013. Az új évezred változása – elindulni a saját utunkon

14 500 Ft

013. Az új évezred változása

Színei: tiszta a smaragdzöldön

 

Az élet nagy lehetősége, hopgy megtaláljuk azt a teret és utat, ami valóban a miénk. Ha ehhez az üveghez különösen vonzódsz, akkor talán már érzed és tudod is, hogy merre mennél, és ránk, és az Aura – Soma palackokra azért van szükség, hogy kísérjünk és támogassunk a folyamatodban.

Érzed, hogy van benned valami egyedi.

Érzed, hogy szeretéd ha befogadna a környezeted, de te is tudod (és ők is), hogy valamiért más vagy, mint ők. A lelked mélyén tudod, hogy új utak várnak rád, hogy a lelkednek több térre, lehetőségre van szüksége, hogy a konvenciók már nem tarthatnak vissza.

Hogy jó-e az út?

Egészen biztosan. 

Ha látszólag nem is a tied, mégis része lesz a megtett lépéseknek, ami valódi életcélodhoz vezet.

Hogy jó-e a döntés?

Ezt csak sok idő múlva visszatekintve ismerhetjük fel, ezért bátran menni kell, felfedezni, önmagadat és a világot.

A bátorság átvezet majd az útkereszteződésen.

Az utadban segítség és tisztánlátást adó a Djwal Khul kvintesszencia lehet, aki a spirituális útkeresők mestere.

Leírás

Kulcsmondata: Saját szívünkkel kapcsolódva megtalálni saját utunkat és életcélunkat

Ajándékok: Valaki, aki megteremtette a teret önmaga megtalálásához, egy új kezdet felfedezéséhez, és a múlt elengedéséhez. Egy keresztúthoz érkezés az életben, amely lehetővé teszi a dolgok kiegyensúlyozott és harmonikus áramlását. Ebben az üvegben rejtve jelen van a kék és a sárga, s ez segít kommunikálni a belső öröm és tudás minden formájával. Világosan magyaráz, érthetően kommunikál. Érdekli az élet minden területe. Hangsúlyos érzelmi életet él.

Kihívások: Elfojtja érzelmeit. Könnyen kibillen egyensúlyából. Gyakran deviáns viselkedéssel hívja fel magára a figyelmet. Úgy érzi szűkek, túl szokványosak az élet által felajánlott lehetőségek. Fél a természet erőitől. Nehezen tud megbocsátani magának és másoknak. Elodázza döntéseit, vagy másokra hárítja a felelősséget.

Az üveg segítsége:

  • Tér a változásnak és felemelkedésnek.
  • Lépj kapcsolatba saját irányoddal.
  • Tisztítás, hogy megtaláljuk terünket.
  • A szív megvilágosodása.
  • Segít megbocsátani önmagunknak.
  • Segít elengedni a múltat, és koncentrálttá tesz.
  • Rendet teremt érzelmeinkben.
  • Feloldja a múltbéli kapcsolatainkból eredő fájdalmakat.

Hol használjuk: A benne lévő tiszta, áttetsző olaj miatt az egész testre használhatjuk, de mindenképpen érdemes a mellkast minden nap kenni, és ha van segítségünk, a hátunkon is használni.

Kineziológiai megerősítő mondata: “Kilélegzem a félelmeimet, hogy teret teremtsek az új lehetőségnek.”

Hogyan használjuk az Aura – Soma üveget: VIDEÓ

A 13-as palack mint születési üveg:

Van néhány Egyensúlyüveg, ami készleten belüli készletet alkot, és így létrejött az új évezred gyermekei készlet. Ők ma már fiatal felnőttek, akik új látásmódokat hoznak a világba. Ők már az örömöt választják, és amit tanulhatunk tőlük, az az önszeretet. A 13-as palackkal születő gyermek korszakalkotó változásokat hozhat a világba. Drámája, hogy sokfelé indulna, és ezért a túl sok lehetőség és perspektíva céltalanná teheti. Nagyon fontos, hogy tanuljon kapcsolatot teremteni a szívével az érzéseivel, és ne nyomja el, azért, hogy másoknak ne okozzon problémát. Az üvegben rejlő energiák leginkább a természettel való kapcsolódást és az utazást támogatják. Még a látszólag céltalan utazás is segíti ezt a fiatalt, hogy saját elhivatottságát megtalálja. Ha valahol, akkor itt igazán kell ez a mondat:

” Az út lényege az út maga”

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„013. Az új évezred változása – elindulni a saját utunkon” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük