008 Korall Pomander – kapcsolódás másokkal

10 900 Ft

A Korall Pomander a kapcsolódás és a kapcsolatok energiáit transzformálja. Ha nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

Leírás

A Korall Pomander segít, a nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

Hasonló módon, amikor a viszonzatlan szeretetet vagy szerelem érzését tapasztaljuk, különösképpen ha nehezünkre esik szeretettel gondolni önmagunkra, a Korall támogat, hogy megszeressük a látszólag nehezen szerethető részeinket, s ez megkönnyíti azt, hogy képesek legyünk másképp reagálni bizonyos helyzetekre.

Segít megtanulnunk egy teljesen újfajta módon viszonyulni a szeretet és gondoskodás témáihoz. A Korall Pomander stimulálja az együttműködés és a nem-versenyzés szellemét. Képesek lehetünk örömmel és erőlködés-mentesen felvállalni a felelősségeinket. Amikor felismerjük és elfogadjuk félelmeinket, akkor közelebb kerülhetünk a szinkronicitás és az idővonal gyógyításhoz. Mind a Korall, mind a Narancs rendelkezik ezzel a hatással. Érdekes módon, a Korall Pomander hasznos lehet a magashegyi betegségek enyhítésében is.

A korall energia egy magasabb aspektusa a 105-ös Egyensúlyüveg, amely az arany energiákkal is kapcsolódik. Ezen belül is kiemelkedő, hogy ennél a palacknál a korall a vérvonalat gógyítja, a családon belül megjelenő “érték-önérték, mihez van lehetőségünk” minőségeit.

Erről bővebben:

105. Egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„008 Korall Pomander – kapcsolódás másokkal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük