005. Lady Nada – a női tanítók mestere, Égi Anya

11 500 Ft

Lady Nada a legendák szerint atlantiszi mester volt, aki a kristályok birodalmának felemelkedett mestereként a mai napig támogatja az emberiséget. A kristályokon keresztül nagyon erős a kapcsolata Föld Anyával, és a feltétel nélküli szeretet tanításást hordozza. Ő a Mennyei Királyság női aspektusa, a szent hang, a hangokon, vibráción és rezgéseken keresztüli transzformáció. Égi anyai minőség, amely segít átrendezeni az életünkben az anyasággal és saját édesanyánkkal a kapcsolatot.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B52. Lady Nada

Szín: Halvány Rózsaszín

Sugár: Királykék 

Kulcsmondat: Feltétel nélküli szeretet lakozik bennem

Lady Nada a kriálykék sugár mestere, ez meglepő lehet, ha rátekintünk erre a kvintesszenciája, hiszen ennél tisztább halvány rózsaszínt nem is kérhetnénk az égiektől. Mégis ez a kettősség tökéletesen mutatja azt az energiafolyamatot, mely a Hold aspektusainak gyógyulásához, a nőiség, nőiesség átalakulásához vezet. 

Mert a királykék egy Istennői energia, Lady Nada pedig felemelkedett női mesterként visszakapcsol bennünket az Istennőhöz, a Holdfázisokhoz, saját megújulásunkhoz. Gyakorlatiasan nézve a segítségünkre lehet, ha úgy érezzük, hogy a Hold ritmusa negatív hatást fejt ki ránk. Felemelő hatással van a telihold ideje alatt végzett meditációkra és szertartásokra.

Lady Nada kapcsolódik a hatodik energiaközponthoz, a harmadik szemhez, a királykék sugárnak köszönhetően. A Nada szanszkrit nyelven szent hangot, belső hangot, vagy a szent OM hangot jelenti. A Nada Yoga a csend hangjára történő ráhangolódás jógája. Lady Nada segít hallani és hallhatóvá válni, ezzel is fejlesztve kapcsolataink minőségét. Hasznos lehet azoknak, akik hangokkal foglalkoznak, mivel Lady Nada összeköti a hangunkat és a zenét, elősegítve a fény integrációját és azt, hogy tisztábban érzékelhessük a fény és a hang egymásba olvadását az aurikus mezőben.

Lady Nada támogatja a szeretettel történő gyógyítást azáltal, hogy segít a legmélyebb szintekről is elengedni a negativitást. Amint megengedjük, hogy személyiségünk negatív aspektusai felemésztődjenek a bennünk lévő isteni fény ragyogásában, úgy az Univerzumtól felénk áradó energiákat is kellemesebbnek tapasztalhatjuk meg. A saját magunkról alkotott gondolataink teremtik meg a valóságunkat. Lady Nada a legcsillapítóbb és legnyugtatóbb a Kvintesszenciák között, csökkenti az agresszivitást önmagunkon belül és kívül. Amikor képessé válunk önmagunk felé mélységes tisztelettel és elfogadással közelíteni  – és a halvány rózsaszínnel feloldjuk külső és belső világunk hátráltató erőit – akkor nem lesz semmi körülöttünk, ami ellenérzéssel reagálna ránk.

Lady Nada jeleníti meg az Isteni Anya szeretetét, a feltétel nélküli szeretet legmagasabb vibrációját. Lehetőséget ad közelebb kerülni a személyes igazságunkhoz. Belső igazságunk a külvilágunkban is megélt igazsággá válik. Az istennnői bölcsesség a belső igazság megtapasztalásából és elfogadásából születik.

Lady Nada segít a negatív energiákat pozitívvá alakítani. Megtisztítja az aurikus mezőt és környezetet a negatív rezgésektől, magával hozva a tápláló szeretetet, és megtisztja az aurát az agresszivitástól.

Cseppents 3 cseppet a csuklódra, dörzsöld össze, simogasd át az aurát, majd vegyél 3 mély lélegzetet az illatból. Ezzel megnyithatod a tudatodat az Istennői energiákra

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„005. Lady Nada – a női tanítók mestere, Égi Anya” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük