120. Perszephoné – az öröm megszületése

14 500 Ft

Hádész (Plútó):

“nem veszed észre, hogy én vagyok a sötétség”

 

Perszephoné:

“és nem veszed észre, hogy én jobban értem az árnyékot, mint te”.

Leírás

Új üveg született!
B120 Persephone
Tiszta/Narancs
Született: 2021. május 27. 08:00 BST
Mike Booth első gondolatai:
“A Nyilasban bekövetkezett vörös holdfogyatkozást követően született Perszephoné, Ceres lánya. A Vörös Holdat 2021 egyik legsarkalatosabb kozmikus eseményének tartják, és ez a napfogyatkozás utáni érkezés lehetőséget ad arra, hogy az Aura-Soma szín- és fényutazásával kapcsolatban valami rendkívüli dologra nyissunk ajtót. Amikor a narancssárgába ragyogó fényt nézzük, nem csak azt nézzük, hogy mit jelent számunkra, hanem azt a mélyebb jelentést is, ami a lelkünkből érkezik hozzánk azzal kapcsolatban, ami a Rendszeren belüli mélyebb aspektusokon keresztül bontakozik ki.
“Ahogy Démétér a Föld halhatatlan lelkét, úgy Perszephoné az emberek halhatatlan lelkét képviseli. Perszephonét Plútó elrabolta a földi halhatatlan világokból, és emiatt elvesztettük természetes tisztánlátásunkat, ami az “én” fokozott fejlődéséhez vezetett. Rudolf Steiner
Ceres (a görög mitológiában Demeter néven ismert) lánya, Perszephoné életre keltése hihetetlen szinkronicitással bír a színek szempontjából , mivel a Narancs, amelyhez a 119 felső frakciójában tudatosan megkönnyebbülést hozott, most az alapfrakcióban jelenik meg, a felső frakcióban a világos a fényt vezeti be a Narancsba, ami egy kiváló átmenet, amely megkönnyebbülést hoz halhatatlan lelkünkkel kapcsolatban. Perszephoné valójában segíthet nekünk abban, hogy lelkünk megtestesülésének célját életre keltsük.
Ha erre a numerológiai megfeleléssel kapcsolatban gondolunk, hogy a 119 is egy 20-as, akkor látjuk, hogy az 1 a 20-assal valahogy a 20-as fizikai megmentése, a Csillaggyermek. Perszephoné, 120 szintén 12-es, és a 12-esben a Kék fölötti Tiszta a Kék fölött, az Aura-Soma-ban is teljesen ellentétes színű, mint a Narancs fölötti Tiszta. Ez egy ilyen szinkronicitás azzal kapcsolatban, ami a Gyermekmentő Készlet hiányzó darabja volt, ami most fog létrejönni, amikor ilyen nagy szükség van az idővonal gyógyítására mind előre, mind hátrafelé. Gondolhatunk rá úgy is, mint egy beavató lépésre (12), amely a 21 kulcsos utazásunkból jött létre, és amelynek jelentése van a történésekkel kapcsolatban. Bármikor, amikor a 21 kulcs ismétlődik, akkor a 120, Perszephoné, az egész idővonal gyógyulási folyamatának részévé válik, az ajtók megnyitásával a traumával való kapcsolatunk leküzdésének lehetősége felé, és azzal, hogy a traumaélmény felébredő része hogyan vezet minket ahhoz, hogy mélyebben érezzük az áldás felismerését és lehetőségét, és egy mély belső látomásról, amely akkor jöhet elénk, ha megtaláljuk a módját annak, hogy átnézzük, mit temettünk el azzal kapcsolatban, hogy traumatikus élményeink hogyan hatnak arra, hogy a tudattalan minták hogyan befolyásolják azt, ami az életünkben történik. Ez annyira fontos, a szín és a fény kibontakozásának, a számsorozat fejlődésének, ahol tanúi vagyunk a 12 spirituális megmentésének, és annak, hogy ez hogyan történik a 120-on belül. Perszephoné megnyitja az ajtót egy új lehetőség előtt.
A Persephonéval kapcsolatos történetünk másik része a kommunikációval való kapcsolatunk. Tényleg hiszem, hogy ez az üveg segíthet nekünk a tobozmiriggyel való kapcsolatunkban, és abban, hogy a lehetőségeink, ha el tudjuk engedni a múltbeli traumákat, ha mély betekintést nyerünk abba, hogy ezek hogyan befolyásolták jelenlegi viselkedésünket, akkor megnyílhat a tisztánlátás, a telepatikus képességek és a távközlés képessége is az elménk magasabb rendű funkcióit illetően.
A mitológiában Perszephonét az alvilág istennőjeként vagy királynőjeként ismerik. Perszephoné, Zeusz és Demeter (a római mitológiában Ceres) lánya gyermekkorában nagyon védett volt, mivel Demeter nem akarta, hogy bárki is lássa szépségét és lelki tisztaságát, mert félt, hogy beleszeretnek. Azt mondják, hogy Perszephoné táncolt és pillangókban gyönyörködött egy réten, amikor a föld kettészakadt, és Plútó fekete szekéren jött elő, hogy elvigye őt az Alvilágba. Ellentmondásos történetek szerint Zeusz megengedte Plútónak, hogy elrabolja Perszephonét, mert Zeusz tudta, hogy Demeter nem engedné meg. Démétert annyira megviselte lánya elvesztése, hogy nem vetett magokat, és nem nevelt növekedést a földeken. A fenti világ istenei hallották az éhes emberek kiáltásait, amelyek arra kérték Zeuszt, hogy tárgyaljon Plútóval. Plútó beleegyezett, és “megengedte” Perszephonénak, hogy az év kétharmadát az anyjával, egyharmadát pedig vele töltse az alvilágban, hogy az évszakokat szem előtt tartsa, azonban a tárgyalások során Plútó könyörgött, hogy még egy éjszakát tölthessen Perszephonéval. Ezen az utolsó éjszakán Plútó elment Perszephonéhoz, hogy elmondja neki, mi történt, és megosztott vele néhány gránátalmamagot. A legenda szerint, ha valaki megeszi az Alvilág gyümölcsét, akkor vissza kell térnie oda, és ez a trükk azt jelentette, hogy Perszephonénak az volt a sorsa, hogy mindig visszatérjen az Alvilágba. Demeter volt az aratás, a mezőgazdaság, a termékenység istennője, és anélkül.
Perszephoné mellett a téli hónapokban a föld meddővé vált, és az ókorban a görögök féltek Perszephoné nevétől, és kerülték annak kimondását. Nevének fordítása így váltakozik a sötétséget és a fényt hozó nő között, és emlékszem, hogy Hádész (Plútó) azt mondta: “nem veszed észre, hogy én vagyok a sötétség”, Perszephoné válasza pedig az volt, hogy “és nem veszed észre, hogy én jobban értem az árnyékot, mint te”.
Perszephoné tehát a Fény és az árnyék kettősségének kifejezője, és annak, hogy nem élhetünk egy világban vagy önmagunkban az árnyék nélkül. Ahogy az individuáció felé haladunk az idővonal gyógyításával a Narancs és a Fényhordozó töredékével, lehetőségünk van arra, hogy megszabaduljunk a múlt mintáitól, visszatükrözve a fényt a Narancsban, miután az tudatossá vált a Ceresben (119). Ahhoz, hogy meg tudjuk szüntetni a múlt azon mintáit, amelyek azokat a dolgokat hozzák létre, amelyeket nem akarunk az életünkben, szükséges, hogy képesek legyünk meglátni vagy elfogulatlan tanúi lenni annak, hogy mi rejlik önmagunk árnyékában. Perszephoné egy hihetetlen ajándék, amit azért kaptunk, hogy belépjünk ebbe a lehetőségbe.
Szeretettel
Mike Booth”
Szabadfordítás: Sebestyén Ágnes

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„120. Perszephoné – az öröm megszületése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük