121. Plútó üvege – az árnyék fénybe emelése

15 500 Ft

Aura – Soma 121

121. Plútó üvege

Színei: lime zöld a narancson

Mindenki várta a Hádész palack megszületését, de arra senki nem számított, hogy komor, sötét színek helyett rügyfakasztó, tavaszi színekkel születik meg. Pedig bízhattunk volna benne. Hiszen Árnyék csak ott lehetséges, ahol a Fény is van. Így az Alvilág ura Fényhozóként érkezett, friss tavaszi illattal, ami beragyogta a telet, és szívünket, mindazon szorongásokat, melyeket ez a fura, megváltozott világ ébresztett bennünk. Így bár Hádészt komor árnyéknak hisszük, ez a palack egy kitárt kapu lett a világosság felé.

Mi is az Árnyék? A válasz oly egyszerű, ha már lent jártunk lelkünk legmélyebb bugyraiban, és szembenéztünk legmélyebb félelmeinkkel. Mindazon részeink, melyeket nem szeretünk. Részeink, melyeket környezetünk kellemetlennek ítél meg. Mindazon részeink, melyek kíméletlenül őszinték, vagy éppen önmaguk védelmében hazugak. Mindazon énjeink, melyek a sárba hemperegtek, és ezért megszidták, mindazon hitünk, mely önmagát kiáltja ki istenné, mégoly kicsi isten is legyen, aki/ami ebből születik. Jelen életből előző életből, és genetikai emlékezetünkből, melyek áramlanak felfelé, minden egyes nap, mi pedig próbálunk nem tudomást venni róluk.

Halk hangok lényünk belsejében.

Érzések, melyek félelmetesek, emlékek, melyek feszítik pandora szelencéjét, látszólag jelentéktelenek, mégis visszatartanak bennünket a legfontosabbtól: hogy szabadon szárnyaljunk.

Plútó üvege tükör és csoda. Tényleg tükör. Nem engedi hogy elfordítsd az arcodat, hogy ne lásd, azt aki vagy, nem engedi, hogy hazudj önmagadnak, hogy politikailag korrekt legyél, és megfeleljél anyukádnak.

Cserébe visszaadja a szabadságodat. Levágott szárnyakat. Ha hagyod a porba hullni, levágva holtan, akkor úgy halsz meg, hogy még nem is éltél.

De lehet máshogy is, Ikaroszként szárnyalva fel a fény felé, visszaépíteni szárnyakat, lerúgni megfelelést, igaznak és őszintének lenni. Akkor érted meg igazán, miért ilyen fényes ez az üveg. Amikor a lelked már ragyog. 

 

 

 

 

 

Leírás

összerázva a mély narancssárga árnyalatát kapjuk

a 2. és 3. csakrát erősíti

Kulcsmondata: betekintés életünk valódi mélységeibe. Megváltás a fájó szívnek, az életöröm újrafelfedezése, hogy itt a földön békét találjunk.

Ajándékok:

Impulzív, élettel teli személyiség, aki egy hosszú önismereti, lélek-ismereti úton van túl. Szembenézett legmélyebb félelmeivel, felszínre engedte legmélyebb tagadásait. Bátran megy az élet kihívásai elé, hisz önmagában, és abban, hogy sorsát önmaga irányítja. Képes együtt-érzésre, nyitott szívre, de önmaga határait is tiszteletben tartja. Erős szexuális energiákat mozgat.

Kihívások:

Felszínre hozhatja félelmeinket, ezáltal lehetőséget adva, hogy dolgozhassunk rajtuk. Megjelenhet az irigység bennünk, ami a lime-zöld kapcsolatát mutatja az olajzölddel, ugyanakkor tükröt tart arról, hogy milyen mértékben vagyunk képes tudatos döntéseket hozva előrébb lépni életünkben. Néha túl sok energia reked a testben, ezért akinek ezzel a palackkal erős a kapcsolata, hajlamos lehet túlmozgással levezetni a vibrálást.

Miben tud az Aura – Soma palack segíteni:

segít az Árnyék integrálásában

erősíti bennünk az életöröm áramlását

megmozgatja a szunnyadó szexuális energiákat

enyhíti félelmeinket a valódi Én megismerésétől

Mélyen megnyitja szívünket, hogy megtalálhassuk a valódi örömöt

közelebb hozza hozzánk az ösztön-énünket

 

Hol használjuk: a hason-törzsön körbe

 

Kineziológiai megerősítő mondata: megnyitom a szívemet, hogy a régmúlt fájdalmát elengedhessen, és az öröm az életembe beáramolhasson.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„121. Plútó üvege – az árnyék fénybe emelése” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük