027. – Djwal Khul, a Fényhozók esszenciája

12 500 Ft

A smaragdzöld sugár mestere, a spirituális útkeresőké. Segít ráérezni, hogy az általunk választott spirituális irány, iskola, mester jó irány-e számunkra.

Ha ezeket a sorokat olvasod, egészen bisztos lehetsz abban, hogy már nem az utadat keresed, hanem azon vagy. Minden pillanatban, amikor bizonytalan vagy abban, hogy jó-e a lépés, hogy jó-e az út, emlékezz arra, hogy az idők kezdetén az Isten rajzolt egy kört a köré a pont köré, ahol most állsz. 

És ez egy jó pont.

Az Aura – Soma esszenciák tárháza ajándék a világnak. Azért, mert minden úton járóknak szüksége van Segítőkre, hogy áthaladjon saját sötét erdején, és megtalálja Célját, és az abban rejlő kincseket.

NEm az a kérdés, hogy végigmész-e az úton, amit a lelked valahol a leszületésed előtt kijelölt. Hanem hogy mennyi idő alatt, és mennyi buktatóval.

A Djwal Khul kvintesszencia segít abban, hogy jól válassz, mert időnként választani kell, hogy eltakarítsuk az akadályokat az útból.

Cseppents a csuklódra, érintsd össze a csuklókat hogy a jobb és a bal agyfélteke találkozzon, simogasd át az aurát nyitott tenyérrel, majd lélegezd be az illatot.

Majd tedd fel a kérdést, és figyeld a benned felbukkanó választ.

Leírás

Kapcsolódás a Belső Mesterrel: Djwal Khul az útkeresők tibeti mestere

Kapcsolódó üveg: B64. Djwal Khul

Szín: Smaragdzöld

Sugár: Smaragdzöld

Kulcsmondat: Az Igazság keresése.

Djwal Khul, másnéven a Tibeti Mester, a leglelkesebb kutatók közé tartozik, pusztán magáért az igazságért kutat. Kvintesszenciája támogatja az igazság keresését olyan módon, hogy közben meg tudjunk maradni a szívünkkel harmóniában. Djwal Khul az Szívbéli Igazság és a Cél keresője.

A Djwal Khul Kvintesszencia segít megtalálni a szükséges belső teret, és a helyes egyensúlyt a belső és külső tér között, mely lehetővé teszi, hogy rálelhessünk saját irányunkra és szívünk igazságára. Stimulálja a zöld frekvenciát mind a hét fő energia centrumban, támogatva ezáltal a szívcsakrás egyensúlyt és a harmóniát a finom testeinkben. Djwal Khul segítségével földeltek maradhatunk, miközben intuitív képességeink egyre nyitottabbak lesznek, anélkül, hogy az így befogadásra kerülő információ túl nehézzé válna. Amikor nagyon szomorúnak érezzük magunkat, akkor segít megtalálni azt a teret, ahol tisztábban láthatjuk helyzetünket, és segít fejlődni az önelfogadás képességének területén.

A kereső, Djwal Khul segít megérteni a természet ritmusait, törvényeit és mintáit, valamint az asztrológia és a spirituális világ rejtelmeit.  Hasznos lehet azoknak, akik más világból érkezőnek érzik magukat.

Ha szeretnél hozzánk kapcsolódni, és abba a körbe belépni, ami a dolgok mögé lát, itt tudsz csatlakozni:

Aura – Soma

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„027. – Djwal Khul, a Fényhozók esszenciája” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük