Az Egyensúlyüvegekben lévő színekhez rendelünk pomandereket. A pomander kifejezés a pomádé szóból ered, Vicky Wall nevezte így el őket, utalva arra, hogy nagyon fontos a pomandereknél az illat, az ilattal bevitt rezgés. Minden pomander 49 gyógynövény kivonatát tartalmazza, különböző arányokban. A pomanderek is színesek, itt az egyensúlyüveg színéhez társítunk pomandert, pl. a 44-es Őrangyal palackhoz társíthatjuk a kék és a lila pomandert is.

A pomandereket elsősorban az étertest „karbantartására” használjuk. Ez a fizikai testet körülvevő elektromagnetikus mező.

3 cseppet cseppentünk a tenyerünkre, összedörzsöljük a két tenyerünket, majd átsimogatjuk a testünket körülvevő aurát. Ha ezzel megvagyunk, vegyünk 3 mély lélegzetet a tenyér területéről.

De a pomandereket használhatjuk úgy is, hogy az életterünket energetizáljuk vele, vagy éppen magunkkal visszük az irodába.

Használhatjuk meditációhoz, csoportok összehangolásához, sőt házikedvenceinkről is gondoskodhatunk, hogy energetikailag megerősítsük őket.

választok pomandert

 

Jelenleg 17 féle pomander van:

fehér: egészségmegőrzés, immunerősítés

rózsaszín: a szeretet gyógyítása

mélyvörös: energetikai védelem

vörös: földelés, gyökércsakra erősítése

korall: a kapcsolódás gyógyítása

narancs: trauma-enyhítés

arany: önbizalom, önértékelés, szorongás oldása

sárga: tanulási képességek javítása

olajzöld: a szív kinyílása

zöld: nyugalom, lelassulás

türkiz: kreativitás, „fellélegzés”

zafírkék: a kommunikációs képesség javítása

királykék: tisztánlátás erősítése

lila: a változás elősegítése

magenta: tisztánhallás, tisztánérzékelés erősítése

mélymagenta: az energiaszint megőrzése