034. Halványkorall Pomander – a viszonzatlan szerelem gyógyítása

11 500 Ft

A halványkorall pomander a női energiák gyógyítója. Finomság, törékenység és a páncél elengedése tartozik hozzá. A falak, amik megvédenek egyben távol is tartanak azoktól, akik szerethetnének.

Leírás

A halványkorall pomander a női energiák gyógyítója. Finomság, törékenység és a páncél elengedése tartozik hozzá. A falak, amik megvédenek egyben távol is tartanak azoktól, akik szerethetnének.

Ez az esszencia nagyon fontos az önszeretet témáiban. Mivel a halványkorall megjelenik Egyensúlypalackban is (87.), volt alkalmunk megfigyelni, hogy a halvány korall azt az érintettséget mutatja, hogy valahogy elzárkózunk a szeretettől. Ez létrejöhet egy olyan gyerekkor miatt, ahol nem figyeltek ránk, és így megtanultunk bezárkózni, de létrejöhet azért is, mert szerelmi témában sérültünk.

A halványkorall segít lebontani azt a halvány energetikai réteget, amivel elhatárolódunk a világtól.

Fontos feltennünk a kérdést, valóban nem szeretnek minket, vagy mi nem szeretjük magunkat, és választjuk azokat a tapasztalatokat, ahol ez újra és újra megerősítést kap.

A korall energia mindig hordoz magában egyfajta érzékenységet és finomságot. Ha ebben egyensúlyt talál, képes kapcsolódni másokhoz, és ebben a kapcsolódásban megélni az egyenrangú szeretetet és szerelmet.

A korall halvány verziója segít felépíteni bennünk a bizalmat, elsősorban önmagunkkal kapcsolatban, hogy ha képessé válunk önmagunkat feltétel nélkül szeretni, akkor képessé válunk nemet mondani minden olyan helyzetben, ahol a sérülékenységünkkel visszaélhetnek.

Ha ezt a témát tovább szeretnénk mélyíteni, fontos ismerkednünk a Korall Egyensúlyüvegekkel, amely a sérülékenység és külső-belső szépség témáit alakítja át.

Erről bővebben:

87. egyensúlyüveg

105. egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„034. Halványkorall Pomander – a viszonzatlan szerelem gyógyítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük