A párkapcsolat az Élet egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb területe. Egyben ez a legnehezebb is, hiszen jó párkapcsolatban élve olyan élményeket élhetünk meg együtt, amire egyedül nincs lehetőségünk, ugyanakkor két önálló, autoriter felnőtt ember kerül össze, önálló személyiséggel, szokásokkal, családi háttérrel, múlttal, sőt jelenlegi élő családtagokkal.

Mindenki hozza a saját szokását, vallását, zokniját, sokszor anyóst-apóst, és ma már nem egyszer a korábbi kapcsolatból született gyereket is.

Máshogy gondolkodunk.

Mást várunk az élettől.

Szeretetre vágyunk, de elsősorban arra, hogy szeretve legyünk, és ez egy egészséges nézőpont.

Ölelésre vágyunk és intimitásra, és arra, hogy valaki minket szeressen a legjobban a világon.

Minden kapcsolat így kezdődik.

Aztán valami elkezd elcsúszni, aztán egyre több minden, párkapcsolati problémák egész sora halmozódik, és nem látszik a megoldás.

Benne vagyunk a probléma gömbjében, és közben nem látjuk kívülről a gömböt.

De vajon miért vagyunk benne?

Miért viselkedik úgy a másik, ahogy viselkedik?

És mi miért viselkedünk úgy, hogy az nekünk nem jó?

Miért nem működik a párkapcsolat?

Szeretném, ha értenéd azt, hogy amikor két ember között elindul valami, azt lehet nagyon tudatosan és ügyesen csinálni. fontos, hogy ismerjük magunkat, és ismerjük a másikat. Ismerjük azt az Életköri szakaszt, amiben éppen benne vagyunk, és a másik fél benne van, hogy tudjuk, merre léphetünk együtt, közösen. Sokszor a Nők azok, akik ebben a legtöbbet tehetnek, mert van valamiféle női bölcsesség, annak a tudása, hogy merre kéne mennünk.

Ez a női bölcsesség tudja vezetni a férfit, megvilágítani számára az utat.

Minden párkapcsolatban van feladat. ezt úgy éljük meg, mint párkapcsolati problémát, és konfliktust, pedig ezek valójában azok a bölcsülések, csiszolódások, amik által jobb emberré válhatunk.

„az vagy nekem, mint testnek a kenyér, s tavaszi zápor fűszere a földnek”

William Shakespeare

Jól működő párkapcsolatban megélheted, hogy nem vagy egyedül. Magadon kívül másra is számíthatsz. Egymást szeretve, támogatva könnyebb életcélt kitűzni, megtalálni, hivatásban kiteljesedni. Az évek során gyakran fordultak azzal hozzám, hogy változtassuk meg a másik embert.

De ha te itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod, akkor már nálad van a kulcs egy olyan ajtóhoz, ami egy jobb élethez vezet, egy jól működő párkapcsolathoz vezet, és most az a kérdés, hogy jössz-e, velem tartasz-e, hogy átadjam neked mindazt, amit tudok, amit élek?

Hogyan tud neked segíteni ez az oldal, hogy jó párkapcsolatod legyen?

Az elmúlt két évtizedet azzal töltöttem, hogy megértsem az emberi lélek működését. Azon belül is, hogy értsem, mi működtet minket embereket, mi működteti a párkapcsolatokat.

Nagyon tiszta, ősi válaszokat találtam.

Női bölcsességet találtam.

A pszichológia szigorlatokon túl, elment megkérdezni bölcs öreg nagymamákat, akik egy házasságban leéltek egy életet, hogy megkérdezzem, mi a titok?

Aztán bölcs férfiaktól tanultam, hogy lássam az ő szempontjukat is.

Végül az egész elvezett a régi idők szokásaihoz, tudásához, valamihez, ami még a kereszténység előtt volt, valami matriarchálishoz, ahhoz az időhöz, amikor még az volt a természetes, hogy a

nő vezeti a férfit.

Ez az oldal az általam megélt, megtapasztalt tudást tartalmazza. Hogyan működik a férfi, hogyan működik a nő. Hogyan működünk párkapcsolatban. Milyen belső erők mozgatnak minket? Mit hozunk a családból, mit hozunk a vérvonalból? Mit hozunk előző életből? Hol találunk segítséget, támogatást, erőt és energiát, hogy boldogok lehessünk?

Ez az oldal a tudás és tanulás lehetőségét adja.

A felismerések lehetőségét.

Teret ahhoz, hogy elgondolkodj önmagadról, és talán kicsit másként a világról.

Azt szeretném, ha megtalálnád magadban a női méltóságot, önmagad legnagyszerűbb árnyalatait, lelked színeit, lényed belső bölcsességét, és ezen keresztül lásd a világot, a férfiakat, a párkapcsolatot.

Ha van kedved olvasgatni a párkapcsolatokról, párkapcsolati problémákról és megoldásukról, kiteljesedett nőiességről, akkor ITT TALÁLOD az összes írást (kattints a pirosra)

A Facebook közösségünket ITT találod meg (kattints)