102. Samael Arkangyal – segít elfogadni a bennem élő árnyékot

15 500 Ft

Kulcsmondata: Olive, amikor újra reményt találunk magunkban. Mire építettük életünk alapjait?

Leírás

Az Arkangyal készlet tagja

Ajándékok: Egy higgadt, mély érzésű személy, aki végtelenül tudatos, és szerény. Szeret egyedül lenni, meditálni, elmerülni a misztikum világában. Hite erős, az élet legnagyobb kihívásai közt is képes reményteljes, bizakodó maradni. Sok keserűséget dolgozott fel életében, ezért képes vigaszt nyújtani másoknak is. Szereti a természetet, és minden teremtett dologban meglátja a szépet.

Kihívások: Keserű, kiábrándult és reménytelen. Hajlamos a depresszióra. Sok félelem munkál benne, legjobban a csalódásoktól fél. Ezért sokszor elzárkózik érzelmi helyzetekben, szinte belemerül az önsajnálatba, ha csalódik. Ironikus, gyakran bánt másokat humorával. Minden élő dologban a múlandóságot látja s ez rendkívül elszomorítja.

Az üveg segítsége:

  • Samael Arkangyal emlékeztet minket arra, hogy ne utasítsuk el, amit nem akarunk látni.
  • A lehetőség hogy reakció helyett még nagyobb bizalmunk legyen az élet folyamatában, keserűség nélkül. Az igazság új szintű megértése.
  • Ebben az üvegben jelenik meg először a sötét olajzöld szín, melyet “árnyék színnek” is nevezünk. Minősége lehetőséget ad, hogy árnyékainkat tudatos szintre emelve, feldolgozzuk és elengedjük.
  • Ez az üveg az Arkangyal sorozat része. A New Yorki ikertornyok leomlásával egyidőben született, ezzel is erőt és reményt adva az emberiségnek, még a legreménytelenebb helyzetekben is.

Hol használjuk: A szív területén, és bárhol a testen.

Megerősítés: “Átértékelem hitrendszeremet, és mélyebb reményre lelek az élet folyamataiban.”

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„102. Samael Arkangyal – segít elfogadni a bennem élő árnyékot” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük