118. Echo nimfa üvege – a viszonzatlan vonzalom átalakítása

14 500 Ft

000. Echo nimfa üvege

Színei: halvány korall a halvány lilán

 

Néha egyensúlyt kell találnunk a szeretet és a bölcsesség között, hogy átalakulhassanak bennünk a dolgok. A halványkorall energiája mindig a kapcsolódásról szól, a kapcsolódás pedig a szeretetről. De néha a szeretet iránti vágy olyan erős, hogy elsöpri a bölcs gondolatokat, annak a finom érzékelését, hogy néha a távolság és közelség egyensúlya a megfelelő lépés. Ha nagyon mélyen engedünk be valakit a személyes terünkbe, akit nem a szeretet vezérel, sértve és bántva érezhetjük magunkat, akár összetörtnek is. Ezért fontos, hogy megtaláljuk magunkban azt a belső bölcsességet, ami a határok meghúzásáról szól.

Amikor ez a palack megszületett a világban mindenütt határ és távolságtartás volt. A dialektika törvénye szerint akkor van szükség ilyen mértékű elhatárolódásra, ha előtte elbillent a mérleg a másik irányba, és elfelejtettük, hogy ha minden határ elmosódik, abban egy ponton sérülve leszünk.

Így most megszületett ez a palack, mely egy törékeny női energiának a transzformálása. A stabilitás valójában belül van. Önmagunk közepén. Visszatalálunk hozzá?

Erős energiákat mozgat, javasoljuk, hogy ezt az intenzív változást egy finomabb energiával kombináljuk, a pink pomanderrel tudjuk támogatni a változást. 

Leírás

Kulcsmondata: Felébreszti bennünk az önmagunk iránti együttérzést, hogy egyensúlyt találjunk a szeretet és a bölcsesség között.

 

Ajándékok: Egy olyan személy, aki ösztönösen harmóniára törekszik. Nem csak érti de érzi is önmagát, képes figyelni saját érzéseire, önmaga határaira. Jól alkalmazkodik, együttműködő, hisz a csapatmunkában, a szerelemben, a kapcsolatok gyógyító-támogató erejében. Vágyik a közösség megtartó erejére. Fontos számára a párkapcsolat, igazi lelki társat keres, vénuszi szépségre, és lelki egyensúlyra törekszik. Szereti a természetet, a virágokat, jó szervező, képes empátiával, teljes együttérzéssel fordulni környezetéhez, és segíteni mindenfajta változtatásban és változásban.

Kihívások: Bár nagyon erős segítői vénával rendelkezik, hajlamos nagyon bevonódni mások problémájába. A haragot durvaságnak éli meg, ezért saját intenzív érzéseiben is kényelmetlenül érzi magát. Rosszul tűri a stressz, ez akár heves szívdobogásban is megjelenhet. A viszonzatlan szerelem témái kísértik, belül mélyen nehezen zárja le a múltat, mert érzései intenzívek és tényleg feltétel nélkül szeret. egy ideális világban mindez viszonzásra találna, de a romantika iránti vágya olyan erős, hogy a regényes szerelemben érzi, hogy igazán él. Ezekben a kapcsolódásokban eleve van egy távolság, nem szereti, ha valaki túl mélyen megy be “falai közé”, olyankor sérülékenynek érzi magát, sőt bántva érezheti magát.

Az üveg segítsége:

  • elsősorban a múlt feldolgozásában segít, minden olyan történetben, ahol azt éreztük, hogy nem viszonozták a szerelmünket és szeretetünket
  • segít a gyermeki és a felnőtt én közötti harmónia megteremtésében
  • felhozza bennünk annak a tudását, hogy volt voltunk sértve a múltban, így lehetőségünk van egy mélyebb szintű tisztán látásra
  • megnyitja bennünk az önszeretet és önelfogadás kapuit
  • finomítja a túlzott kritikai hajlamot önmagunkkal szemben
  • enyhíti a kirekesztettség érzését, segít jobb kapcsolatba kerülni önmagunkkal
  • a halvány lila-korall kombináció oldja a gyászélményt a múlt lezáratlan párkapcsolataiban

Hol használjuk: törzsön körben (3. csakra), hajvonalra kenve. Ha az intuíciónkra figyelünk, bárhova, ahol jól esik

Kineziológiai megerősítő mondata: “együttérző vagyok magammal hogy beengedjem a változást”

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„118. Echo nimfa üvege – a viszonzatlan vonzalom átalakítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük