033. Mélymagenta Pomander – életenergia pótlására a térbe, a gyógyítók gyógyítója

12 500 Ft

A mélymagenta pomander hasznos lehet olyankor, amikor sok energiát fordítottunk másokra, és most nekünk is szükségünk lenne egy kis törődésre. ez az esszencia a segítők segítője. Használd a nap elején, hogy ne “szívják le az energiádat”.

Légpermetben nagyon hasznos térbe fújni, ahol dolgozunk, így bármilyen energetikai munkát végzünk is, mindenki a saját és az Univerzum energiájával “dolgozik”.

 

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

Leírás

A Mélymagenta Pomander hasznos lehet olyankor, amikor sok energiát fordítottunk másokra, és most nekünk is szükségünk lenne egy kis törődésre. ez az esszencia a segítők segítője. Használd a nap elején, hogy ne “szívják le az energiádat”

Gyengéden biztosítja a szükséges energiát, szeretetet áramoltatva az auramezőnkbe a felsőbb világokból. Támogat az önismeret felé vezető úton, hogy rálelehessünk legfőbb feladatunkra. Összekapcsolva az elsődleges vörös és a másodlagos lila tulajdonságait, a harmadlagos magenta színhez tartozó Mélymagenta Pomander egyszerre bír energizáló és nyugtató hatással is. Támogat abban, hogy fókuszáltak maradhassunk, és a megfelelő minőséget vigyük minden egyes pillanatba, így szellemi bankszámlánk egyenlege folyamatosan növekedhet.

Ha törődő figyelemmel viseltetünk az élet apró dolgai iránt, úgy valószínű, hogy később a jelentősebb események majd gondoskodnak  magunkról.

A mélymagenta pomander hasznos lehet akkor is, amikor egy családi helyzet éppen felbomlóban van. Energiával tölt fel, hogy letisztázhassuk a félreértéseket, és rendet tehessünk az életünk apró részleteiben, melyeket hajlamosak vagyunk félretenni a látszólag fontosabb dologok miatt. Ez a pomander segít abban, hogy hálával forduljunk a mindennapi tevékenységeink felé.

Azokban az időkben, amikor nehéz elegendő figyelmet fordítanunk a részletekre,  a Mélymagenta támogatást nyújt, gondoskodással vesz körül és segít, hogy valóban jelen legyünk abban, amit csinálunk. 

A Mélymagenta Pomander stabilizálja a testmunkát bizonyos reflex vagy energia pontokon, amikkel az akkupunktura vagy a reflexológia is dolgozik. Segít lezárni az energiákat egy-egy folyamat végén. Néhány cseppet csepegtetve azon pontokra, melyekkel korábban dolgoztunk, segíti az energiák tartósabb áramlását.

A mélymagenta különleges energia, valójában minden színt tartalmaz. Ezáltal az energiapotenciálja nagyon magas, az energiaszintünket jelentősen megnöveli. Ha ezt a rezgést tovább szeretnénk finomítani, és a munkánk során keletkezett negatív energiáktól megtisztulni, használjuk a Seraphis bey kvintesszenciát

Erről bővebben:

Seraphis bey kvintesszencia

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„033. Mélymagenta Pomander – életenergia pótlására a térbe, a gyógyítók gyógyítója” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük