122. Posszeidón – a szív megtisztulása

15 500 Ft

122. Posszeidón

színei: ragyogó magenta a lime zöldön

 

Posszeidón palackja a Vízöntő kor hajnalán született, egy Nap- Neptunusz kvadrátban, az időnek azon a pontján, amikor a világnak mérhetetlenül szüksége van egy fénysugárra, ami bevilágítja az előttünk álló utat. Hosszú ideig nem született új palack, ezért amikor Posszeidón megérkezett, mindannyian fellélegeztünk, és éreztük, hogy egy Új Kor kapuját nyitja ki előttünk, irányt mutatva a félelmeinken keresztül, támogatva hogy meghalljuk a Magasabbrendű Inspiráció hangját, hogy érezzük az előttünk álló lépést.

A Posszeidón Aura – Soma Egyensúlyüveg támogatja azt a szívbéli folyamatot, hogy félelemeinket átmosva egy tiszta szívbe tekintsünk, hogy meglássuk, az apró dolgok szeretete, és az apró lépések megtétele az, amire most igazán fókuszálnunk kell.

Leírás

B122 egyensúlyüveg

ragyogó magenta/limezöld

neve: Poszeidón

A belső impulzusok legmagasabb szintű tudatossága.

A 122-es palackban rejlő ragyogó magenta és lime zöld segít napvilágra hozni a szívedből születő ötleteket, képzelőerőt és az apró dolgok szeretetét a tiszta figyelmen keresztül. Ajánljuk ezt a palackot akkor, ha úgy érzed, hogy a tudatalatti negatív érzései akadályozzák a kreatív és boldog pillanataidat. Ez a palack segít nekünk abban, hogy megerősítsük a motivációnkat az Élet szépségei és öröme iránt. Ily módon átalakíthatod saját lebontó viselkedésmintáidat, melyekkel szabotálod az Élet szabad áramlását, és éberséggel, türelemmel és szeretetteljes önelfogadással megtisztíthatod érzelmi zavarod ködét. Teret adhatsz a szívedben a legmélyebb és legmagasabb forrásokból származó inspirációnak, hogy megéld, a szeretet az egyetlen igazi erő az Életben.

  • segít, hogy az intuíciónkra és a Forrásból származó inspirációkra hallgassunk
  • összekapcsol bennünket saját Felsőbb Énünkkel, egy magasabb szintű bölcsességgel
  • feltárja szívünket, hogy mélyére láthassunk saját érzelmi terünknek
  • támogatja az elfogadást és az elengedést
  • segít hogy az élet apró részleteiben észrevegyük a szinkronicitást és a Gondviselést
  • energiával tölt fel, támogatja a kreatív aktivitást

 

Önismereti és meditációs csoport a Posszeidón palackkal

Évkezdő csoport

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„122. Posszeidón – a szív megtisztulása” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük