106. Ratziel – a spirituális női vezetői minőség

15 500 Ft

2007 októberében Magyarországon megrendezésre került az első nemzetközi Aura – Soma kurzus, ahol Mike Booth a Belső csillag hallgatása nevű programot tartotta. Dobogókőre szerveztük, ki a zöldbe, a csendbe, a gyógyító természetbe. Sokan voltunk, nagyon sokan. Mike az általunk választott üvegeken keresztül mesélt az Aura – Somáról, a léleküvegekről, a lélek átalakulásáról.

Akinek “beérkezett”, amit Mike mesélt, egészen személyes, mély belső transzformációkon mehettek (mentünk) át. 

Leírhatatlan élmény volt. 

Miközben Mike mesélt nekünk a saját választásainkról, megjegyezte, hogy sokszor halja tőlünk ezt a két szót: 

NEHÉZ

és

NEM MEGY

Ebben a pár napban rájöttem arra, hogy a magyar nép akadálypályás történelme olyan mélyen beírta magát a közös mezőbe, hogy saját magunknak magyarázzuk meg, miért nem lépünk előrébb. Ezzel a felismeréssel kezdődött életem egyik legnagyobb kalandja, ami odavezetett, hogy ma az aura – Soma Hungary vezetője vagyok (a másik az anyaság 🙂 ).

Spirituális vezető, női vezető. Mindkettő.

Végig kellett mennem az olajzöld transzformáción, majd a St. Germain-i lila transzformáción, hogy azzá válljak, aki ma vagyok.

Megérte.

Leírás

106. Ratziel Arkangyal

Halványlila/Hlaványolajzöld

Az Arkangyal készlet tagja

 

A 106-os Ratziel az Akasha krónika egyik őrzője. Segít fellebbenteni a fátylat az Élet misztikus tudásáról, és végigvezet azon a belső alkímián, mely által spirituális vezetővé válunk. A Ratziel palack eredetileg felhős olajnak készült, ám mire megérkezett Magyarországra, mi mindig egy tökéletesen tiszta olajat vettünk ki a dobozból. Újra és újra megírtuk, hogy értjük, köszönjük, de tisztát látunk. 🙂 

Ezek után homokfúvott üvegben érkezett, egy ideig, amíg elvégezte azon feladatát, hogy a kollektív közösben elegenedő ember életében lebbentette fel Maja fátylát.

És azóta kristálytiszta folyadék kristálytiszta üvegben. Lila és halvány olajzöld, a szív kinyílását szolgálva.

 

Ajándékok: A misztikus mágus, aki régóta járja a spirituális fejlődés ösvényeit. Tudja, hogy minden lépés közelebb viszi céljához, és minden új találkozás egy történet része. Ismeri a belső alkímia törvényeit, és tudja, hogy a szívcsakra lótuszának számtalan szirma van, és ezek kinyílásához idő és türelem szükséges. Hisz az Isteni Tervben, és képes összhangba hozni saját akaratát az elrendelt eseményekkel, még ha nem is látja a mögöttes okokat. A spirituális vezetővé válás útját járja.

Kihívások: Hajlamos a gondolatok világában többet időzni, mint az érzelem és a szinkronicitás áramlásában. Tapasztalatai irányítják, rögzült mintái mentén korlátok között mozog. Ragaszkodik eddig megélt világához, bár egyre több olyan esemény történik vele, ami láthatóvá teszi a változás elkerülhetetlenségét. Hajlamos teremtőerejét negatív gondolatokra irányítani, és az eredmény keserűséget ébreszthet szívében. Nehezen látja meg az Élet áramlását.

Az üveg segítsége:

  • A keserű tapasztalatok spirituális megéléssé transzformálása
  • Mélyebb rálátás életünk eseményeire az “elszenvedés” érzése nélkül
  • Vezetői minőségünk magasabb szintre emelése
  • Ráhangolódás a születésünk előtt vállalt saját útra
  • Tisztánlátás a szívünk gyógyulásával kapcsolatban
  • Erősíti a türelmet és a bizalmat önmagunkkal szemben
  • Ratziel Arkangyal őrzi a Titkok Könyvét, mely az Istenhez vezető utat tartalmazza
  • A 106.-os palack a “magyar üveg”. Mike Booth első magyarországi látogatását követően született, és tükrözi azt a tapasztalatot, hogy a magyar nép spirituális tanító, gyógyító képessége erős, ugyanakkor nehezen vesszük észre az élet szépségeit, ajándékait.

Hol használjuk: Szívünk területén körben a mellkason, homlok, hajvonal, koronacsakrára egy cseppet.

Ha belső intuíciónk súgja, bátran használjuk teljes testre, mint egy testápolót. Mély belső átalakulást hozhat.

Megerősítés: “Képes vagyok kinyílni a változásra, és elengedni a múlt sérüléseit”

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„106. Ratziel – a spirituális női vezetői minőség” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük