023. Szeretet és fény – a női “méh-erő” palackja

14 500 Ft

23. Szeretet és Fény
Színei: rózsaszín a rózsaszínen
Szeretet és Fény. Olyan egyszerű, és tiszta. Azt hiszem, mindannyian valami efelé szeretnénk haladni. Hogy tudunk-e? Az nagyon azon múlik, hogy az út, amin végigmegyünk, mennyire tud bennünket ebben támogatni.
De mit szólnál ahhoz, hogy te magad vagy az Út? Valami egyedi és csodálatos, valami egyszeri és megismételhetetlen a teremtett világban, ami sosem volt korábban, és így, ebben a formában ugyanez már nem is lesz soha. Vajon az itt töltött idődet tudod-e így látni? Ennek a szépségében. Tudod-e így szeretni? Így Önmagadat szeretni?
Képes vagy-e beengedni, hogy millió-millió éve áramlik az az energia, amit Teremtésnek hívünk, mindig és mindenkor megismételhetetlen egyediségeket hozva létre, mindnek feladat és helye van a világban, és igen, Neked is.
Önmagadért.
Nem kell érte tenned semmit.
Nem kell valamilyenné lenned.
Egyszerűen csak része vagy ennek a csodának.
A Teremtésnek.
A Teremtőnek.

 

Leírás

Kulcsmondata: Együttérzés és önelfogadás. Minél inkább képesek vagyunk együtt érezni másokkal, annál hamarabb elfogadjuk önmagunkat.
A 23-as üveggel születettek az emberiség nagy gyógyítói. Életük a vörös a tiszta és e kettő keveréke körül forog, amit rózsaszínnek nevezünk. Ez a 3-as kombináció a Krisztus palackban van jelen, ezért fontos számukra ez az energia is, hogy lerakhassák szenvedéstörténetüket is.
A rózsaszín a felébredt vörös. A rózsaszín energia a megnemesedett, megszelídített vörös, ami a gyökérben ébred, éa szívcsakrában egyesül a Teremtés fényével.
Ahol az ég és a föld összeér.
A 23-as születési üveg kapcsolódik a 20-as csillaggyermek palackhoz, egy olyan inkarnáció jutott számukra, ahol gyerekként “rossz csillagzat alatt” születtek, számukra a szeretet megismerése integrálása egy folyamatos kihívás, túl sokszor élték meg gyerekként, hogy nem szeretik őket.
Nem ők az egyetlenek a születési üvegek történetében, de ők azok, akinél bezárul a kör, minden potenciál és és lehetőség bennük van, hogy új útra lépjenek, és a bennük élő szeretetet továbbadják.

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„023. Szeretet és fény – a női “méh-erő” palackja” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük