012. Arany Pomander – szorongás oldása, alhasi problémák

11 500 Ft

Az Arany Pomander segít felfedezni a saját belső bölcsességünket, és összekapcsolódni azzal, akik valójában vagyunk.
ön-érték
ön-bizalom
ön-becsülés

 

Leírás

Arany, mint ősi bölcsesség

Az arany pomander segít újra kapcsolatot teremteni az ösztöneinkkel, és felfedezni a saját belső bölcsességünket. Mindannyian a teremtés részei vagyunk, az egységből érkeztünk és oda is térünk vissza. Mindannyian a Forrás gyermekei vagyunk, annak minden ősi aspektusát hordozva, ennél fogva fontos értenünk, hogy eszenciális lényegünk teljesen rendben van, és minden, ami ettől elválaszt, az felesleges.

Arany, mint a szorongás és függőség oldója

Az arany pomander segít abban, hogy összekapcsolódjunk azzal, akik valójában vagyunk, és ezáltal olyan életet hozzunk létre, amilyenben szabadok és megbecsültek lehetünk. Minden szorongás mélyén a szeretet és kapcsolódás elvesztésének félelme áll, de a legtisztább kapcsolódás valójában az Arany Középpontunkkal (Belső Csillag) van, és ezáltal a Forrással.

Arany, mint a bőség forrása

Az arany pomander segít tisztázni magunkban hogy kik vagyunk valójában, mik a valódi tehetségeink, milyen tudás áll hozzánk legközelebb, mi az amit annyira értékelek, hogy tanulni is hajlandó vagyok. Ezek a lépések elngedhetetlenek ahhoz, hogy önmagunkra mint értékre, mint értékelhetőre tekintsünk.

Ez vezet el bennünket ahhoz, hogy a tudásunkat és munkánkat a megfelelően értékeljük, és akkor ezt joggal várhatjuk másoktól is.

 

Ha szeretnénk ezt a folyamatot jobban megerősíteni, érdemes ezt az esszenciát az életterünkbe is bevinni, akár ebben az energiában aludni. Kellemes citrusos illata az egész cslád számára szerethető.

Erről bővebben:

Arany pomander légpermet 100 ml

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„012. Arany Pomander – szorongás oldása, alhasi problémák” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük