026. Éteri mentő – az életöröm üvege és a traumák feloldása

15 500 Ft

026. Éteri mentő

Színei: narancs a narancson

A narancs-narancs üveg tele van vibráló életenergiával. Az életöröm és életszeretet életünk legnagyobb ajándéka lehet, ha le tudjuk tenni azt a hátizsákot, amit őseink, előző inkarnációink és jelen életünk rakott ránk. Amint képesek vagyunk nem-azonosulni ezzel a hátizsákkal, lehetővé válik, hogy meglásuk érzelmi-gondolati mecsanizmusainkat, amik korlátoznak bennünket.

Minden hitrendszer, fájdalom, harag és félelem, egy-egy terepakadály életünk útján, ami visszatart bennünket attól, hogy a lehetőségeket válasszuk.

Hogy mi a létező legjobb opció amit kaphatunk?

Nem látjuk addig, amíg a múlt energiái eltakarják a szemünket. De amint felszabadítjuk lelkünket, rátalálhatunk azokra a személyekre és utakra, amik tágítják komfortzónánkat és új nézőpontokat adnak.

A narancs a kék szín komplementere, ezért úgy tartjuk, hogy a kék békéjét megtalálni csak olyan módon lehetséges, hogy a narancs traumáit kidolgozzuk magunkból.

 

Leírás

Kulcsmondata: Ahhoz hogy szerelmesek legyünk az életbe, és az öröm a mindennapjainkban jelen legyen, a múltat fel kell dolgozni

Ajándékok: Független személyiség. Rendelkezik mély bölcsességgel, ösztönös megérzésekkel. Nagyon jó meglátásai vannak, s ezeket felhasználja saját korlátainak átlépésére, hogy új kihívásoknak nézzen elébe. Egy elégedett, sőt határtalanul boldog, derűs ember. Okos és óvatos. Nagyon tud örülni, elragadtatott. Szereti az állatokat.

Kihívások: A múlt elengedésének szükséglete, és azé, hogy tervet készítsünk a jelenre vagy a jövőre vonatkozóan. A feldolgozatlan traumatikus élethelyzetek nehézségek okoznak a kapcsolatok terén. Lehet, hogy düh emészti vagy félelem kínozza a személyt. Szexuális nehézségek, esetleg sokkélmények. Ez a palack mindenképpen a múlt feldolgozásában segít bennünket, akár előző életre vonatkozóan, akár jelenlegi életünk fájdalmas pillanatiban.

Az üveg segítsége:

  • Oldja a sokkélményeket, és következményeit minden szinten.
  • Az Aura-Soma Csakra Készlet darabja. A második csakrához tartozik, ezért a személyek közötti kapcsolódást és az önfeledt szexualitást gyógyítja
  • A törzs bal oldalán van az “éteri kapu”, melyen sokkhelyzetekben az “igaz aura” kilép. Ennek az üvegnek az energiája – ha a javasolt módon alkalmazzák – segíthet visszaállítani az igaz aurát eredeti helyzetébe.
  • Állatoknak is hasznos lehet, különösen sokk miatti eszméletvesztés vagy altatás, műtét után (állatok esetében csak a hasra alkalmazzuk).
  • Eredményesen kezelhető vele a depresszió.
  • Segít legyőznünk mély, megmagyarázhatatlan félelmeinket.
  • Segít megszabadulnunk testi, lelki függőségeinktől.

Hol használjuk: Ezt a kombinációt sajátos módon kell alkalmazni: a test bal oldalát kenjük vele. 

Ha más terápiákkal is dolgozunk magunkon, akkor használhatjuk egész testre, minél “kiterápiázottabb” valaki, annál inkább az életörömöt és vidámságot fogja bennünk táplálni.

Kineziológiai megerősítő mondata: “Békét küldök minden pillanatnak a múltban.”

A 26-os palack mint születési üveg:

A legjobb a terapeuták a 26-os születési üvegesek közül kerülnek elő. Nagy tehetséggel rendelkeznek a változás előidézésében, a transzformációs folyamatok bemozdításában. Erős bennünk az intuíció és a másokat segítés készsége, emiatt néha hajlamos elfeledkezni saját magáról. Életének egyik kulcspontja, hogy megtanulja az énhatárai optimális kijelölését. Van benne valami vibráló energia, amit akkor tud a legjobban kiterjeszteni, ha előző életes terápiákkal feldolgozza a múltja fájdalmas pontjait.

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„026. Éteri mentő – az életöröm üvege és a traumák feloldása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük