113. Cassiel arkangyal – a szívnyitó üveg

14 500 Ft

Aura – Soma

Cassiel a szív kinyílásának a palackja.

Színei: smaragdzöld az olajzöldön

 

A zöld minden energiájában két világ összekapcsolódása. 2 szín keverékével jön létre, a sárga az emberi világot jelképezi, a kék az égi világot. A sárga az ember akaratát, a kék az ég akaratát. Amikor az ember akarata és az ég akarata találkozik, az mindig egy harmóniát és megbékélést hoz létre, annak a biztos tudatát, hogy isten tenyerén senki nincsen elveszve.

A béke, ami a szív terében születik, harmonikus rezgéseket hoz létre bennünk, ezért a környezetünk számára is nyugalmat hozhatunk ezekkel a rezgésekkel.

Leírás

Szaturnikus energiákat hordoz, ezért a befelé figyeléshez, önmagunk mélyebb megismeréshez kapcsolódik. A Solar Plexusból induló fejlődés, az a szív felé vezető út, melyben mélyebb harmóniát találhatunk önmagunk számára. ezáltal új szintre léphetünk a múltbéli csalódások elengedésben, és átélhetjük újra a remény érzetét. Segít nekünk abban, hogy a szívünkben rejlő igazság összekapcsolódjon a tiszta figyelemmel, a “nem-tudással”. Fontos ez az út, ahogyan az észtől a szív felé megyünk, megengedve magunknak a lehetőséget, hogy az érzéseinkre figyeljünk.

Az a gyermek, aki úgy nő fel, hogy az érzései nem fontosak, és az ő személye nem igazán fontos, az, aki úgy cseperedik, hogy nem igazán figyelnek rá, hamar megtanul magáról gondoskodni, és ebben egy gondolatokra, logikára épülő világa lesz, melyben a valódi érzések háttérbe szorulnak.

Azonban, ha gyermekként ahhoz szokik hozzá, hogy nem igazán fontos, hogy neki mi a jó, idővel elnyomhatja érzéseit, és elmarad az a természetes én-védelem, hogy képes legyen önmagától elkülöníteni azokat a helyzeteket és embereket, amik számára bántóak.

Ahhoz, hogy ezen változtassunk, fontos újra felismerni az érzéseinket, megengedni magunknak, hogy a szívünkre figyeljünk, és végigsétáljunk a szív felé vezető hídon.

Ez az olajzöld marinálódásából (szívfájdalom, csalódás, árulás) átvezetés a smaragdzöld energiába. Itt találjuk meg a béke érzetét, a nyugalmat, a belső csendet, amiben végre igazán meghalljuk saját hangunkat. Segít elengedni a felszabadító könnyeket, ahogy az irány egyértelművé válik, megjelenhet a könnyűség érzete.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„113. Cassiel arkangyal – a szívnyitó üveg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük