033. Delfin üveg – a játékosság és spontaneitás üvege

14 500 Ft

Játékosság és öröm. Intuitív kommunikáció, mely által képes vagyok empatikusan kapcsolódni másokhoz, és azt az együttműködést létrehozni, ami a delfin-csoportok között lehetséges. Individumnak maradni csapatban is.

 

Leírás

Színei: királykék a türkizen

A delfinek csodálatos lények. Játékosak, kreatívak, spontánok, szeretnek közösségben élni, és fejlett a kommunikációs készségük.

A delfin üveg valóban a játékosság, spontaneitás, kommunikáció üvege.

Ha ezeken a területeken szeretnénk fejlődni érdemes barátkozni ezzel apalackkal, ami a türkiz és királykék színeivel igazi mél, tengeri árnyalat. A delfinpalack segít rendezni emberi kapcsolatainak, és olyan módon, hogy különös módon közben az individualitásunk nem hogy nem sérül, de még egy kis etra energiát is kap. Ha delfin-palackot használunk, ne lepődjünk meg, ha újra felfedezzük az élet nevetős, vidám oldalát, és kedvünk van újra másokhoz kapcsolódni. Mivel a királykék a 3. szem energiája, felerősíti intuíciónkat, ami különösen jól jön, ha a kommunkiációban szeretnénk empatikusabbá válni, vagy csak a közös hangot megtalálni.

Ha ez az üveg a léleküveged, akkor:

Ajándékok: Elhivatott művész és békeharcos. Kreatív, inspirált állapotban dolgozik. Teljességgel tisztában van élete céljával és eszerint cselekszik. Igazi reformer. Sosem engedné, hogy a hatalom vagy annak hivatalnokai meghiúsítsák terveit. Ugyanakkor nagyon kedves ember, aki játékosan él. Kapcsolatban áll más dimenziókkal. Természetbarát. A magasztos dolgokon is jót tud nevetni. Képes érzéseit kifejezni. Egy nyugodt és békés lélek, aki a kreativitást csupa élvezetként éli meg.

Kihívások: Igazi mártír. Sokszor nagyon elfoglalja saját élete, ezért nem figyel a másokéra. Nehezen kötelezi el magát bármi mellett. Azt várja, hogy mások gondoskodjanak róla. Apával kapcsolatos kihívások. Képtelen kifejezni érzéseit. Társaságban feszélyezett, hajlamos magányba vonulni. Kihívások a hatalmi pozíciókban lévő emberekkel szemben.

Saját belső változásunkat, a kihívás áttranszformálását elősegíthetjük a magenta pomanderrel, amely segít összekapcsolódni az Isteni szeretettel. Részletes leírás itt:

magenta pomander

Az üveg segítsége:

 • Békés kommunikáció.
 • A szív kreatív kommunikációja. Kommunikáció a békéért a világban.
 • Kreativitás.
 • Meditáció útján segít megértenünk saját belső szépségünket.
 • Segít kapcsolatba kerülnünk más dimenziókkal.
 • Elősegíti a delfinekkel kapcsolatos megtapasztalásokat.
 • Használatával könnyebben tudjuk értelmezni álmainkat.
 • Fejleszti önismeretünket.
 • Segít értelmeznünk a jelképeket, ősi szimbólumokat.
 • Biztonságérzetet ad, és a képességet, hogy akár nagyobb társaságban is magabiztosan kommunikáljunk.
 • Segíti a médiákban és a tanítással foglalkozó emberek munkáját.
 • Kapcsolatot létesíthet lemuriai és atlantiszi inkarnációkkal.
 • Segíthet a polaritás terápiában.

Hol használjuk: A nyak és állkapocs területére, a hajvonal mentén, közvetlenül a szemöldökök fölé, a homlokra és körben a torokra. Az egész mellkasra körbe is, a gerincet beleértve. Szemprobléma esetén a szemüreg köré (csak a szemet ölelő csontokra).

Kineziológiai megerősítése: “Béke a belégzésben, béke a kilégzésben. Nem veszem magam túl komolyan.”

Videó az üvegek használatához:

ide kattintva érheted el

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„033. Delfin üveg – a játékosság és spontaneitás üvege” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük