021. Türkiz Pomander légpermet– kommunikáció, kreatív, művészeti csoportok támogatása

12 500 Ft

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az élet kreatív energiáinak felfedezését. Légpermetként használjuk minden olyan térben, ahol a tiszta kommunikációt és a művészeti tevékenységet elősegíteni akarjuk. Olyan mint a friss tengeri levegő, bátran használjuk akkor is, amikor egy kis vidámságra vágyunk.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

 

Leírás

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az Új Korszak kreatív energiáinak felfedezését.

Amit már biztosan tudunk a Vízöntő korról, hogy csillagászatilag kb 2150-ben következik be a tényleges váltás, így jelenleg egy “előárnyékban” vagyunk. Ezért valójában még csak most kezdjük felfedezni az ebben rejlő lehetőséget és szabadságot.

Tudjuk, hogy Atlantisz idején nem bántak jól a rájuk bízott tudással, így rajtunk múlik, hogy a türkiznek az árnyékoldalát (médiamanipuláció) vagy a fényét (szívbéli kommunikáció) éljük meg.

a türkiz felébreszti bennünk a kreativitást és a szabadság iránti vágyat. Ebben az önkifejezésben megélhetjük az individualizációt és az alkotás örömét. Fejleszti a kristályokkal és a dévákkal történő kommunikációt, összhangba hoz a számítógépekkel és a szilikon-alapú technológiával. A Türkiz támogatólag hat mindenféle kreatív törekvésünkre, úgy mint például az írás, festés és táncolás.

A Türkiz segíthet, amikor nem tudjuk meghatározni, hogy mit is érzünk, lehetővé téve, hogy kifejezzük mindazt, ami a szívünket nyomja. Ugyanakkor a Türkiz megvéd a sérülékenység túlzott megtapasztalásától, azáltal, hogy segít a szeretet és a törődés kifejezésében. Hasznos lehet a tárgyalások során is. Elősegíti a függetlenséget és támogat abban, hogy felelősséget vállaljunk az érzéseinkért és a cselekedeteinkért. Támogat abban, hogy kapcsolatba maradjunk mentális testünk archetípusos világával.

A türkiz energiákat még jobban megmozgathatjuk lényünk játékos oldalának felfedezésével, a Delfin-palackkal.

Erről bővebben:

33. egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„021. Türkiz Pomander légpermet– kommunikáció, kreatív, művészeti csoportok támogatása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük