108. Jeremiel arkangyal- reményteli újjászületés

14 500 Ft

Jeremiel palackja híd a krisztusi tanítások és az ősi pogány istennők között. 

Színei is erről mesélnek: a halvány olajzöld a Grál zöldje, amely a szívünk felé vezet bennünket, ahol mi magunk válhatunk a kehellyé, ahová az isteni szeretet megérkezhet. A halvány türkiz a tündérkirálynők színe, telve kreativitással, őszinteséggel, áramló víz-minőséggel és rengeteg, rengeteg tavasz-tündérséggel.

Olyan ez az üveg, mint a kora nyári tenger vize az öbölben, amin átsüt a napfény. Látva kékes-zöldes szépségét, kedvünk támad belegázolni a hullámokba, és hagyni, hogy a víz átmosson bennünket.

És ebben a folyamatban tökéletes választás lesz Jeremiel.

Ha szerettél volna egy cseppnyi tengert hazavinni, és mélyen a sejtjeidben érezni, ne keress tovább, ez a tökéletes tenger-energia.

Leírás

Színei: halvány türkiz/ halvány olajzöld

Jeremiel a tenger színeivel ad támogatást az elengedésben.

Ez egy nagyon fontos fogalom, hiszen sokféleképpen értelmezhetjük, és igazi mélységeit csak akkor látjuk igazán, ha már a folyamat végére értünk. Mert az elengedés valójában olyan, mint egy megtisztulás. Amikor a múlt fájdalmaival képesek vagyunk szembenézni, megérinthet bennünket a kegyelem, és mindaz ami velünk történt elfogadásra kerülhet. Ehhez nagyon fontos az érzések őszinte kommunikációja, amit hívhatunk úgy is, hogy a szív kreatív kommunikációja.

Ez az üveg nagy segítség azoknak, akik az individualizáció útját járják, akik a saját magukhoz vezető úton lépkednek. Amikor ezen az úton haladunk, akkor a felébredés vörös energiájától indulunk, és át kell mosódnunk félelmeinkben, és rá kell lépnünk a saját szívünk felé vezető hídra. Ez a szív kinyílásának szentsége. Ahogy a szívünk nyílik, képesek vagyunk megosztani érzéseinket azokkal, akik szeretettel fordulnak felénk, és ebben megtapasztaljuk a lét valódi könnyűségét.

Ez a remény ígérete.

A kinyílt szívben megláthatjuk

önmagunk igaz-ságát

az ítélkezés feleslegességét

spirituális céljainkat

az örömöt

“Jeremiel az a hang, aki a csendben vagy a csendből szól hozzánk, ami lehetőséget teremt a szívünkkel vagy lényünk mélyebb rétegeivel érintkezésbe lépni.”

Mike Booth

Ez a palack érdekes módon erősen kapcsolódik a média-kommunikációhoz, a social médiában való hiteles kommunikációhoz. Ez az a folyamat, ahol választhatunk, hogy a türkiz árnyoldalát (manipuláció) vagy az ajándékait éljük (őszinte kommunikáció, kreativitás)

 

Hol használjuk:

  • A mellkas és vállak területéhez tartozik, este, lefekvés előtt gyengéden masszírozzuk át a mellkast, és ha van segítségünk, akár a hát felső szakaszát is.
  • Ha bátrak vagyunk, nyugodtan kenjük be egész testünket, hiszen az Aura – Soma palackok szépségolajok, és azon túl, hogy csodás táplálást ad a bőrnek, teljesen felszívódik, és sejtjeinkben áramolva indítja el bennünk a változást.

Videó az üvegek használatáról:

Aura Soma Hungary Youtube csatorna

Amit még szívesen ajánlunk, a hozzá tartozó auratisztító esszenciák:

türkiz pomander

olajzöld pomander

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„108. Jeremiel arkangyal- reményteli újjászületés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük