020. Lady Portia légpermet, az önbizalom és önértékelés gyógyítása. és NeMentsdMegaFérfiakat!

12 500 Ft

Lady Portia azarany sugár mestere. A női bölcsesség felemelkedett mestere, egy tiszta feninin energia, amivel képesek vagyunk kapcsolódni. Nagyon hatékony lehet női csoportok támogatásánál, hogy levetkőzhessük a keresztény-patriarchális dogmákat és korlátokat.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

Tisztánlátással és helyes ítélőképességgel rendelkezni saját magunkkal, másokkal és bizonyos szituációkkal kapcsolatban hatalmas ajándék. A tiszta látásmód lehetővé teszi számunkra, hogy fejlődjünk a tudatosság terén, hogy ismerjük a helyes cselekedet mibenlétét, és hogy megfelelő gondolatokat tudjunk formálni. A tisztánlátás ugyanakkor hajlamossá tehet arra is, hogy túlságosan átadjuk magunkat az ön-ítélkezés, az ön-kritika vagy a mások feletti ítélkezés erőinek. Amikor keményen bánunk önmagunkkal, meghívjuk mások kritikáját is az életünkbe. Ha ezt tapasztaljuk, akkor ideje lehet megtanulhatunk együttérzést kifejleszteni önmagunk iránt. Kegyelmet adni önmagunknak maga az együttérzés mércéje. Ha még a legfinomabb módon is, de elítéljük önmagunkat, az visszavetheti fejlődésünket. Ebben a Kvintesszenciában a kegyelem, a szeretet és a tisztánlátás jut kifejezésre. Lady Portia segíthet kifejleszteni a helyes ítélőképesség egyensúlyát, annak helyes kifejezésmódját és az együttérzés minőségeit.

A Lady Portia Kvintesszenciának megfelelő Mester üveg a B59-es, mely a B22, Sárga/Rózsaszín, az Újjászületés üveg egy intenzívebb változata. Ezzel a kapcsolattal az esszencia olyan energiákat képvisel, melyek támogatják az elengedést, és a túlzott önkontroll feladását. Segíthet az újjászületés -terápiák során, és a születési traumán történő túljutáson. Segíthet feloldani a félelmeinket. Ha nem vagyunk önmagunk középpontjában, Lady Portia segíthet irgalmasabbnak lenni saját magunkkal. Támogatja az önismeretet. Lady Portia felszámolja a negatív vibrációkat, gyorsan megtisztítva és fénnyel telítve a környezetet. Az aranyon keresztül Lady Portia lényünk központi napjával, a Solar Plexus-sal teremt kapcsolatot.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„020. Lady Portia légpermet, az önbizalom és önértékelés gyógyítása. és NeMentsdMegaFérfiakat!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük