02. Lady Nada légfrissítő – 20 ml

6 500 Ft

Kulcsmondat: Feltétel nélküli szeretet

Kategória:

Leírás

Lady Nada kapcsolódik a hatodik energiaközponthoz, a harmadik szemhez, és legtöbbször két sziromként ábrázolják energiáját. A Nada szanszkrit nyelven szent hangot, belső hangot, vagy a szent OM hangot jelenti. A Nad Yoga a csend hangjára történő ráhangolódás jógája. Lady Nada segít hallani és hallhatóvá válni, ezzel is fejlesztve kapcsolataink minőségét. Hasznos lehet azoknak, akik hangokkal foglalkoznak, mivel Lady Nada összeköti a hangunkat és a zenét, elősegítve a fény integrációját és azt, hogy tisztábban érzékelhessük a fény és a hang egymásbaolvadását az aurikus mezőben.

Lady Nada támogatja a szeretettel történő gyógyítást azáltal, hogy segít a legmélyebb szintekről is elengedni a negativitást. Amint megengedjük, hogy személyiségünk negatív aspektusai felemésztődjenek a bennünk lévő isteni fény ragyogásában, úgy az Univerzumtól felénk áradó energiákat is kellemesebbnek tapasztalhatjuk meg. A saját magunkról alkotott gondolataink teremtik meg a valóságunkat. Lady Nada a legcsillapítóbb és legnyugtatóbb a Quintesszenciák között, csökkenti az agresszivitást önmagunkon belül és kívül. Amikor képessé válunk önmagunk felé mélységes tisztelettel és elfogadással közelíteni – és a halvány rózsaszínnel feloldjuk külső és belső világunk hátráltató erőit – akkor nem lesz semmi körülöttünk, ami ellenérzéssel reagálna ránk.

Lady Nada jeleníti meg az Isteni Anya szeretetét, a feltétel nélküli szeretet legmagasabb vibrációját. Lehetőséget ad közelebb kerülni a személyes igazságunkhoz. Belső igazságunk a külvilágunkban is megélt igazsággá válik. Az isteni bölcsesség a belső igazság megtapasztalásából és elfogadásából születik.

Lady Nada segít a negatív energiákat pozitívvá alakítani. Megtisztítja az aurikus mezőt és környezetet a negatív rezgésektől, magával hozva a tápláló szeretetet, és átalakítja a negatív energiát pozitívvá. Megtisztja az aurát az agresszivitástól, folyamatos védelmet nyújt, mely megváltoztatja a külső agresszorok viselkedését is. Emellett képes újra áramlásba lendíteni a blokkolódott vagy sérült kommunkikációt.

Lady Nada a Hold minőségeivel is kapcsolatban áll, melyek segítenek megtisztítani a Földet a negatív energiáktól. Ez a Quintesszencia segítségünkre lehet, ha úgy érezzük, hogy a Hold ritmusa negatív hatást fejt ki ránk. Felemelő hatással van a telihold ideje alatt végzett meditációkra.

 

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„02. Lady Nada légfrissítő – 20 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük