008. Hilarion légpermet, a türelem és szinkronicitás esszenciája

12 500 Ft

Hilarion egy tiszta halványzöld energiaminőség. Olyan, mint a friss tavaszi fű illata, élénkít és megnyugtat egyszerre. A Hilarion kvintesszencia nagy ajándék az emberiségnek, mivel segít bennünket abban, hogy türelmet találjunk magunkban ebben a rohanó világban. 

A felgyorsult létezésben mi lehet annál nagyobb kincs, mint összhangba kerülni az Isteni Tervvel, és elegendő időt és teret adjunk annak, hogy amire vágyunk az megérkezzen hozzánk. A tér és az idő kapcsolata nagyon fontos. Egy magasabb nézőpontból nézve a TÉR valójában az a fizikai kiterjedés, ameddig az Auránk határa van. Minél letisztultabbak és tudatosabbak vagyunk (és ebben segítenek az Aura – Soma esszenciák), annál nagyobb az Auránk, vagyis az enegiánk által befoglalt tér, és ebben a térben tud a legnagyobb eséllyel megfoganni a Teremtés.

Folytatás lejjebb 🙂

Leírás

Kapcsolódó üveg: B53 Hilarion palack

Szín: Halványzöld

Sugár: Halványzöld és Smaragdzöld

Kulcsmondat: Teret adok az új lehetőségeknek. Időt adok a számomra dolgoknak hogy megérkezzenek hozzám.

 

Mondhatjuk úgy is, hogy ha szeretnénk, hogy a vágyaink materiálisan is valóságot kapjanak, létre kell hoznunk azt a teret, ahol a szinkronicitás megszülethet, és minél nagyobb az erőterünk, ez annál könnyebben történik meg. És fontos tudni azt, hogy ez türelmet igényel, mert a teremtés folyamata valójában események egymásutánisága (és nem a Télapó a kívánságlistánkkal).

A Hilarion kvintesszenciáról gyakran olvashatjuk ezt a mondatot:

Az Út, az Igazság, az Élet

Ez arra utal, hogy ha növekszik bennünk a türelem, és meg tudjuk várni a szinkronicitást, az olyan, mint az Isten következő lépése a sakktáblán, és mi látjuk, hogy merre nyílik számunkra a Tér, tehát merre van a saját utunk. Ezen az úton a legkönnyebb megtalálni a saját személyes igazságainkat, és ez az Igaz Élet, amire az út végén visszatekintve azt érezhetjük, hogy érdemes volt itt lenni.

 Az Élet arra emlékeztet bennünket, hogy amint egyre tudatosabbá válunk, egyre fénnyel telibbé, úgy fontossá válik az is, hogy képesek legyünk megjeleníteni életünkben a fény bennünk kirajzolódó arcát.

Hilarion segít megteremteni a megfelelő belső teret önmagunk teljesebb megismeréséhez. Lehetővé teszi számunkra, hogy rátaláljunk a békére a szükséges döntések meghozatalához. Hilarion tisztító hatással van a térre, alkalmat adva arra, hogy újjult erővel léphessünk vissza a jelenbe, miután elengedtük a már túlhaladottá vált azonosulásainkat. A Hilarion Kvintesszencia támogatja szívünk magasabb szintű, érző aspektusait. Ha elengedjük a múlt érzelmi mintáit, akkor egy új megértés lehetősége tárulhat fel előttünk. A feszült időszakokban Hilarion nyugalommal ajándékoz meg, melyben tisztábban láthatjuk a helyes irányt.

Amint kezdjük egyre mélyebben megérteni a világ működését a gondolataink és az érzéseink által, Hilarion megnyitja a kaput saját bölcsességünk és igazságunk végtelen távlatai felé. Ekkor jöhet létre az egyén valódi integrációja.

A légpermet elsősorban a térbe használatos esszencia: szobába, meditációs térbe, jógaterembe javasoljuk.

Nagyon hasznos esszencia csoportmunkához, milyen olyan közösségben, ahol a meditatív lelassulás fontos az eredményekhez. 

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„008. Hilarion légpermet, a türelem és szinkronicitás esszenciája” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük