023. Zafírkék Pomander légpermet– alvástámogató, békenergia, kifejezetten a hálószobába javasolt

12 500 Ft

A pafírkék pomanderek támogatják az isteni szeretet, és a belső útmutatásba vetett bizalom érzését. A kék pomader béke érzését hozza nekünk a Forrásból. Légpermetben remekül támogatják a csoportmunkát minden olyan térben, ahol érzelmekkel dolgoznak, és a torokcsakrához kapcsolódóan minden kommunikációs, “beszélgetős” terápiát.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

A pafírkék pomanderek támogatják az isteni szeretet, és a belső útmutatásba vetett bizalom érzését. A kék pomader béke érzését hozza nekünk a Forrásból.

Segítenek rátalálni a materiális világ szellemi minőségeire, és elősegítik a belső béke megtapasztalását, hogy megtisztulhassunk, és kevesebb energiát fektessünk a korábban létrehozott gondolati mintákba. Az energia így szabadon rendelkezésünkre áll, hogy azt tegyük, ami valójában a dolgunk.

A Kék Pomanderek összehangolnak az isteni tervvel, védelmet nyújtva a rajtunk keresztül áramló kommunikáció során, mely magasabb szintekről ered.

A Kék nyugalmat, békét és megnyugvást hozhat. Mind a Zafírkék, mind Királykék Pomanderek békével telítik az átmenet folyamatát, és energiát biztosítanak az életbe való visszatéréshez. Hasznos lehet azok számára, akik valamilyen módon a halál témájával szembesülnek munkájuk során, esetleg szülészeten vagy egyéb újjászületéssel kapcsolatos területen dolgoznak. A Zafírkék Pomander támogató energiákat biztosít, ha a segítői, gondozói hivatásunk sok energiát kivesz belőlünk.

A Zafírkék Pomander elősegíti a meditációt, védelemmel és békével vesz körül. Hasznos lehet a különösen érzékeny emberek számára, vagy azoknak, akiknek nehéz a hatalommal szembesülni, esetleg éppen ők maguk töltenek be hatalmi pozíciót. Segít emlékeznünk saját természetes, belső hatalmunkra, hogy ily módon ne érezzük magunkat megfélemlítve olyan helyzetekben, amikor a hatalom külső megjelenési formát ölt.

Erősen kapcsolódik a vízenergiához és az Unikornis lélekcsaládhoz.

Ha ezen a témán dolgozunk, hasznos lehet a számunkra még az Atlantiszi szívüveg is.

erről bővebben:

003. Egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„023. Zafírkék Pomander légpermet– alvástámogató, békenergia, kifejezetten a hálószobába javasolt” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük