034. Vénusz születése – a vénuszi energiák pótlása,ébresztése

15 500 Ft

Kapcsolatba kerülni a szépséggel az önelfogadáson és lényünk érzelmi oldalán keresztül, nos, ez talán a legnagyobb feladat a mai felgyorsult világban. Vajon lehetséges megélni a szépséget, ha igazán befelé figyelünk? A keleti tanok nem sokat foglalkoznak ezzel a kérdéssel, a jógafilozófia is átsiklik a kérdés felett, de vajon nekünk, 21. századi nőknek mit jelent a szépség?

Mi a szépség?

Mi a nőiesség?

Tudunk-e kapcsolódni lényünk feminin oldalával, az érzések és intuíciók világával, kreativitásunkkal? Engedjük-e magunkat abba az áramlatba, amit a megérzések és kreatív ötletek alakítanak, merjük-e elengedni a fizikai világ kiszámítható biztonságát?

Ezek nagyon fontos kérdések, amiket fel kell tennie annak, aki lénye feminin oldalát gyógyítja, azért, hogy a biztonságot ne kívül, hanem belül keressük és éljük meg.

Leírás

Ajándékok: Az élet minden területén otthon érzi magát. Elégedett, nincs szüksége többre, mint amije van. Bízik önmagában, erős. Képes szeretetet adni és elfogadni. Már hosszú utat bejárt, közel van a teljességhez. Szereti a tengert, talán munkája is köti a vízhez. Valaki, aki mindig képes javítani a körülményein. Aki szereti önmagát, és ez által képes kifejezni mindazt, ami a szívében rejlik. A szeretet adása és befogadása változást idéz elő.

Kihívások: Sokat csalódik, de nem tanul belőle. Nem hallgat benső hangjára, megérzéseire. Talán nem éli ki tehetségét, vagy elaprózza azt. Sokszor a fantázia világába menekül, vagy álomvilágban él. Szenvedélye sokszor korlátozza őt. Annak szüksége, hogy megfelelő módon kezeljük a csalódásokat, és így segítsük a test és elme gyógyulását. Szükséges, hogy elengedjük a múlt problémáit, és ennek következtében örömet találhassunk.

Az üveg segítsége:

  • Segíti a nőiesség kinyílását.
  • A szív feltétel nélküli szeretettel telt kommunikációja.
  • Hasznos lehet álmokkal való munka során, és olyan gyerekeknek, akik megfélemlítve érzik magukat.
  • Megszabadít az érzelmi manipulációtól, akár mi tesszük ezt, akár mi szenvedjük el másoktól.
  • Megnyitja az élet és a szeretet kapuit.
  • Nagyon hasznos, ha belső utazásra indulunk a lelkünk mélyére.
  • Segít kiegyenlíteni személyiségünk férfi és női aspektusait.
  • Megnyitja szívünket.
  • Egy új szerelem kialakulásakor segíti az egyensúly fenntartását.

Hol használjuk: A szív és a méh területén körbe, a mellkas jobb oldalán. Álmokkal való munka esetén a teljes hajvonalra.

Megerősítés: “Látom belső szépségem. Szeretettel, melegséggel törődök magammal, s ezért környezetem is így bánik velem.”

A 34-es palack, mint születési üveg

Vénusz születésének 2 fontos aspektusa van. Az egyik, láthatóbb oldala, a nőiesség és szépség kibontása életünkben. Azt gondolnánk, hogy aki ezzel az energiával születik, az lélegzetelállító külsőt hoz magával, de valójában a vénuszi energia lényege nem ez. Köze van a szépséghez, de ez egy belülről fakadó ragyogás, annak a megélése, hogy harmóniában vagyok a saját nőiességemmel, és bátran ragyogok a világ felé, vállalva annak a tapasztalatát, hogy aki ragyog, az nem maradhat láthatatlan.

Ezért a 34-es palackkal születettek könnyen kerülhetnek olyan helyzetbe, ahol mások előtt kell megmutatniuk magukat, színpadon, előadáson, kiállításon, és ez számukra nagy feladat. Ennek a kihívása a rózsaszínben rejlik, ahol meg kell tanulni szeretni azt az egyediséget, akik mi vagyunk.

A másik, kevéssé látható oldala a művészettel való kapcsolódás. 

Aki ezt az energiát hozza, számíthat rá, hogy az életébe egyszer csak betoppan a művészet valamilyen formája, akkor is, ha ezt nem gondolná magáról. Helyzetbe hoz az élet, ahogy mondani szokás.

Ennek az üvegnek fontos kapcsolódása van a Bika jegyéhez, ezért itt megjelenik a kényelem és komfort iránti fokozott igény, a kiszámíthatóság és csipetnyi luxus keveréke.

Vénusz, görög nevén Aphrodité az ógörög istennő-kultuszban mágikus képességekkel bírt, így születési palackban használva ezt az olajat felerősítheti az intuíciót és azt a vágyat, hogy az életünket mi irányítsuk.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„034. Vénusz születése – a vénuszi energiák pótlása,ébresztése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük