029. Magenta Pomander légpermet– isteni szeretettel dolgozó csoportok támogatására

12 500 Ft

A magenta pomander összekapcsol bennünket a szeretettel, ami a Teremtőtől áramlik felénk. Ez az emberen túli szeretet segít minket abban, hogy megtaláljuk a helyünket a teremtett világban. Légpermetként kifejezetten olyan személynek ajánljuk, akinek a feladat tisztán látás, tisztánhallás és chanelling, aki élesíteni szeretné a megérzéseit.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

Az Aura-Soma Pomander Magenta segít, hogy megtaláljuk a mindennapi kis apróságokban a szépséget és Isten szeretetét. Ajándéka, ha meglátjuk életünk teljességét, és összekapcsol bennünket a Forrással, azon a magenta energiacsillagon keresztül, ami a koronacsakra felett található.

A Magenta Pomander megnyit bennünket a földi élet szépsége felé, és lehetővé teszi számunkra, hogy pozitív hozzáállást találjunk az élethez. Ezzel a pomanderrel nem csak a teremtés tökéletességét ismerjük fel kívülről, hanem újra magunk is hiba nélkül valónak érzékelhetjük magunkat. Ez segít az elégedettség megtapasztalásában.

Ez az esszencia támogatja a kapcsolatot a lélekcsillaggal, és segít abban, hogy felismerjük a saját élettervünket a jelenlegi inkarnációra vonatkozóan és hasznos esszenciális támogatás az előző életes utazásokban. Fokozza a finomanyagi világ felé az érzékenységet, azon belül is a tisztánhallás és chanelling képességét.

A magenta pomander által nekünk adott energiaminőség hozza meg a szeretetet a Teremtő forrásából, összekapcsol minket a feltétel nélküli szeretettel, és megnyit bennünket a kapu e mindenre kiterjedő életforráshoz, amely folyamatosan folyik hozzánk. Segítségével tudatunk jobban el tud érni ezt a forrást, hogy mindig érezhessük “feltétel nélküli szeretetet felülről”.

Ha szeretnénk ez az energiát még jobban megtámogatni, használhatjuk a 77-es Egyensúlyüveget.

Erről bővebben:

77. Egyensúlyüveg

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„029. Magenta Pomander légpermet– isteni szeretettel dolgozó csoportok támogatására” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük