104. Chamael Arkangyal – a női vérvonallal újra-kapcsolódni, nőiesség, lágyság, befogadás

14 500 Ft

Chamael (ejtsd:Kámáel) egy finom, női energia, amely gyengéden elsimogatja bennünk a nőiességgel kapcsolatos sérüléseinket.

Ha a Chamael palack megjelenik a választásunkban, egészen biztosan van dolgunk a női vérvonalunkkal, és a családban rejlő női mintákkal. Még akkor is, ha már régóta dolgozunk ezen a női témán, találunk réteget, aminek átdolgozásra van szüksége, aminek a leválásával előbújhat belőlünk a kinyíló virágban rejlő harmónia. Ha Nőként születtél a földre, egészen biztos lehetsz benne, hogy a szépség és a lágyság ott él benned, és ha nem ezt éled, akkor sérülések rétege takarja ezt a szépséges Hold-energiát.

Mert a Nő ha Hold, akkor ragyog, belülről fénylik, lépteiben a biztos tudásával, hogy annak a lehetősége, hogy a szeretetével gyógyítja a világot, ott rejlik benne.

Hold Nőként megélve a nőiességet finomodunk, lágyulunk, puhulunk, befogadóvá válunk, de egy virághoz hasonlóan akkor nyitjuk ki a szirmunkat, amikor melengető Nap energiával, Igazi Férfival találkozunk.

Mert az erő véd, és a Női bölcsesség támogatja az Erőt.

Chamael gyöngyházas ragyogása segít nekünk abban, hogy a női vérvonal szenvedéstörténetét bölcsességgé transzformáljuk, és kibontsuk magunkat a nyíló virágot, és az abban rejtőző teliholdat

Ez az esszencia létezik Arkangyal-esszenciában is, így bár az üveg úgy késül, hogy csak az használja, aki választja, és azzal az egy aurával kapcsolódik össze, a Chamael Arkangyal Esszenciával bevihető csoportba, vagy más személyek energiaterébe a női vérvonal gyógyítása.

Leírás

Kulcsmondata: Úgy van jól minden, ahogy van. Újrakezdés a szeretetért. A létezés új értelmet nyer.

 

Ajándékok: Valaki aki végtelen sok együttérzéssel és szeretettel szemléli a világot. Rengeteg melegség, törődés, óvás és kedvesség árad belőle. Szívében egyfajta huncut vidámság rejlik. Örül minden apró dolognak az életben. Szeretetét bölcsen használja. Felismerte a következetesség fontosságát. Megjelenése harmonikus, ugyanakkor bátor, néha vicces. Lénye feminin minősége dominál, nagyon jók a megérzései melyeket követ. Életfilozófia: “Minden úgy van jól, ahogy van”

Kihívások: Szeretet igénye extrém méreteket ölt. Úgy érzi senki sem fogadja el őt úgy, ahogy van. Folyton változtatni akar külső megjelenésén, azt gondolja ettől belül is változik. Időnként rázúdítja szeretetét másokra, akik ettől fojtogatva érzik magukat. Erős a kritikai hajlama, magasak az elvárásai. Túl korán ítélkezik.

Az üveg segítsége:

  • Együttérzést, melegséget és óvást ébreszt bennünk.
  • Segít, hogy lényünk nőies, feminin minőségét annak teljességében éljük meg.
  • Tisztázza kapcsolatunkat az édesanyánkkal, és ha bármilyen kihívással küzdöttünk az anyaság, nőiesség területén, segít megszünteti azokat.
  • Újrakapcsol bennünket egy ősi női energiához, istennői minőséghez, a vérvonalunkban élő szakrális feminin energiához
  • Harmóniát, szépséget hoz életünkbe.
  • Segít, hogy szeretetünket bölcsen fejezzük ki.
  • Erősíti a megbocsátás, elengedés képességét.
  • Erősíti az életbe vetett bizalmunkat.
  • Védelmet nyújt olyan helyzetekben, amikor kritika, intrika érthet minket.
  • Az Arkangyal sorozat része. Chamael Arkangyal azoknak is segítséget nyújt, akik a spirituális úton járva időnként túl kemények, szigorúak magukhoz. Önszeretetet ébreszt, és emlékeztet, hogy minden jól van úgy, ahogy van.

Hol használjuk: bárhol használható a testen, de különösen hasznos ha a gerinc alsó szegmensein, a méh területén vagy alhas területén is használjuk.

Megerősítés: “Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok. Elengedem a képet amilyen lenni akarok.”

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„104. Chamael Arkangyal – a női vérvonallal újra-kapcsolódni, nőiesség, lágyság, befogadás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük