001. Eredeti Fehér Pomander légpermet -energetikai tisztaság a térbe

12 500 Ft

Az első, Vicky által készített pomander az Eredeti Fehér Pomander nevet viseli. A légpermetet tisztítására használjuk, ezzel tisztítunk aurát, teret, ásványokat és tulajdonképpen bármit, amit energetikailag védeni szeretnénk. Energiájában nagyon hasonló a Seraphis bey kvintesszenciához, azonban az illata jellegzetes zöld növényes patikaillat.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

Az első, Vicky által készített pomander az Eredeti Fehér Pomander nevet viseli. Fehér tartóban jelenik meg, mivel a fehér jelképezi a szivárvány összes színét. Benne mind a negyvenkilenc gyógynövény egyenlő arányúban található meg. Gyógyszerre emlékeztető illatát a cajeput és a bay illóolajok domináns aromája határozza meg.

Az alapvető kristályenergiák a Fehér Pomanderben a tiszta kvarc, a szelenit, és az apofillit. A Fehér Pomander funkciói közé tartozik a tisztítás, a kiegyensúlyozás és a védelem, az elektromagnetikus mezőre és az összes csakrára vonatkozóan. Hasznos lehet mindennapi alkalmazásra, méregtelenítő, erősítő és frissítő. Energetikai tisztító hatása lehetővé teszi a fény behívását, és olyan energiák fenntartását, melyek máskülönben a visszájukra fordulva zavaró hatást fejthetnének ki.

Javasolt a használata minden olyan esetben, amikor a szervezet egyensúlya megbomlik, és ez betegség-tünetekben jelenik meg.

Ha nagy szükségünk van a fizikai állapot megtámogatására, javasolt a mentőpalackok közül a fizikai mentő használata.

Erről bővebben itt olvashatsz:

Fizikai mentő

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„001. Eredeti Fehér Pomander légpermet -energetikai tisztaság a térbe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük