Színek a palackban

Színek hatása

A színek varázslatos dolgok. Ha besüt a fény az ablakon, és egy kristályos felületen megtörik, apró szivárványok születnek a térben, bájos és varázslatos jelenségnek lehetünk szemtanúi. 

És még ennél is több van szín van a világunkban, földszínek sora, keverékszínek, és ha körülnézünk a fizikai világban mindennek van színe. És amióta az emberiség tudatra ébredt, használni szeretné ezeket a színeket, szó szerint megszínesítve vele az Életet. Használjuk az épített környezetben, a ruhánkon, sőt még az orvostudomány is, például a kék fényt, ami az újszülöttkori sárgaság kezelésére használnak.

Amióta használja, azóta kíváncsi az emberiség, vajon mit jelentenek a színek?

Színek egy lakásban, színek a ruházatunkban, a kedvenc színeink? Vajon mit árul el mindez?

És mert a 20. század új ismereteket is hozott, létezik-e olyan, hogy színterápia, és hogyan tudjuk tudatosan használni a színeket?

Színek fizikája

Ha ismerjük a színek fizikáját, egészen elképesztő, milyen változásokat tudnak előidézni a testi sejtekben. Nézzük tehát először, hogyan jön létre a szín a fényből.
Ha a testem alapvető egységét nézem, akkor sejtekből állok össze. Ha azonban a sejteket tovább bontom, atomokat kapok. Minden atom tartalmaz egy pozitív töltésű atommagot, és körülötte keringenek a negatív töltésű elektronok. Minél távolabb vannak az elektronok az atommagtól, annál több energiájuk van. Tehát a legtávolabbi pályán keringő elektronnak van a legnagyobb energiája. Mint egy többsávos kör alakú autópálya, ahol elvileg záróvonal van a sávok között. De mi történik, ha az elektronunk sávot akar váltani?
Ha az elektron elmozdul a pályájáról, azaz „sávot vált”, ún. kvantumugrást hajt végre, energia szabadul fel, és ez az energia egy foton lesz, hullámként áramlik ki a világba (születésekor részecsketermészete van, de utána hullámtermészetű lesz).
Ezek az ún. fényhullámok, amiknek a színét az határozza meg, hogy mennyi energiát tartalmaznak.
A legkevesebb energiája a vörösnek van, a legtöbb a lilának, és a fehér fény minden színt, tehát minden energia-spektrumot tartalmaz.
Tehát minden olyan esetben, amikor egy szín érintkezik a szemünkön keresztül az agyunkkal, sőt a bőrünkkel, a szín hullámtermészete találkozik a mi testünk atomjaival, és ezen atomok saját fotonjaival, és a két hullám összesimul.
Így történhet az meg, hogy a színek hulláma, rezgése egyértelműen hatással van a testi-lelki működésünkre.

Miért jó ez nekünk?

Minden olyan bennünket érő hatás, amitől a test-lélek-szellem egyensúlyát támogatja, képes bennünket egy egyensúlyi állapot, az „egész-ség” felé billenteni. A színeket a palackba zárva annak a szolgálatába állítjuk, hogy egyre tisztábban lássuk a bennünk zajló folyamatokat. Önismereti, emberismereti eszköz, azért van, hogy tiszta tükröt kapjunk az érzelmekről, az önszeretetről, a dilemmákról. A legtöbb ember a civilizált világban úgy nő fel, hogy arra tanítják figyeljen másokra, gondoskodjon másokról. Legyen másokkal empatikus, de kimarad az a rész, ahol önmagával lehetne empatikus. Az egyéni foglalkozásokban a leggyakoribb probléma, hogy nem tudunk igazán mélyen önmagunkra figyelni, és valódi érzéseinket tiszta kommunikációban átadni. Pedig önmagunk megismerése és az érzelmeink megismerése a kulcs a boldogsághoz.

Mik ezek a színes üvegek?

Aura – Soma

Azt jelenti „fény-test”. Az emberi lények fény-természetére utal. Ha visszakanyarodunk a fény fizikájához, megérthetjük, hogy a testi sejtek is fotonokat bocsátanak ki, és ha az atomot tovább bontjuk kisebb egységekre, akkor olyan energiacsomagokat kapunk, ami a kvantumfizikai kísérletekben fényvillanásként jelenik meg. Tehát ha bármely élőlényt lebontok elemi részeire, tiszta fényt kapok.
Az Aura – Soma minden Egyensúlypalackja (Equlibrium)
Minden palack tartalmazza a színek rezgését (hullámtermészet), gyógynövényesszenciákat, folyékony kristályokat, illatokat. 

Ezek a színes üvegek valójában színes folyadékokkal vannak teli, lehetnek egyszínűek, vagy két színűek. A 2 szín úgy jön létre, hogy víz és olajbázisú folyadékban van a színezőanyag, és a víz és az olaj kettéválik.

Minden színnek van jelentése, így minden színes üvegnek van jelentése.

Ha kiválasztod, ami tetszik, az rólad mesél, kiváló eszköz egy játékos önismerethez. Így ráláthatunk életünk elakadt területeire, és különböző relaxációs technikákkal és együtt érző beszélgetéssel a választó továbbléphet egy következő szintre, amiben már egy önfejlődési útra lépünk. Mint egy felfelé vezető spirál, amiben a cél a boldogság.

Önismereti-színismereti programjaink ITT

Hogyan segít?

Ezeket a palackokat elsősorban magunkra kenve használjuk. A benne lévő olaj és víz kombinációja összerázva olyan emulziót hoz létre, mint Kleopátra szamárteje. Gyengéden táplálja a bőrt, finom illatos olajokkal kényeztet minket. Ezen túl minden palacknak van egy energetikai behangolása, ami felébreszti az auránkban olyan áramlatokat, alvó energiákat, amikkel életünk jobb verzióját hívhatjuk elő. Minden Egyensúlyüveg valóban életünk egyensúlyi állapota felé visz minket, és a használatukkal igazi ön-szeretet élményben lehet részünk. Minden palack feladata más és más, a leírások a weboldalon megtalálhatóak a webshopon.

 

Egyéb színes esszenciák:

Pomander

Az Aura-Soma Pomander egy illat-esszencia, vízen és alkoholon alapszik, mely 49 gyógynövény kivonatát tartalmazza különböző arányokban, valamint kristály-esszenciákat. A 17 különféle Aura- Soma Pomander mindegyike megvédi, élénkíti és tisztítja az aura azon rétegeit, amelyek a testhez legközelebb vannak. A pomander színe azt a csakra-területet is jelzi , amelyet különösen támogat. 

Hogyan választom ki a Pomandert?

Az Aura-Soma Pomander színének kiválasztása, az első Egyensúlyüveg alsó részének színe alapján történik ,így kapja meg a lehető legnagyobb támogatást. Ha csak önmagában választasz Pomandert, akkor legjobb, ha a színe és/vagy az illata alapján teszed.

Ha egy-egy életterület megerősítésére keresel támogatást, a webshopban megtalálod a leírásokat

WEBSHOP

Miért használj Pomandert?

Csakúgy, mint a fizikai testnek, a finomanyagi testeknek is ápolásra és energiára van szükségük. A környezeti hatások, a más emberekkel való találkozások, és a velük való kapcsolat olyan nyomokat hagy az aurában, amelyeket a Pomander megtisztíthat. Ez különösen fontos a minket érő napi stresszben.

Mikor használjam a Pomandert?

Használatát nyugodtan iktasd be az életedbe a minden napi rutin részeként, a reggeli és esti ápolás kiegészítéseként. A nap folyamán is tartsd magadnál és ha úgy érzed, hogy elfáradtál vagy sok a teendőd, akkor vedd elő és használd.

Hogyan tudod alkalmazni a Pomandert?

Három csepp Pomandert tegyél a bal tenyeredbe, majd dörzsöld össze a tenyereidet. Ezután fésüld át velük az aurádat elől és hátul is, kb. 3 cm távolságra a testtől, kezdve a fejed búbjánál egészen le a talpakig. Legvégül pedig lélegezz három mély lélegzetet a tenyereidből.

Mi a különbség a Pomander és Kvintesszencia illat-esszenciák között?

A pomanderek és a kvintenszenciák az aurának különböző rétegeiben fejtik ki a hatásukat és eltérő funkciókkal rendelkeznek. 

Az Aura-Soma Pomander a testhez közeli területeken működik, ahol a csakrák szintén megtalálhatók. 

Kialakítanak egyfajta finom “második bőrt”, amely védő hatással rendelkezik, és kiszűri a káros külső hatásokat (pl. Sugárzás és más negatív környezeti hatások). 

Ezenkívül a Pomander kifejezetten megtisztítja és harmonizálja ezt az auraréteget, amelyben mentális és érzelmi viselkedési minták is tárolódnak. Az Aura-Soma Pomanderek a minden napi helyzetekben hasznos társak.

Az Aura-Soma kvintesszenciák az aurák külső rétegeiben működnek, amelyek távol vannak a fizikai testtől. Segítenek a helyzetek magasabb szemszögből történő áttekintésében, és nyitottak az egyetemes perspektívák számára. A spirituális viselkedési minták ezekben a finomabb aurájú rétegekben tárolódnak. Az Aura-Soma kvintesszenciái különösen támogatják a meditációt, a tudatosságot és az álommunkát. Különösen alkalmasak pihenőidőben történő használatra. 

Kvintesszencia

Pasztell színű illat esszenciák, vizes-alkoholos alapon, amelyet megfelelő arányú növényi és kristály esszenciák dúsítanak. 

Még finomabb energiákat hoznak az Aura-Soma rendszerébe. Az asztrális mezőben fejtik a hatásukat, s ezzel elő segítik az energiák áramlását egy finomabb, pontosabb cél eléréséhez. 

A 17 féle kvintesszencia mindegyike támogatja a lehető legjobb és legpozitívabb energiák bevonzását a testünk különböző aura rétegeibe. 

Hogyan tudod kiválasztani a Kvintesszenciát?

Lehetőség szerint az éppen használatban lévő Egyensúlyüveged alsó színe alapján válaszd, hogy erősítsd a lélek esszenciáját. Ha önmagában szeretnéd használni, akkor a legjobb, ha a színe alapján választod.

Ha egy-egy életterület megerősítésére keresel támogatást, a webshopban megtalálod a leírásokat

WEBSHOP

Miért használj Kvintesszenciát?

Az asztrális mező támogatásaként használjuk, hogy az adott színhez tartozó Felemelkedett Mester vibrációja közelebb kerülhessen testeinkhez. Miközben használjuk őket, belső legfinomabb forrásainkhoz nyúlunk vissza, lelkünk mélyéhez szólunk. Ugyanakkor kapcsolatot teremt a tudatosság magasabb szintjével.

Felébreszti bennünk a belső mestert, felébreszti a tudatosságot

Hogyan használd?

Tégy 3 cseppet a bal csuklóra, és dörzsöljük össze a csuklókat. Majd szárnycsapásszerű mozdulatokkal induljunk el a fejünktől, a korona csakrától és haladjunk lefelé az összeset érintve. Végül vegyünk 3 mély lélegzetet a csuklónk területéről, hogy testünk templomába is bejusson a fény.

Légfrissítők

Milyen típusú légpermetek léteznek?

Mindegyik Pomanderből 17 fajta és Kvintesszenciából 15 fajta létezik „fújós” változatban is. Továbbá az Arkangyal esszenciáknak van permetezhető változata, Mihály, Gabriel, Raffael és Uriel.

Mikor lehet használni a légfrissítő változatokat?

A Pomander légfrissítők segítik, hogy az energiája könnyebben létrehozható legyen a szobában, autóban, vagy bármilyen közösségi térben. A Kvintesszencia és Arkangyal permet előnyös a meditációs és csoportos foglalkozásokon. Az Arkangyal esszencia különösen hasznos, ha a lelki világ támogatására van szükség.

Hogyan alkalmazzuk a légfrissítőket?

A szoba mind a 4 sarkában, valamint a szoba közepén is fújjunk a permetből.

WEBSHOP

A Facebook közösségünket ITT találod meg (kattints)