A megrendelés elküldése után központunknak levél érkezik a megrendelésről. Az ott megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, és egyeztetünk a rendelés átvételének módjáról.

Házhozszállítás utánvéttel

A házhoz szállítás költsége, belföldön, utánvét esetén  – 30000 ft értékű megrendelés alatt – egységesen 2500 Ft.

A házhoz szállítás költsége, belföldön, utánvét esetén – Pontosan 30000 ft értékű megrendelés esetén – egységesen 2500 Ft.

30000 ft értékű megrendelés felett a belföldi szállítás költségét a Szolgáltató átvállalja, tehát 30000 ft értékű megrendelés felett a szállítás belföldön díjmentes.

Amennyiben a Vásárló külföldre szállítást kér, a megrendelt termék súlya és a kiszállítási távolság egyedi szállítási díjjal jár, amelyről minden esetben tájékoztatjuk a Vásárlót a csomag indítása előtt. Amennyiben a szállítási díj a Vásárló számára nem megfelelő, a megrendeléstől lehetősége van írásban elállni.

Házhozszállítás előreutalással díjbekérő kiállítását és megküldését követően.

A házhoz szállítás költsége, belföldön, előreutalással esetén  – 30000 ft értékű megrendelés alatt – egységesen 1900 Ft.

A házhoz szállítás költsége, belföldön, előreutalással esetén – Pontosan 30000 ft értékű megrendelés esetén – egységesen 1900 Ft.

30000 ft értékű megrendelés felett a belföldi szállítás költségét a Szolgáltató átvállalja, tehát 30000 ft értékű megrendelés felett a szállítás belföldön díjmentes.

  1. Kiszállítás

A termékek kiszállítását a Szolgáltató a termék megérkezésének időpontját követően végzi. A vásárló köteles a kiszállítás vagy személyes átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben szükséges rögzíteni.

A szállítási információkról a Felhasználó a webáruház külön erre a célra megnevezett felületén tájékozódhat.

Tekintve, hogy a termékek jelentős része más országból érkezik, a megrendelést követően a termék megérkezésére esetenként hosszabb időt várni kell. A termék megérkezéséig várható várakozási idő hossza 1-2 hét.

Személyes átvétel

Személyes átvételre a szolgáltató üzlethelyiségében előzetesen egyeztetett időben díjmentesen van lehetőség.

Címünk: 1023. Budapest, Bécsi út 20. Fsz. 7.

Amennyiben szállításra van igény, a GLS Hungary szállítja a csomagot a megrendelő által megadott címre.

Utánvét esetén kiszállítás díja és a termék díja együttesen a futárnak fizetendő. Előreutalás esetén mindkét összeg a szolgáltatónak fizetendő, a kiállított díjbekérő tartalmaz minden, az átutaláshoz szükséges adatot.

A kiszállítással kapcsolatban további információk:

lelekszinek@gmail.com
+36 30 083 3652

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők a központban, előzetes egyeztetéssel a lelekszinek@gmail.com címen kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Címünk:

1023 Budapest, Bécsi út 20. fsz. 7

csengő: Lélekszínek

Minden kedves Érdeklődőt várunk szeretettel!

Bábity Viktória

Lélekszínek