003. Kuthumi – kommunikáció ásványokkal, növényekkel, tündérekkel, állatokkal

11 500 Ft

Kuthumi a tündérek és dévák Felemelkedett Mestere. Talán érezted már az erdőben, mohos fák között járva, hogy olyan, mintha láthatatlan kis lények bújkálnának a zöld bokrok és levelek között, mintha a fák szólnának hozzád, de nem tudod, pontosan mit mondanak. Ez az erdőben a manók és tündérek világa, az állatok titokzatos birodalma, ami az ősi mesékben csak a kiválasztottaknak nyílik meg.

Különösen hasznos, ha magaddal viszed a kirándulásra, és ott használod. Így varázslatos módon kapcsolatba lépsz a körülötted lévő természet élő energiájával, és “Ő” is együttműködőbb lesz veled.

Cseppents 3 cseppet a csuklódra, dörzsöld össze, simogasd át az aurát, majd vegyél 3 mély lélegzetet az illatból. Ezzel megnyithatod a tudatodat a Dévák birodalma felé.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B51 Kuthumi

Szín: Halványsárga

Sugár: Sárga

Kulcsmondat: Szeretet és bölcsesség a tündérvilágból. 

A Kuthumi szó hasonlóan hangzik, mint a “come to me” (ang.”jöjj hozzám”), mellyel a jövő pozitív energiáit hívhatjuk magunkhoz. Ez a Kvintesszencia a tudatosabbá váláshoz segít minket, melyben képesek vagyunk összekapcsolódni Földanyával, annak ásvány-növény-és állatbirodalmával, és mindazon apró lényekkel, melyek Földanya gyermekei, de szemmel láthatatlanok. 

Kuthumi abban támogathat, hogy megtaláljuk szerepünket az angyali és a dévikus királyságok között. Az intuíciónk növekedésével képessé válunk minden olyan lénnyel kommunikálni, melyek nem fizikai testben léteznek, tehát a finomanyagi birodalmakkal. És persze az állatokkal, melyek könnyen ránk hangolódnak, nekünk ehhez már jól jön egy kis segítség.

Ideje felismerni fontosságunkat Ég és Föld között, azt a sajátosságot, hogy lelkünk és szellemünk az Égből való, testünk pedig a Földből, ezért mi magunk vagyunk az összekötők, és mi védhetjük és segíthetjük az állatokat, és a természet minden megjelenési formáját legyen az látható vagy láthatatlan.

Ilyen módon összekötő elemmé váljunk az angyali királyság, valamint az ásványok és növények, a tűz és a víz, a levegő és a föld elemeinek dévikus királyságai között. A dévák a föld elemhez tartoznak. Manapság a dévák világában káosz uralkodik, mely annak köszönhető, hogy az emberek nem fordítanak kellő figyelmet és törődést feléjük, nem vigyázunk Föld anyára, romboljuk a természetet, és visszaélünk a lehetőségeinkkel. Kuthumi segít összahangba kerülni a növényekkel, és kapcsolatot teremteni a dévákkal, angyalokkal, tündérekkel és más lényekkel különösképp a kirándulás, kertészkedés, a meditáció, vagy különböző gyógyító folyamatok során. Ez alkalmat ad arra, hogy elfoglaljuk a megfelelő helyünket a teremtés rendjében és hierarchiájában.

Kuthumi segíti a kommunikációnkat a számunkra ismerős dolgokkal és a személyes szimbólumainkkal. A hasonló energiák gyakran valamilyen állat képében jelennek meg, úgy mint a boszorkány fekete macskája, egy sas vagy egy unikornis formájában. Segítségével befogadóbbá válhatunk ezen állatok energiáira.

Kuthumi szerencsét hoz az életünkbe a pozitív energiák bevonzása révén. Pythagorasz-hoz is kapcsolódik, ezzel segítségünkre van a tudomány és a számok megértésében. Behívja ezen energiákat az aurikus mezőbe, másfajta megértésbe helyezve a körülöttünk lévő formákat és energiákat. A bölcsességet és a feltétel nélküli szeretet energiáját közvetíti.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„003. Kuthumi – kommunikáció ásványokkal, növényekkel, tündérekkel, állatokkal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük