040. “Én vagyok” üveg – önmagunk legteljesebb kibontása

14 500 Ft

A legnagyobb ajándék elköteleződni önmagunk felé. Az rany és a vörös színkombináció a palackban egy izgalmas vibráló energiatér, ami ragyogásával kitűnik az üvegek sorából. A készletben középen helyezkedik el, így már a térbeli elhelyezése is életünk egyik legfontosabb célját közvetíti: önmagunk középpontjában lenni. A vörös, mint extrovertál, az arany mint introvertált energia van jelen. Létezésünk kettősségét testetsíti meg, befelé figyelve kapcsolódni valódi lényünkhöz, és közben kapcsolódni a világgal, jelen lenni benne, “földelődni”, együttműködni a fizikai világ szabályaival. A palackot összerázva egy intenzív narancs árnyalatot kapunk, ezért szorosan kapcsolódik az örömhöz, az életenergiához, hogy miként tudjuk megtalálni a létezés örömteli állapotát, miközben nem veszítjük el a kapcsolatot valódi önmagunkkal.

Leírás

Ajándékok: Akinek nagyon erős a kapcsolata ezzel az üveggel, annak élete egyik sorsfeladata, hogy megtanuljon “látszódni”, láthatóan jelen lenni a fizikai világban. Erősen dolgozik benne a vezetői energia, olyan módon, hogy jó célok érdekében összefogni és irányba vinni embereket. Lehet, hogy az Eneagramban a 9-es karaktert képviseli, és közösség-formáló tehetségével képes valami nagy ügy szolgálatába állni. 

Kihívások: Bár a vörös energia azt jelenti, hogy nagyn energiapotenciál van a lényében, lehetnek kihívásai az énhatárok meghúzásával, önmaga képviseletével. Érzi magában az elhivatottságot, de kételkedik saját alkalmasságában. Fontos azt tudatosítani, hogy a jó vezető kételkedik, mert utakat keres, alkalmas embereket, ügyeket, amiket szolgál, és eszméket, amiket érdemes zászlóra tűzni. Ez a kételkedés a tapasztalati bölcsességgel és az évek előrehaladtával enyhülni fog.

Az üveg segítsége:

  • energiát ad energiavesztéses időszakokban
  • segít kapcsolódni saját értékeinkhez, belső igazságainkhoz
  • elvezet lényünk középpontjához, a Lélek energiájához
  • segít kapcsolódni a Felsőbb Énünkhöz
  • támogatja az önmagunkért való kiállást
  • fokozza az életörömöt

Hol használjuk: a törzs területén körben. A nagy potenciálú vörös energia miatt reggel érdemes használni.

Kulcsmondata:  A bölcsesség energiája. Az energia mely a bölcsességből ered. A növekedés a lelkesedés és elragadtatás energiája.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„040. “Én vagyok” üveg – önmagunk legteljesebb kibontása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük