Boldog párkapcsolatot szeretnék

posted in: Olvasószoba | 0

Hogyan legyek boldog? Mitől boldog egy párkapcsolat? Mit csináljak, hogy boldog legyen a párkapcsolatom? Egyáltalán hogyan legyen párkapcsolatom?

Nagyon fontos kérdések ezek, hiszen mi emberek alapvetően társas lények vagyunk, és szeretünk szeretni és szeretve lenni.

Főként nők teszik fel nekem a kérdést egyéni konzultációkon:

„Baj, hogy nem akarok egyedül lenni? Mer’ annyi helyen írják hogy egyedül is jól kell lenni”

És akkor én ülök a nagyon öreg és kényelmes fotelemben, a férjemre gondolok, akinek a szakálla a reggeli búcsúzásnál átsimogatta az arcomat, átvillannak emlékek a fejemben, pillanatok, szépségesek, és harcok, amikről akkor azt hittük egymás ellen vívjuk, de valójában ezek átvészelése lett az alapkő arra, hogy együtt maradunk. A szívem legmélyéről mondom:

NEM KELL EGYEDÜL LENNED.

Ha az Istennek az lett volna a célja, hogy egyedül maradjunk, hidd el, akkor nem létezne Nő és férfi, nem létezne dualitás, nem létezne SZERELEM.

De mi egymás poláris párjai vagyunk, YIN-ként és YANG-ként örök táncban egymás körül, szerelemben és ünnepekben és hétköznapokban.

A boldogság kulcsa, hogy jól legyél minden értelemben, és igen, valameddig egyedül is jól lehet lenni, de bennem az a kérdés, hogy ha 20 évig kell úgy élned, hogy soha nem lesz ott reggel senki, akihez szóljál, aki átölel… akkor is egyedül szeretnél maradni?

Mert ha a válasz nem, akkor csak annyit kell elfogadnod, hogy van egy érési folyamat, amiben a nő kibontakoztatja önmagában a szépségét, a nőiességét, az istennőségét, és ugyanez játszódik le a férfioldalon is. Ahhoz hogy boldog párkapcsolatod legyen, nem elég ismerned önmagad, változásra kész kell legyél, és látnod kell, mi az, ami nem működik.

Ha itt vagy és olvasol, akkor biztosan sokat dolgoztál magadon.

Azt kell elfogadnod, megengedned magadnak, hogy mindent megtettél, hogy boldog párkapcsolatod legyen, és lehet, hogy csak egy kis szelet hiányzik, de az a kis szelet valószínűleg nálunk lesz.

Segíteni szeretnék neked.

Azért hogy boldog legyél.

És ha egyedül vagy, mi az 5 legfontosabb dolog, amit tegyél meg, hogy ez VÁLTOZZON:

1. Vizsgáld meg önmagadat, hogy valójában hol a hiány? Sokan azért maradnak egyedül, mert valójában nem boldogságra vágynak, hanem egy konkrét férfira vagy nőre. Valójában ha az a személy nincs ott, akkor valami nagy bibi van, és amíg nem tudjuk, hogy az micsoda, hogyan tudjuk “megszerelni”, addig az a konkrét személy sem lehet melletted

2. És még egyszer:vizsgáld meg magadat, hogy valójában hol a hiány? Vannak, akik azért vannak egyedül, mert a közeli családtagok szeretetből ugyan, de számos ponton kitöltik az életét, és valójában nincsenek is egyedül. Csak nem a szerelem áll mellette, hanem Apa/Anya/Testvér/Volt férj stb…

3. Mozdulj ki a komfortzónádból. Ha mindig ugyanazokra helyekre jársz, ugyanazokon az útvonalakon közlekedsz, ugyanazon a helyen vásárolsz, akkor itt az ideje valami új közeget keresni. Akár költözni is! De a legegyszerűbb, ha keresel valami új hobbit, ahova nem csak csajok járnak. 

4. Tegyél azért, hogy jobban érezd magadat a bőrödben! Ez rendkívül fontos, mert az első benyomás bizony az első benyomás, és neked is vannak szempontjaid, hogy ki tetszik és ki nem. És ennek természetesen vannak nagyon egyedi szempontjai, hogy kinek mi a legszebb, de neked is jó az, ha jobban vagy abban a testben, amiben le kéne élni sok-sok évtizedet. A Test-Lélek-Szellem egységéből ne felejtsük ki pont a testet!

5. Mosolyogj és beszélgess! Akik egyedül vannak, azok sokszor elég komoly listával rendelkeznek arról, hogy mit várnak egy másik embertől. de tudjuk-e megfordítani a dolgot? Milyen érzés veled lenni? Te élveznéd a saját társaságodat? Mosolygós vidám ember vagy, aki tele van életörömmel, vagy…

Tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de ez a legfontosabb esszenciája egy boldog párkapcsolatnak.

Egy életvidám, mosolygós ember, aki tud örülni, szeretni, nevetni, az élet örömeit megtalálni másokból is örömet vált ki.

Te kivel szeretnél lenni, azzal aki gyakran szomorú, és csak akkor tud örülni, ha te fáradságosan, energiát adva emeled őt, vagy…

azzal aki örül a napfénynek, a virágillatnak, a májusnak, a zenének stb…

Te kihez mennél oda ismerkedni?

Ha ez nem megy, ha sok-sok szomorúság rejlik benned, ha nincsenek barátaid, ha nincs közösség, ha nem ölelnek meg, akkor mi abban tudunk segíteni, hogy ez változzon.

Ha eddig ez magától nem változott meg, akkor tenni kell érte.

Csak fogadd el, hogy a megéri tenni a változásért.

Ha szeretnél te is végigmenni az úton, és megérkezni egy boldog, elkötelezett párkapcsolatba, tarts velem, formáld magadban át a benned rejlő lehetőségeket.

Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan jön létre és hogyan működik a boldog párkapcsolat, várlak szeretettel az Életkör csoportban

 

A színek és szimbólumok nyelvén tanítok, az Életkörön keresztül tanítok, és néha az asztrológia nyelvén tanítok, mert a női bölcsesség sok mindent magában rejt, és a lényeg a tartalom, az amit át tudok adni, annak a tudása, hogy hogyan gyógyítsd meg az életedben a női-férfi energiákat, hogyan válj kiteljesedett Nővé vagy Férfivá.

Várlak szeretettel!

Baksáné Bábity Viktória

Bábity Viki

 

Ha úgy érzed, hasznos volt ez az írás, és másoknak is segít, köszönöm, ha megosztod!

Kövess minket a facebook-on, hogy minél több jó írás eljusson hozzád!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük