027. Lila Pomander légpermet–meditációs csoportok támogatására

12 500 Ft

A lila pomander megnyitja érzékelésünk kapuit, és tudatos figyelmünket a magasabb síkok felé vezeti. A változás, a gyógyulás esszenciája, segít újrarendezni életünket. Légpermet formában használjuk bátran abban a térben, ahol alszunk. Álomidőben könnyebb transzformálódni, a változást beengedni.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

A Lila Pomander megnyitja érzékelésünk kapuit, és tudatos figyelmünket a magasabb síkok felé vezeti. Segít kapcsolódni életünk valódi céljához, küldetésünkhöz. Használatával tudatosabbakká válhatunk azzal kapcsolatban, hogy miért vagyunk itt, és miért éppen most vagyunk itt. A Lila Pomander gyengéden támogat abban, hogy felismerjük a szolgálat és az áldozathozatal megfelelő minőségeit, hogy képesek legyünk megvalósítani a segítői hivatást és az Élet szolgálatába állni. 

A Lila megnyugvást és jó szolgálatot tesz meditáció előtt. Kiegyensúlyozza a két agyfélteke közötti információ- és energiaáramlást. Megnyugtató illata segít lelassulni és megérkezni az itt-és-mostba.

Segíti az átalakulást, és a dolgok teljessé válását. Kifejezetten a transzformációhoz kapcsoljuk, a változás támogatója.

Ha úgy érezzük, a változást hátráltatja az elme szorongása, félelme az új helyzettől, javasoljuk az arany pomandert személyes használatra.

Erről bővebben:

Arany pomander

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„027. Lila Pomander légpermet–meditációs csoportok támogatására” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük