032. Szófia – kapcsolódás a bölcsességünkkel

14 500 Ft

032. Sophia

Színei: királykék az aranyon

Egy palack, mely üzenet a csillagokból. Üzenet az univerzumtól, a csillagrendszerektől, mindentől, ami a fejünk felett van. egy fényből és energiából álló világ. Vajon rövid földi életünk alatt mennyire vagyunk képesek felfogni az a végtelen teret, mely az éjszakai égboltról tekint le ránk, mely lelkünknek hazája, otthona. Tudjuk-e csillagfényüket beengedni, galaxisokhoz, univerzumokhoz kapcsolódni, vagy éppen az Ain Soph-hoz, magához a Kiáradáshoz?

Sophia, a bölcsesség üvege a gnoszticizmushoz visz vissza minket, az ős-kereszténységhez, mely a tudást, a megismerést pont annyira tartotta fontosnak, mint az istenbe vetett hitet. 

Megismeri, ez a gnózis lényege, megérteni a teremtés esszenciáját, ez volt lényegében az alkímia is, melyet az aranyhoz kapcsolunk. Az arany és az örök élet megtalálása, a mélységekben, a látható világ felszíne alatt. A királykék alatt.

Leírás

Kulcsmondata: Engedem érzéseimet mélyülni, hogy megtaláljam a középpontomat.

Ajándékok: Valaki, aki magában hordja a bölcsesség kútját, és ezt ki is tudja fejezni mások javára. Aki tapasztalatszerzés által tanul, és így tesz szert bölcsességre. Karizmatikus személyiség. Igen fegyelmezett, másokkal is sokat törődik. Nem rágódik a dolgokon, szabályozottan él a jelenben. Az anyagi javak megszerzése nem köti le túlságosan energiáit, nem fontos számára a luxus. Mindent elér, amit csak akar, néha olyan dolgokat is, ami mások számára lehetetlennek tűnik.

Kihívások: Nincs tisztában önmagával. Hol a múltban, hol a jövőben él, nehezére esik a jelenhez kapcsolódni. Hajlamos a függőségekre. A mély félelmek és szorongások kommunikációs nehézségekhez vezetnek. Szenvedhet keserűségtől, kiábrándultságtól és intenzív féltékenységtől.

Az üveg segítsége:

 • A belső igazság átadása.
 • Segít leszámolni illúzióinkkal, és megtalálni elérhető céljainkat.
 • Ráébreszt, hogyan lehetséges kreatívan teremteni.
 • Felfedi igazi énünket, segíti az önismeretet.
 • Egyértelművé teszi látásmódunkat, segíti az ego egyensúlyának kialakulását.
 • Csökkenti a stresszt.
 • Nyugtató hatású, segít relaxálni, meditálni.
 • Segíti az anyával kapcsolatos kihívások tisztázását.
 • Cselekvő erőt ad.
 • Egy másik szívüveg. – a jó dolgok üzenete a jövőre. 2. helyre választva jelölhet megaláztatást, hatalmi kihívásokat, amelyek félelmeket szültek. Az ajándék a bátorság és az irány (összerázva zöld), mely bölcsességhez és kommunikációhoz vezet.
 • Segít az ősi emlékek előhívásában. Ez az üveg kapcsolatot teremthet azték, Maja és Tolték inkarnációkkal.

Hol használjuk: Körben a törzsön, bárhol a fej és a köldök között.

Megerősítés: “Nyitott vagyok az öröm és a béke felé, hogy általuk tisztában láthassak.”

 

A 32-es születési üveggel rendelkezők igazi alkimisták, képesek részekre bontani, letisztázni majd újra összerakni folyamatokat, lelkesen adják át látásmódjukat és elemző képességüket másnak, azért hogy segítsenek. Ugyanakkor kihívás számukra ugyanezt a folyamatot végigvinni a saját életükben. Megvan bennünk a potenciál, hogy nagy dolgokat vigyenek végbe, de van egy mély belső akadály, még ha nem is érzik tisztán, egy önmagukkal kapcsolatos hitetlenség, ami miatt saját magukat tudják korlátozni. Bár születési energiájuk afelé hajtja őket, hogy látszódjanak, nem vonzza őket ez a színre lépés, ezért korlátozzák saját lehetőségeiket. Nagyon mélyről fakadó, a magban megbújó szorongás ez, ami miatt nem mutatják meg ezt a bennük rejlő potenciált.

Számukra kulcskérdés, hogy képesek-e ezt felülírni annak tudatában, hogy tudásukkal, tehetségükkel másoknak segíthetnek, és vezércsillagok lehetnek azoknak, akik ugyanebben a folyamatban elakadnak.

A királykék energia miatt érezhetik magukat egyedül, másoktól elkülönülve, de a megoldás is saját üvegükben van, az arany ad lehetőséget, hogy a bennük élő isteni energiával, idővel pedig a Forrással kapcsolódjanak.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„032. Szófia – kapcsolódás a bölcsességünkkel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük