116. Maab királynő – az istennői energiák ébredése

14 500 Ft

Aura – Soma 116

Maab királynő palackja

 

Maab királynő az utolsó a palackok sorában. 2019 január 14-én született, egy havas téli napon, az új év és egy új kor ígéreteként, elhozva az Istennő korát. A születése pillanatában az Aura – Soma Hungary alapítói épp egy étteremben ültek, és meghozták azt a döntést, hogy létrehozzák azt a helyet, mely az Aura – Somának van szentelve, mely oktatóhely és ashram, ami azért születik, hogy ez egy jobb világ legyen. És amikor végeztünk, Évi ránézett a telefonjára és felkiáltott. És ott volt. Az a női minőség, aminek a szövetségére mi létrejöttünk.

 

Leírás

116. Maab királynő

Királykék/Ragyogó Magenta

 

Az Arkangyalpalackok után ő egy sokkal földeltebb energia, hiszen az Istennői minőség sem elképzelhető erős földanya-energiák nélkül. Jelenleg éljük és tapasztaljuk mindazt, amit magával hozott, minden nap és minden éjjel, a női energiák transzformálódását, a zabolátlan női természet ébredését. Egészen új élményeket hoz számunkra, összekapcsolódást valami ősivel, visszanyúlva a matriarchátusig, amikor még minden, ami Nő-ség volt, az szentség volt.

Kulcsmondata: segít felébreszteni bennünk az Istennői, papnői energiákat, visszakapcsolni az emberiség közös emlékeihez, a női szakrális létezéshez.

 

Ajándékok: Intuitív természet. Megérzésit és intuícióját bátran használja, tudásával és képességeivel az emberiséget szolgálja, de képes megtartani saját határait. Meghallja saját belső hangját, és bízik az érzéseiben, engedi azokat áramolni. Tisztában van saját szexuális energiáival, de a tiszteletben tartja testét, és törekszik arra, hogy tisztaságát és egészségét megőrizze. Intuitív tudatosság.

Kihívások: Mások fölött valónak érzi magát, nehezen illeszkedik be közösségbe. Nagyon nagy a szeretetigénye, de nem tudja, hogyan kapcsolódjon, alacsony a toleranciaküszöb. Jól érzi magát egyedül, legalábbis jól boldogul egyedül, ugyanakkor kényelmetlenül érzi magát, ha a benne áramló nagyfokú szeretetet nem tudja kinek átadni. Erős hajlam az éjjeli bagoly életmódra.

Az üveg segítsége:

  • felerősíti az intuitív érzékenységet
  • segít emlékezni ősi, elfeledett tudásra, akár úgy is, hogy képek formájában jön az információ
  • segít, hogy szeretetet adjunk az életünkben minden kis dolognak, megtisztelve ezzel önmagunkat
  • erősíti a szenvedélyes szerelem átélésének képességét
  • kapcsolódik a tantrához, a szexualitásban rejlő transzformációhoz
  • összekapcsolja nők közösséget, nővéri-testvéri kötelékekben megerősít

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„116. Maab királynő – az istennői energiák ébredése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük