Pünkösd vasárnapjára, szeretettel…

posted in: Olvasószoba | 0

“Amikor pedig eljött a pünkösd napja és mindnyájan együtt voltak ugyanazon a helyen, hirtelen hatalmas szélrohamhoz hasonló zúgás támadt az égből, amely betöltötte az egész házat, ahol ültek.

Majd valami lángnyelvek jelentek meg előttük, amelyek szétoszlottak, és leszálltak mindegyikükre. Mindnyájan megteltek Szentlélekkel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni, úgy, ahogyan a Lélek adta nekik, hogy szóljanak.”

Apostolok cselekedetei 2:1 – 2:4

Biblia

Mindannyian áldottak vagyunk.

Mindannyian, akik ezeket a sorokat olvassuk, és mindannyian, akikhez eljut az Üzenet, hogy az Istennel való szövetség élő és sosem halt meg.

Akkor is, ha nem érzed Őt.

Akkor is ha nem érzed, hogy Ő benned van és te Őbenne.

Akkor is, ha már nem érzed, vagy sosem érezted.

Mert Isten, hidd akár férfinak vagy nőnek (naná hogy egyik sem, csak folyton apuhoz és anyuhoz hasonlítjuk), minden elő létezőt egyformán és feltétel nélkül szeret. 

Nem kell érte tenned semmit.

Nem kell jónak lenned.

Nem kell feltételeknek megfelelned.

Ha befelé haladsz, és élő, létező szeretetével kapcsolódsz, akkor úgyis változol. Mert ahogy befelé haladsz, egyzser csak eléred azt a lángnyelvet, a lángot, a szikrát, 

Ami Belőle Való

Ami Istennel Egy

És amikor ezt eléred többé soha nem leszel egyedül, mert megérted, hogy amit mindig is kerestél, emberek ölelésében, szavaiban, szemeiben, az valójában ott van benned és te Őbenne vagy. Áldás és álhatatosság.

És akkor nem lesz több keresés.

Mert a Szent-lélek valójában a teremtés pillanat óta veled van, de amíg kifelé figyelsz addig csak a keresésé marad, a megtalálás várat majd magára.

A régi görögök úgy hívták: Agapé, az Isten szeretete, a szent szeretet.

Mindig is benned volt.

Mindig is benne voltál.

Mindig is egyek voltatok.

Pünkösd ünnepe Húsvét utáni 50. nap. Ez számomra annak a szinkronicitása, hogy az Aura – Soma 50. üveg üzenete nagyon fontos számunkra. Az 50. palack (EL Morya) Tiszta kékja az Ég kékjét hozza hozzánk közel. Olyan, mintha vennénk egy mély lélegzetet a tiszta levegőből, akár egy hegy tetején, ahol igazán közel érezzük magunkat a Mennyekhez. Isten királysága itt van bennünk és velünk, mégis minden pillanatban amikor a kék égre tekintünk, érezhetjük, hogy van valami végtelenség Odafent, ami az emberi időn túlmutat. 

Vajon képesek vagyunk-e a szívünket ide felemelni?

az 50. palack üzenete: Legyen meg a te akaratod.

Ez a krisztusi vallás legszebb jel-igéje, azt vallani, hogy képes vagyok egy nálam nagyobb akarattal kapcsolódni, az előtt fejet hajtani, saját “akarom” igémet egy időre a hátam mögé tolni, és mélyeket lélegezni abból az energiából, ami körülvesz.

“Legyen meg a Te akaratod”

Együttműködés és elfogadása valami nálam nagyobbnak, a Tervnek, aminek része vagyok.

Valójában ez az egyetlen út, ahol felismered, hogy ebben a tervben hol van szabad akaratod, hol tud ez érted változni, érted teremteni. És akkor Te és a Teremtő akarata egy lesz, és ez lesz az 

EGY-SÉG.

A színek és szimbólumok nyelvén tanítok, az Életkörön keresztül tanítok, és néha az asztrológia nyelvén tanítok, mert a női bölcsesség sok mindent magában rejt, és a lényeg a tartalom, az amit át tudok adni, annak a tudása, hogy hogyan gyógyítsd meg az életedben a női-férfi energiákat, hogyan válj kiteljesedett Nővé vagy Férfivá.

Várlak szeretettel!

Baksáné Bábity Viktória

Bábity Viki

Ha úgy érzed, hasznos volt ez az írás, és másoknak is segít, köszönöm, ha megosztod!

Kövess minket a facebook-on, hogy minél több jó írás eljusson hozzád!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük