000. Lélekmentő – az újrakezdés lehetősége

14 500 Ft

000. Lélekmentő

Színei: királykék a mélymagentán

 

Az Aura – Soma nullás palackja a remény üzenetét hordozza. Ha megfigyeljük színeit, a királykék beleolvadását a mély- magentába, felismerhetjük benne a hajnal előtti pillanat várakozását. Ezt a palackot gyakran választják az Új-Kor gyermekei, akik születésük pillanatától érzik, hogy nehezen illeszkednek a régi világba, nem találják benne a helyüket, de nincs választásuk, maradniuk kell, akkor is, ha nem találják a kapcsolódást. Egyfajta szomorúság hatja át a lelküket, mintha elválasztották volna őket igazi otthonuktól, mintha egy sellőnek kellene partra lépnie a hajnal előtti pillanatban, hogy a tapasztalatok útjára lépjen, tudván hogy nem fordulhat vissza.

Ez a Tarot kártyában a Bolond, a 0, az abszolút Origo. Nincs még ott a tudás, hogy az út végén Célt talál, csak egy belső késztetés, hogy induljon. Meg kell keresnie magában a bizalmat, hogy ebből az Ős-tengerből kiléphessen, hogy megtapasztalhassa azt az inkarnációs utat, amire született. Hogy megtalálhassa társait, barátságokat, szerelmet, hozzá hasonlókat, hivatást, elhivatottságot. Ez az üveg a Lélek mentője, segít meghozni a döntést, hogy elinduljunk.

Ezzel együtt erős energiákat mozgat, javasoljuk, hogy ezt az intenzív változást egy finomabb energiával a támogassuk meg, a pink pomanderrel vagy a magenta pomanderrel. Jól jön egy kis szeretetenergia egy nagy változásokhoz.

Leírás

 

Kulcsmondata: Segíthet tisztázni az érzéseinket a saját életünkkel kapcsolatban, hogy kivehessük részünket a kreatív folyamatból.

 

Ajándékok:Érzelmileg egyensúlyra törekszik. Igazságérzete erős, érdeklődik az élet misztikus dolgai iránt. Médiumi vagy gyógyító képességekkel rendelkezik. Éjszakánként gyakran elhagyja testét, s álmában más helyekre, utazik. Gyógyító erejét kiválóan használja szülésnél, vagy megszületőben lévő dolgoknál. Van, aki tudatosan használja mindezt, míg mások tudatlanul végzik gyógyítói munkájukat. Ők azok, akik reggel fáradtan ébrednek, úgy érzik, sokat tevékenykedtek éjszaka, kimerültek álmukban.

Kihívások:Nehézségek a realitással. Hajlamos a misztikumba, az ismeretlenbe menekülni. Néha meggondolatlan, hirtelen haragú. Nem ismeri a valóság korlátait, ezért gyakran nehéz önmagához őszintének lennie. Sokszor szorul gyógyításra, mert nincs kibékülve önmagával. A gyógyító, aki gyógyításra szorul.

Az üveg segítsége:

  • Azoknak, akik „mentőmunkát” végeznek álmukban és ezért fáradtan és nehezen ébred, nyugalmat és energiát hoz.
  • Támogatja, hogy intuitív megérzéseinknek hasznát vegyük a praktikus életben.
  • Ihletet ad, segíti a meditáció folyamatát.
  • Segít őszintének lenni önmagunkkal és másokkal.
  • Új távlatokat nyit, megteremti az újrakezdés lehetőségét.
  • Összeköt belső erőnkkel.
  • Mély békét, megnyugvást, elégedettséget hoz.
  • Enyhíti a krónikus fejfájást és az álmatlanságot.
  • Nyugtató hatású.
  • Csillapítja a szülési fájdalmakat, és csökkenti a komplikációk kialakulásának esélyét.

Hol használjuk: Halánték, homlok, fülek.

Kineziológiai megerősítő mondata: “Szeretem az életet, és az élet szeret engem.”

Mivel a mentőkészlet tagja, használhatjuk együtt más Egyensúlyüvegekkel

Hogyan használjuk az Aura – Soma üveget: VIDEÓ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„000. Lélekmentő – az újrakezdés lehetősége” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük