíteni, hogy az otthonod biztonságában és csendjében élsz meg. Videóhíváson keresztül kapcsolódunk, legyél a világ bármely pontján, bármely időzónában. Látjuk egymást, halljuk egymást, empátiával tudunk egymás felé fordulni.

Ennek a folyamatnak a kulcsa a befelé haladás. Ahogyan belelátok a saját világomba, felismerem és megnevezem az érzelmeimet, amiket képes vagyok átélni, létrejöhet az önismeret legfontosabb küldetése: mi az, ami örömet és boldogságot okoz számomra, és mi az, ami nem szolgálja az életemet. Ennek az ismeretnek a birtokában dönthetek úgy, hogy az életemet ennek megfelelően alakítom. Nem szeretem sem a tanár sem a terapeuta kifejezést, hiszem, hogy mi lelki-mentális segítők kísérők vagyunk csupán egy olyan folyamatban, ahol az elme és a lélek a saját tempójában, a saját egyedi útján gyógyulni akar. Vagy inkább helyreállítódni.

A fizikai egészséget tekintve is ezen az elven vagyok. Fordulnak hozzám az emberek, lelki és fizikai panaszokkal, az orvosaik nem találják az okát, pszichoszomatikus tünetekről beszélnek. Azonban az esetek jelentős részében ha mélyebbre megyünk a tünetekben, egy jól célzott vérképpel, szakorvossal együttműködve megtaláljuk a probléma forrását. Onnantól életmód-terápiával kezelve, az orvosi kezelést kiegészítve helyreállítható a fizikai test egyensúlyi állapota.

A lélek útja pedig elképesztő felfedezés. Ma már Nobel díjas kutatásokból tudjuk, hogy a lelkiállapotunk, a fennálló stressz, és a traumák hatása milyen elképesztő mértékben befolyásolja az életünket. Minden terápiás módszertan azon alapszik, hogy képesek legyünk ezt pozitív irányba változtatni, mondhatni rendet tenni az életünkben. Hogy jól legyünk.

Hiszek a személyes fejlődésben. Hiszek abban, hogy az ember változni tud, önmagáért, vagy éppen a szeretteiért képes magáról lehántani olyan részeket, amik nem szolgálják a boldogságát.

Én abban tudok segíteni, hogy jól legyél önmagaddal.

Ha személyesen szeretnél velem találkozni itt találsz meg:

Belső Gyermek Csoport

Már a születésünk előtt elvárások sokasága áramlik felénk, az őseinktől kultúrát, vallást, hagyományokat és a genetikánkba bevésődött tapasztalatokat kapunk. aztán megszületünk, körülvesz bennünket a család, és az elvárások tovább halmozódnak, ezekhez igazodva többé-kevésbé működőképes személyiséget hozva létre.

Ami ha valamiért nem működik, azt felnőttként a világgal való kapcsolódásunkat nehezíti meg.

Nekem az a dolgom, hogy elsősorban az önmagunkkal való kapcsolatot, és csak ezután a másokkal való kapcsolatot helyreállítsuk. egy egészséges egyensúlyi állapotban. Ehhez a szimbólumok és belső képek eszközeit használom.

A lélek szimbólumokon keresztül meséli el igaz történetét. Mint egy spirálisan befelé haladó utazás, ami önmagunk középpontja felé vezet. Mélységeken és magasságokon keresztül, mint egy lelki Camino, ahol a megtett út során elhagyhatunk mindent, ami nem a valódi természetünk.

Jelképekkel és meditatív állapotokkal dolgozom, ahol együtt létrehozunk egy finom, puha ellazult állapotot, amiben együtt elindulunk saját belső világod felé. Minden fontos kérdésedre ott lesz a válasz, csak eltakarják a megtanult sémák, felesleges gondolatkörök, fájdalmas érzések, bűntudat, és ősöktől átvett terhek. Egyik sem szolgálja az életedet.

A célunk nem a jó ember, vagy a tökéletes ember, hanem hogy IGAZ legyél önmagad számára. Az egyiptomiak úgy tartották, hogy a halál után a lélek egy mérleg serpenyőjébe kerül, Maat, az igazság istennőjének mérlegébe. A másik serpenyőbe egy tollpihe kerül, és ha a lélek nehezebb egy tollpihénél, nem léphet át a hallhatatlanságba. Neked mitől nehéz a lelked? Mit cipelsz magaddal, ami teherként nyomja a vállad?

Amiben segíteni tudok:

önismeret

önbizalom

önszeretet

önértékelés

énismeret

én-tudatosság

önmagunkkal való bensőséges kapcsolat

érzelmek validálása

elengedés

szeretetnyelvünk megtalálása

sztresszmentesebb élet

szülőkkel való kapcsolat

intimitás

érzelmi kommunikáció

belső gyermekkel való munka

várandósságra való felkészítés

várandósság kísérése

fizikai egészség helyreállítása

evészavarok

rezilencia

Az egyéni foglalkozások díja: 20 000 Ft/alk.

Az egyéni foglalkozások időtartama: 90 perc

Ha kérdésed van, vagy jelentkeznél hozzám egyénire vagy csoportra, várlak szeretettel

Bábity Viktória

babityviktoria@gmail.com

Lélekszínek Facebook oldal: IDE KATTINTS