025. Királykék Pomander légpermet– 3.szemmel dolgozó spirituális csoportoknak

12 500 Ft

A Királykék Pomander, a harmadik szemhez és homlokhoz tartozva serkenti a magasabb tudati funkciók fejlődését, fejleszti az intuíciót. Emellett kapcsolódika a papnői minőséghez is. Légfrissítőként támogatja a meditációt, és minden olyan belső munkát, ami a finomérzékelést fejleszti.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

Leírás

A királykék pomander, a harmadik szemhez és homlokhoz tartozva serkenti a magasabb tudati funkciók fejlődését, úgy mint a tisztánhallás és a telepátia képességét. Védelmet nyújt, amikor inspiráló információforrásokhoz kapcsolódunk. Minél több információt kapunk a kommunikáció során, annál inkább szükségünk van a védelemre: amint növekszik a fény, úgy válik a sötétség is egyre kíváncsibbá.

A Királykék segít földeltnek maradni azoknak, akiknek a fizikai világ kevéssé érdekes, inkább a szellemi világ felé fordulnak. Enyhíti a magány érzetét, amikor egyediségünk miatt kívülállónak érezzük magunkat. Erősíti az érzékszerveinken keresztül történő érzékelést, fokozza a művészetekben, a zenében és az élet élvezetében lelt örömünket.

Amikor nehézségekkel szembesülünk a kapcsolatok terén, akkor a Királykék segít megtalálni a megfelelő módot az összehangolódásra. A Királykék fokozhatja az érzékenységét azoknak, akik zenével, énekléssel, mantrákkal és hangszerek behangolásával foglalkoznak.

Támogatja a szakrális folyamatokat, különösen erős támogató azoknak a nőknek, akik az Istennő különböző aspektusát tisztelik meg szertartásokkal.

 

Ha ebben a királykék témában nagyobb teremtő erőt szeretnénk, érdemes megismerkedni a Maab királynő palackjával, mely az Istennő Korának legelső üvege, kapu az új istennői világtudat felé.

Erről bővebben:

116. Egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„025. Királykék Pomander légpermet– 3.szemmel dolgozó spirituális csoportoknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük