119. Ceres – az életöröm és belső fény megmentése

(1 vásárlói értékelés)

14 500 Ft

A Ceres palack 2020 december 14-én született egy elmélyült meditatív pillanatban, válaszul azon nehézségekre, melyeket az emberiség ezen időszakban átélt. Amikor ez az Egyensúlypalack inspirációban megérkezett, Mike Booth az Aura – Soma szellemi vezetője éppen Dél- Amerikában volt, és egy napfogyatkozás átforduló pillanatára várt.

Ahogy a fényes napkorong narancs színe átbukott a Hold peremén, a ragyogó fény előbukkant a sötétség mögül, és ebben a bensőséges pillanatban a színek ajándékaként megszületett a 119. palack, akit a tavaszi megújulás tiszteletére Ceres-nek neveztek el.

Leírás

119. Ceres

Színei: narancs a mélymagentán

A római mitológiában Ceres az Anyatermészet és az anyai odaadás jelképe. Segít bennünket abban, hogy újra kapcsolódjunk Földanyával, annak mély tüzű teremtő szeretetével.

Ceres, mint anyai minőség kinyithatja számunkra a kaput, hogy az idővonalon keresztül átalakítsuk a női vérvonalon hordozott sebeket, és új energiákat találjunk a nőiességünkön belül. Különösen fontos ez annak a tekintetében, hogy a mögöttünk álló évszázadok rombolták azokat az ősi női bölcsességeket, amik szükségesek ahhoz, hogy életünk földje termékeny maradjon, és napjainkat az életöröm teljessége hassa át. Ebben az anyai minőségben transzformálódhat a saját édesanyánkkal való viszonyunk, és hetedíziglen tisztulhat valami, aminek talán mi magunk sem vagyunk tudatában, amíg a Lélek fel nem szabadul a megkötöttség alól

Ez az egyensúlyfolyadék narancs és mélymagenta színeket hordoz, így a kettő együtt egy palackban igen erős energiákat képvisel, nevezhetjük a sokkok megmentőjének is.

A narancs, mely ennek a palacknak a meghatározó színe szorosan kötődik az EROSZ fogalmához.

Kevesen tudják, de az Erosz eredeti jelentése: ÉLETERŐ

Így valójában, amikor a narancsban rejlő lobogó nyers, esetenként erotikus energiákról beszélünk, valójában az az elfojtott Női Erő, amiből élet foganhat erre a világra. Nem csak mint fizikai gyermek, hanem az új dolgok születésének lehetőségeként. Ha a palack számjegyeit összeadjuk egyenként (1+1+9), egy mesterszámot, a 11-et kapunk. A Tarot-ban az ERŐ lapját, ami évezredek óta ugyanaz: egy női alak meglovagolja az oroszlánt, melynek legfőbb jelentéstartalma:

Az igazi Erő nem fizikai erő, hanem a szellem ereje.

Tehát Ceres kaput nyit nekünk arra az időre, amikor az idővonalon elveszett az Életerő, a pillanathoz, ami a múltban tart minket, mint egy visszahúzó gumiszalag, ami nem enged bennünket fejlődni addig, amíg el nem szakítjuk, amíg meg nem adjuk magunkat annak az átalakulásnak, amiben a lélek elengedhet úgy igazán. Ebben az elengedésben rejlik a valódi szabadság, az Erosz felszabadulása, amit a mélymagenta katartikus erejévek képes átszakítani gátakat, hogy újra önmagunk lehessünk.

Öleljük hát magunkhoz ezt az Erőt, hogy letehessük akadályainkat.

 

Hol javasolt használni?

A mélymagenta miatt bárhová lehet a testen. azonban narancs alapenergiája miatt a leghatékonyabb a test alsó részén fejti ki hatását. Tehát a 2. csakra területén indulunk, övszerűen körbe, a has alsó részén, és haladunk lefelé egészen a lábfejekig, így a 2. és 1. csakra területére kenjük.

Ne felejtsük ki a fenék területét, használhatjuk a gáton is (gyökércsakra kiinduló pontja), javaslom a combokra, lábszárra és lábfejre is, akár a talpat is belevéve:

 

Megerősítő mondata:

Elengedem a szenvedést, hogy újra magamhoz öleljem az örömöt.

 

Lehet-e együtt használni más üveggel?

Igen, a Ceres palack mentő palack, lehet együtt használni más üveggel. erőteljes energiái miatt reggeli használat javasolt.

 

 

Mit használhatunk még hozzá?

Szeretettel ajánljuk hozzá a narancs pomandert, ami szintén az életörömöt ébresztgeti bennünk, és könnyed, meleg narancsos illatával feldobja a napot.

Kissé formabontó, de kvintesszenciában a Krisztus kvintesszenciát javasolnám. Ugyanis ha összerázom, azt a sötét vörös fényt kapom, ami a Krisztus kvintesszenciában is benne van, és témájában erősen kapcsolódik az áldozati szerep elengedéséhez.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

119. Ceres – az életöröm és belső fény megmentése termékről 1 értékelés

  1. Halmos Edit (megerősített tulajdonos)

    Ceres nagy életkedvet,örömöt,lendületet adott nekem. Éberré és érzékennyé tett, ezért reggel használtam, illetve néhányszor fürdővízbe is cseppentettem belőle. Meleg burkot és ölelést éreztem magam körül tőle. Egy zempléni hegyi faluban élek. Amikor kint voltam, a megszokottnál közelebb jöttek hozzám az állatok. A korábbi nehezebb időszakom átfordult, éltem a megerősítő mondatát is. Érdekes volt megfigyelni az alsó folyadékréteg felszínének a változásait, más üvegekkel nem volt ilyen tapasztalatom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük