002. El Morya légpermet – kapcsolat az Égi Apával

13 500 Ft

El Morya apai energia. A felemelkedett mesterek közül azt az apai energiát testesíti meg, amire minden emberi lénynek fogantatása pillanatától szüksége lenne, a védelem és biztonság érzését. El Morya törvény és rend, de tudjuk, hogy az a bölcs férfi, az a Jupiteri energia, amelyik ölelő szeretettel vigyáz az övéire, és ebben a körben rendet és iránymutatást ad. Ő a szellemi apa magasabb aspektusa, a beért férfienergia, amely már lassan kezd kiveszni a világból.

Ha ezt a férfiminőséget érteni szeretnéd, olvasd tovább lentebb. 🙂

Leírás

Kapcsolódó üveg: B50 El Morya

Szín: Halványkék

Sugár: Kék

Kulcsmondat: Legyen meg a Te akaratod, általam a Földön.

Az ősi héber törvények kimondták, hogy kabbalával csak 44. életévét betöltött férfi foglalkozhat, ha már családot alapított. Ebben a világban a fiúkat tizenévesen férfivá avatták, majd megházasították, és mire 40 lett, jó eséllyel megvolt az első unoka. Ilyen módon a felnőtt fiai bizonyos feladatokat átvehettek, és maradt idő és energia a szellemi világ felé fordulásra.

Jó esetben egy férfi előtte megéli a Vadász korszakot (zabolátlan huszas évek) majd a Király korszakot (anyagi stabilitás, családalapítás, 30as évek).

Ennek természetesen feltétele hogy a férfi Férfi legyen, nem pedig nagyra nőtt kisfiú. De talán azért is van ennyi nem-beért férfi a világunkban, mert ez a Jupiteri-El Morya energia már ritkán fellelhető.

Ezért nincs aki a fiúkat a férfiak világa közé hívja-emeli.

Ha nőként ebben a folyamatban a párunkat szeretnénk segíteni, használjunk a légtérben El Morya légpermetet, de ha emberünknek érni kell, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nekünk is van feladatunk a női Hold minőséggel.

(és érdemes elolvasni a Pallas Athene és az Orion és Angelika üvegek leírását is)

Ha a családból hiányzott ez az El Morya energia, próbáljuk meg kvintesszenciában bevinni, hogy pótoljuk az energiaterünkből ami hiányzott.

El Morya kulcsmondata: Legyen meg a te akaratod. Be kell tudnunk engedni annak az egyszerű igazságát, hogy ha a bölcs apa hiányzott az életünkből, akkor az Isten felé sem lesz meg a bizalom, hiszen miért bízzunk egy nálunk magasabb hatalmoban, ha azt tapasztaljuk, hogy az ereje kevés. Viszont ezt a belső apa-képet, az immanens Istent valahogy helyre kell raknunk magunkban, mert a földi apa is ember, és a gyermekei mellett tanul apává, bölccsé válni. Ezért ez az esszencia segít eljutni arra a pontra, ahol meg tudjuk engedni, hogy az isteni akarat megnyílvánuljon életünkben.

 Amint egyre békésebbé válunk, egyre több energia szabadulhat fel, egyre több cselekvő energia jelenik meg.

Segít tisztábban látni bizonyos helyzeteket a saját szüleinkkel kapcsolatban is, ilyen módon azt is ide kapcsoljuk, amikor anya veszi át apa szerepeit, és érzelmi távolságban van gyerekeitől. Ez egy “hűvös kék energia”.

El Morya a hála és a könnyedség érzetével tölti el lelkünket, erősítve az isteni akarattal történő kapcsolatunkat, mely képessé tesz arra, hogy összhangba kerüljünk életcélunkkal.

Cseppents 3 cseppet a csuklódra, dörzsöld össze, simogasd át az aurát, majd vegyél 3 mély lélegzetet az illatból. Ezzel megnyithatod a tudatodat a béke érzésére, és enyhíted a benned lévő feszültséget a férfienergiák felé.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„002. El Morya légpermet – kapcsolat az Égi Apával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük