112. Israfel arkangyal – behívja az életünkbe a zenét és a táncot

14 500 Ft

Aura – Soma 112

 

Israfel Arkangyal üvege

színei: türkiz a királykéken

 

Ez a színkombináció már ismerős lehet, a 33-es Delfinpalack által. A türkiz és a királykék energiája a csakra felső régiójához tartozik, a kommunikáció árnyalatai tartoznak hozzá, az érzelmi kommunikáció és az intuíciónk hangja. Mindkettő igényli, hogy önmagunkra figyeljünk, lényünk legmélyére, hogy valódi belső válaszokat találjunk. ez a palack azoké, akik a valódi céljaikat keresik. Akik már egy ideje lépkednek a Nagy Arkánum Tarot körén, mégsem biztosak benne, hogy jó irányba tartanak.

 

Leírás

Ezekben a színekben találkozik a kreativitás és a szív érzelmi kommunikációja. Ez gyönyörűen megtestesül a dalban, és a táncon keresztül. A dal és a zene mindig is erős kifejezési eszköze volt az érzelmeknek. Azáltal, hogy a szívünket nyitja meg, Israfel megkönnyíti a lélek dallamának világra születését. Ezzel belépünk az individualizáció folyamatába, ahol az egyén és érzései valóban fontossá és jelentőségteljessé válnak. 

Israfel az igaz hangunkkal, a szívünk hangjával, a csillagon keresztül segít felébreszteni a kapcsolatot őrangyalunkkal, hogy üdvözlő szeretete elérjen bennünket.Israfel támogatja azt a lehetőséget, hogy megismerjük valódi természetünket, hogy saját transzcendens valóságunkat megteremtsük, és ebben szoros kapcsolódása van a St. Germain-i energiákkal.

Ő az új időre ébredő Arkangyal, elérhetővé válik így annak a lehetősége, hogy a tudatosságunkra ébredjünk. Intenzív kapcsolata a 3. szemmel megnyitja bennünk a belső látás kapuit, a mélyebb intuíciónkat. Ez a tehetségeink és képességeink felfedezésének lehetősége. Itt az ideje elfogadni a tehetségeinket, mint az Univerzum ajándékát, és elengedni a kishitűséget és önbizalomhiányt.

Egyértelműen vízöntő energiát képviseli, az Új Kor hajnalát, a Kaput a türkiz világ szabadsága felé.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„112. Israfel arkangyal – behívja az életünkbe a zenét és a táncot” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük